ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Митю/Пичони vs Ботев Пловдив 1-0

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2009 22:18

soilwork написа:Маркирам и трия ,не си прави труда да пишеш :lol: Мисля че е крайно време да го баннете това момченце.За пореден път му липсва мисъл и лексика!

Ей мишко вземи се скрий вече. Некадърник, само простотии ръсиш после банове за другите просиш. Нещастник! Първо нямаш на идея по чии адрес говориш и второ ходи си подкрепяй както ти казваш ".. Г-н Христолов.."
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 сеп 2009 22:24

vhpvhp написа:Боже ,Боже ! За нищо не ставаме... Нова отсрочка до петък ! :shock: :shock: :shock: Що , бе тартори ,що бе , канари ? :roll: Какво чакате че ще се случи точно в петък :?: Нищо няма да се случи , селско-италианската мафия ще ви покаже някакви менте-мангали с италиански паспорти и ... толкова . Как може да сте толкова наивни ,да не казвам по-силна дума :!: Какви отсрочки ,какви последни дати ? От девет месеца насам Урода от Брягово се гаври с публиката , а вие още го търпите ?! Днес - на когото можех казах да не ходи на мач , аз самия бях на работа... Разбирам ,че е имало повече публика ,отколкото на Монтана... Това просто е ужасно. Вина за това имат и ултрасите с тия кредити на доверие ,отсрочки и прочие к о л е б а н и я :!:

Само един въпрос - ти къде беше днес? А, на работа... а тези, които бяхме на стадиона - какви бяхме? Като си толкова "брутал", напусни си работата и отиди и пребий Пинокио/Христолов/Бекяров - който си избереш... Като не го правиш - затвори си плювалника и не се изказвай неподготвен!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 сеп 2009 22:25

Предлагам да си пишем по темата...не обръщайте внимание на такива утрепки!Нашият мод явно не е на линия...ще го махне.Ако някой друг мод чете дано да го разкара...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2009 22:30

Fallen_Angel написа:
vhpvhp написа:Боже ,Боже ! За нищо не ставаме... Нова отсрочка до петък ! :shock: :shock: :shock: Що , бе тартори ,що бе , канари ? :roll: Какво чакате че ще се случи точно в петък :?: Нищо няма да се случи , селско-италианската мафия ще ви покаже някакви менте-мангали с италиански паспорти и ... толкова . Как може да сте толкова наивни ,да не казвам по-силна дума :!: Какви отсрочки ,какви последни дати ? От девет месеца насам Урода от Брягово се гаври с публиката , а вие още го търпите ?! Днес - на когото можех казах да не ходи на мач , аз самия бях на работа... Разбирам ,че е имало повече публика ,отколкото на Монтана... Това просто е ужасно. Вина за това имат и ултрасите с тия кредити на доверие ,отсрочки и прочие к о л е б а н и я :!:

Само един въпрос - ти къде беше днес? А, на работа... а тези, които бяхме на стадиона - какви бяхме? Като си толкова "брутал", напусни си работата и отиди и пребий Пинокио/Христолов/Бекяров - който си избереш... Като не го правиш - затвори си плювалника и не се изказвай неподготвен!!!

Остави го този. Много добре ти знаеш че изобщо невярвам на тази сделка, ама че си позволих да защитя наши фенове от неговите нападтки, се превърнах в ОВЦА, БАЛАМУРНИК и ШАРАН.

Тоя вхпвхп го имах за свястен драскач ама се оказа обикновенна баллайка дето само знае да псува вси наред без да прави реални действия. Както и да е. Наздраве на всички дето бяхме днес да се борим за Ботев и всички дето посетиха мача да го духат!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 сеп 2009 22:34

Fallen_Angel написа:

А ти като беше пред стадиона каква я свърши ? Беше заобиколен от 400 човека публика ,които си влезнаха на стадиона. Щото ти се смееха на кредита на доверие. Смешко. Аз поне убедих няколко да не влизат.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2009 22:36

Некадърник, май нищо неразбираш от това което пишем. Първо ние не влязохме на стадиона а седяхме одвън да убеждаваме хората да не влизат. Това май е малко повече от това да убедиш някой твоя приятел да не ходи на мача!

Спри вече да пишеш че изглеждаш смешно!
Последна промяна от rump_shaker на 14 сеп 2009 22:37, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 сеп 2009 22:37

vhpvhp написа:
Don Rumen написа:Какъв е този със снимката на пичоне дето се заяжда с истинските ботевисти? Хм, накой найстина ще го отнесе. Тодоре, казха че са продали 250 билета по 4 лв са 1000 лв не е голяма сумата, само на милицията няма да може да плати с нея, а той се надяваше да плати и хотела на италианците. Другите хора влизаха без билети, с карти.

Не може да са влизали хора с карти ,защото просто карти за настоящия сезон не се правят. Друг въпрос е , ако са решили да пускат с миналогодишните , ама не ми се вярва. :roll:

Който има миналогодишна карта влиза с нея, но на стадиона може да се влиза и с журналистическа, полицеиска, пожарникарска и т.н.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 сеп 2009 22:40

vhpvhp написа:
Fallen_Angel написа:

А ти като беше пред стадиона каква я свърши ? Беше заобиколен от 400 човека публика ,които си влезнаха на стадиона. Щото ти се смееха на кредита на доверие. Смешко. Аз поне убедих няколко да не влизат.

Я се дръж малко с уважение към хората, който реално правят нещо, защото фрази от рода на тези дето ги пишеш " а вие още го търпите" показват какъв боец си!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 сеп 2009 22:40

Спирал си грънци. Сектор и половина пълен. Не сте спрели никой днес ,щото е имало два пъти повече хора от Монтана.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 сеп 2009 22:45

vhpvhp написа:Спирал си грънци. Сектор и половина пълен. Не сте спрели никой днес ,щото е имало два пъти повече хора от Монтана.

Добре бе майна, кво искаш. Кажи. Кажи го пред всички! Какво искаш. Да кажем вкупом, ДА! ти си най-големият Ботевист.

нестига че бяхме там ами и ни уптрекваш че нищо не сме спряли. А ти каде беше, ботевисте на ботевистите!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”