Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот grasiani » 22 яну 2013 15:12

Спортният директор на ЦСКА се подиграва на Левски за Стефан Велев

"Този халф не покрива високите критерии, които имаме на "Армията", но явно за "Герена" става", злорадства Паро

Спортният на ЦСКА - Аспарух Никодимов се изсмя на Левски, че са решили да извадят пари и да привлекат полузащитника на Берое - Стефан Велев. Според червената легенда, 24-годишният футболист е посредствен халф, който не може да покрие дори минималните изисквания, които имат на "Армията".

"Вярно е, че наблюдавахме Стефан Велев в 3-4 мача. Ако трябва да съм честен обаче, не успя да ми грабне окото. Знаете, че за ЦСКА има високи критерии. Едно е да показваш качества в Берое, друго в ЦСКА. Знам, че е бил викан в един мач и на националния тим, но аз мисля, че един играч може да бъде преценен само като видиш как пипа топката. Именно затова сме набелязали Варела. Той те грабва само като го видиш как се движи по терена и как работи на скорост", коментира със злорадство Паро.

"Не искам да кажа лоша дума за Велев - да те вземат във втория по големина клуб в България не е малко, но не вярвам, че сме сбъркали в преценката си", категоричен е опитният специалист.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 22 яну 2013 15:51

grasiani написа:Спортният директор на ЦСКА се подиграва на Левски за Стефан Велев

"Този халф не покрива високите критерии, които имаме на "Армията", но явно за "Герена" става", злорадства Паро

Спортният на ЦСКА - Аспарух Никодимов се изсмя на Левски, че са решили да извадят пари и да привлекат полузащитника на Берое - Стефан Велев. Според червената легенда, 24-годишният футболист е посредствен халф, който не може да покрие дори минималните изисквания, които имат на "Армията".

"Вярно е, че наблюдавахме Стефан Велев в 3-4 мача. Ако трябва да съм честен обаче, не успя да ми грабне окото. Знаете, че за ЦСКА има високи критерии. Едно е да показваш качества в Берое, друго в ЦСКА. Знам, че е бил викан в един мач и на националния тим, но аз мисля, че един играч може да бъде преценен само като видиш как пипа топката. Именно затова сме набелязали Варела. Той те грабва само като го видиш как се движи по терена и как работи на скорост", коментира със злорадство Паро.

"Не искам да кажа лоша дума за Велев - да те вземат във втория по големина клуб в България не е малко, но не вярвам, че сме сбъркали в преценката си", категоричен е опитният специалист.

Нормално, нали не си очаквал да каже: "Искахме и Велев и Милен Василев, но те предпочетоха да играят в Левски и ни отсвириха" :) Нали трябва да се оправдае пред привържениците на ЦСКА за "мегаселекцията" им. А какво по-хубаво от това да се заяде с Левски. На тях тва им трябва. Те имат толкова много мозък, че само някой кат захапе Левски и забравят всичко, и титани и тройчо и т.н. ... и така до първата загуба, когато пак ще има "Вън боклуците" и спиращи дъха мегапростести наброяващи крупната цифра от... 4 човека :mrgreen:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 22 яну 2013 17:01

grasiani написа:Спортният директор на ЦСКА се подиграва на Левски за Стефан Велев

Преди 10 г. щеше да ми направи впечатление ,оценката на Паро Никодимов, но сега няма какво да коментираме едно изкуфяло старче! :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 яну 2013 17:12

Какво да ми прави впечатление, като преди и те го искаха, бе? Да се разкара.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2013 18:46

Тези герои на труда от армията когато правят изказвания гледат ли в календара коя година сме и поглеждат ли през прозореца за да видят в какво състояние се намира организацията за която работят
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 яну 2013 21:52

Българският нападател на Дуисбург Валери Домовчийски може да премине в друг отбор без трансферна сума, твърди немският сайт „RevierSport“. Освен това, според изданието, нападателят е пред завръщане в България като не се споменава в кой отбор конкретно.

Както е известно, Домо не попада в плановете на Дуисбург за пролетния полусезон, а от ръководството искат да се отърват от него заради високата му заплата. Договорът на бившия играч на Левски със „зебрите“ изтича през лятото и поради тази причина от клуба са склонни да го пуснат в друг отбор дори и без трансферна сума, за да си спестят все пак заплатата му.

Любопитен факт е, че в абсолютно същата ситуация е и бившият играч на Литекс Джемал Берберович, който също ще бъде пуснат без трансферна сума, а според изданието и двамата футболисти са пред трансфер в България.

Както казва един колега, "Айде Тоньо, ти си на ред"

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 яну 2013 22:00

дано Валери се върне в отбора,че онези от Ботев едвам чакат.
Айде наред е Тонев,дано се свърже по-бързо с него и агента му.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 яну 2013 22:01

tevez написа:Българският нападател на Дуисбург Валери Домовчийски може да премине в друг отбор без трансферна сума, твърди немският сайт „RevierSport“. Освен това, според изданието, нападателят е пред завръщане в България като не се споменава в кой отбор конкретно.

Както е известно, Домо не попада в плановете на Дуисбург за пролетния полусезон, а от ръководството искат да се отърват от него заради високата му заплата. Договорът на бившия играч на Левски със „зебрите“ изтича през лятото и поради тази причина от клуба са склонни да го пуснат в друг отбор дори и без трансферна сума, за да си спестят все пак заплатата му.

Любопитен факт е, че в абсолютно същата ситуация е и бившият играч на Литекс Джемал Берберович, който също ще бъде пуснат без трансферна сума, а според изданието и двамата футболисти са пред трансфер в България.

Както казва един колега, "Айде Тоньо, ти си на ред"

Твърдо ЗА и за двата трансфера!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 22 яну 2013 22:10

Ботев или Лудогорец ще прилапат Домо, но ми е странно защо аджеба не може да се наложиш дори във втора Бундеслига, какво още не достига.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 яну 2013 22:23

мислиш че Домо ще избере парите и за това ще отиде в Ботев или Лудогорец или нещо друго.
Аз вече не вярвам в обич и т.н. но си мисля че Домо нема да играе в Разград,виж Мъри може да го излъже за Ботев,но аз съм оптимист за Левски и Домо.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”