Гледам тези бездарни говеда как срамят цяла България и направо полудявам! Даже не знам да плача ли или да се смея! Докога ще срамите България бе

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
aleksaleks написа:ей боклук червен какво лаеш за тия 16 точки това първенство ли е с три равни мача и 27 победи къде има такова първенство ----Какви успехи имате в европа последните 18 години това че в Левски последните 2 години се води война за власта което води до наистина безумни мачове.Сираков победи в тази война и скоро ще се върне в Левски ще излезем от кризата чрез смяна на собственика или друго нещо.миналото ви остана само прасета вие никога няма да видите ШЛ или да излезете от групите на УЕФА
%%%% написа:Е какво да кажа ЦСКАри. Яд ви е ми. Що пък да не ви е яд......ушите си изяще![]()
![]()
veteran1972 написа:%%%% написа:Е какво да кажа ЦСКАри. Яд ви е ми. Що пък да не ви е яд......ушите си изяще![]()
![]()
С това участия в ШЛ какво направихте 6 загуби и 1-17 г р
Анортозис вече има 4 точки в групата победа над Рапид Виена , Олимпиякос и Панатинайкос и равен с Вердер като гост
БАТЕ има 1 2-2 с Ювентус победа над Андерлехт
Клуж също 4 с победи над РОМА и равен с Челси
Е КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ В ЛИГАТА ГОВЕДА НЕДОКЛАТЕНИ СМОТАНИ ???
ДОБРЕ ЧЕ СЪДЯТА ПРЕКАРА ОКСЕР ДА ПРОДЪЛЖИТЕ В КУПАТА НА УЕФА с невероятни късмети след това със съпренци играещи с резервите си , щото им дали преди това измислена дузпа , с съперници продали си 8 играчи титуляри с които са отстранили Селтик , с отбор който приоритет му беше да остане в серия А Удинезе и след това Киево служебен участник този късмет говеда ще ви се върне още дълго време и то тъпкано !
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта