percival написа:Червени_шампиони написа:Новия Шаби Алонсо е това, моя гршека.
Това за Присо ли става дума ?![]()
![]()
![]()
Анисе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
percival написа:Червени_шампиони написа:Новия Шаби Алонсо е това, моя гршека.
Това за Присо ли става дума ?![]()
![]()
![]()
Червени_шампиони написа:Еми да им *** майката тогава. Дано някога имаме собственици, които да искат в отбора да има най-много 3-ма чужденци, ние сме се напълнили с разни чернилки, които не стават за нищо. Ако някой мисли, че Анисе става за нещо яко ни е объркано мерилото в последно време.
Tony_CSKA написа:шивача написа:Tony_CSKA написа:Чочев къде го пуска да играе, защото съм на работа и не мога да гледам мача?
Център-халф. В средата, вляво от кириакидис
червени шампиони, ония ще играе в 5-6 мача като резерва, ама си мисля, че ще го преотстъпат Чочев
Там точно ни трябва играч. Не играе ли по-добре от Анисе на тази позиция?
Tony_CSKA написа:Червени_шампиони написа:Еми да им *** майката тогава. Дано някога имаме собственици, които да искат в отбора да има най-много 3-ма чужденци, ние сме се напълнили с разни чернилки, които не стават за нищо. Ако някой мисли, че Анисе става за нещо яко ни е объркано мерилото в последно време.
Топлата вода отдавна е измислена. В Русия 5 или 6 (не съм много сигурен, но минимум 5) футболисти от тези, които са на терена трябва да са руснаци. В Румъния 6 играчи в групата задължително трябва да са румънци.
Ако взаимстваме искат или не ще трябва да намерят начин да правят отбор с българи. Например, ако се задължават отборите да имат определен брой българи в титулярите за всеки мач, отделно може да се сложи правило за 1 футболист под 21 и т.н. В никакъв случай качеството няма да е по-лошо.
vaskonti написа:Марсиньо бил със счупена ключица, а не извадено рамо...
шивача написа:Кво говориш, новият Якимов е! Казвам го напълно сериозно, колкото и смешно да звучи, и то при положение, че съм гледал само един мач на Митата, тозисрещу Бразилия от световното! Много си приличат по игрово поведениеАбе много ме кефи
Вече ми е любимец
Червени_шампиони написа:Топлата вода отдавна е измислена. В Русия 5 или 6 (не съм много сигурен, но минимум 5) футболисти от тези, които са на терена трябва да са руснаци. В Румъния 6 играчи в групата задължително трябва да са румънци.
Ако взаимстваме искат или не ще трябва да намерят начин да правят отбор с българи. Например, ако се задължават отборите да имат определен брой българи в титулярите за всеки мач, отделно може да се сложи правило за 1 футболист под 21 и т.н. В никакъв случай качеството няма да е по-лошо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта