Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Зимна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот White Fang » 22 яну 2013 16:03

Тоя не знам какъв национал е, но става за отбори тип Монтана, Светкавица, Ботев Враца.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 яну 2013 16:16

k.dimitrov написа:Досега не е имало такива проблеми с футболистите, докарани от Козакевич, дано и сега да няма. Относно Таварес се говори, че Херо сам е действал в посока да се развали договора с този футболист. След няколко контроли е заявил "Такова дърво не ни трябва". Виж Бейбито сам си е тръгнал, уж не му харесал живота тука.

Tова дърво премина проби , игра в една контрола и подписа договор който го направи най-скъпо платения играч в отбора ;) Това са фактите . А се говорят много неща ... например че Киряков е отказал да плати комисионната на мениджъра му ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 яну 2013 16:28

White Fang написа:Тоя не знам какъв национал е, но става за отбори тип Монтана, Светкавица, Ботев Враца.

Гледайки този клип си мисля, че и за там не става...Защо въобще някой си е направил труда да създаде такъв клип ?
Трагичен е. Поне физиката на Бокетсу да имаше. Дано ме опровергае след време де. Нямам нищо протиФФФФ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 22 яну 2013 16:57

Ако някой, който утре ще ходи на контролата с кола и има едно свободно местенце, може ли да ме вземе с него? :roll: :)
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 яну 2013 21:16

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Досега не е имало такива проблеми с футболистите, докарани от Козакевич, дано и сега да няма. Относно Таварес се говори, че Херо сам е действал в посока да се развали договора с този футболист. След няколко контроли е заявил "Такова дърво не ни трябва". Виж Бейбито сам си е тръгнал, уж не му харесал живота тука.

Tова дърво премина проби , игра в една контрола и подписа договор който го направи най-скъпо платения играч в отбора ;) Това са фактите . А се говорят много неща ... например че Киряков е отказал да плати комисионната на мениджъра му ;)

Още преди да дойдат бе обявено, че Черноморец чака двама футболиста, които няма да преминават проби, а директно ще подпишат, защото всичко е уточнено. Даже не им споменаха имената, за да не ги привлече някой друг. Отнасяше се за Таварес и Мендеш. Не помня кой го обяви - Киряков или Колев. Прегледай медиите от това време и ще го прочетеш. След този случай Херо обяви, че повече няма да привлича чужди футболисти без проби. Тази зима го повтори.
Ето и статията:
25 август 2012 11:03
"Тема спорт"
Черноморец подписва с двама до седмица
Черноморец ще се подсили с двама играчи следващата седми­ца. Това обявиха от клуба. Тази седмица в клуба се пробваха пор­тугалец и бразилец, но безуспеш­но. Жулиано и Томе бяха отпра­тени.
Сега треньорът на бургаз­лии Димитър Димитров, при­тиснат от липсата на време, е взел решение да подсили състава си с двама футболисти, без те да карат пробен период. Очаква се в началото на следващата седмица двама чужденци да прис­тигнат в Бургас и директно да подпишат с акулите. От Черно­морец отказаха да назоват име­ната им, но признаха, че става дума за чуждестранни офанзивни футболисти, които ще дойдат без трансферна сума.

Ето и още една:
Херо пробва още двама чужденци
29 август 2012 10:00
Французин и португалец пристигнаха в Черноморец
С нови двама футболисти може да се похвали от началото на седмицата Черноморец Бургас. Става дума за французин и португалец, които вчера направиха първа тренировка с акулите. Още през миналата седмица от треньорския щаб анонсираха, че чакат един или двама играчи. За тях се знаеше, че са чужденци и директно ще подпишат, без да минават проби. От ръководството на Черноморец споделиха, че появилите се вчера са французин и португалец, но не пожелаха да разкрият имената им. Очаква се да подпишат договори, ако минат успешно медицинските прегледи. Двамата са офанзивни футболисти и не е изключено поне един от тях да попадне в групата при предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив. Мачът е в събота, 1 септември, от 20:00 часа на "Лазур".
Последна промяна от k.dimitrov на 22 яну 2013 21:57, променено общо 2 пъти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 яну 2013 21:28

Някой явно се будалка с нас.
Вижте тази статия от 5.10.2012г.

05 октомври 2012 10:28
"Тема Спорт"
Национал на Гвинея на проби в Черноморец
Интересен футболист се очаква на проби в Черно­морец. Става въпрос за 22-годишния гвинейски халф Лами Бангура. Той има мачове за мъж­кия национален отбор на родината си и е считан за един от най-големите та­ланти. През последния се­зон е записал два гола и 10 асистенции в 10 мача в ме­стното първенство. Пре­ди това е играл дба сезона в Ал Аин Дубай.
Херо усилено търси за­местник на Шаешу, след ка­то направилият фурор в Бургас бивш полузащитник на Нанси бе продаден в турския Сивасспор.

Май, една и съща статия се пуска през 2-3 месеца. Същото бе и с 20-годишния Жулиен Лопез .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 яну 2013 22:31

burgazliqta написа:Ако някой, който утре ще ходи на контролата с кола и има едно свободно местенце, може ли да ме вземе с него? :roll: :)

Ники, аз ще ходя, обади ми се, ще те взема.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 яну 2013 22:49

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:

Още преди да дойдат бе обявено, че Черноморец чака двама футболиста, които няма да преминават проби, а директно ще подпишат, защото всичко е уточнено. Даже не им споменаха имената, за да не ги привлече някой друг. Отнасяше се за Таварес и Мендеш. Не помня кой го обяви - Киряков или Колев. Прегледай медиите от това време и ще го прочетеш. След този случай Херо обяви, че повече няма да привлича чужди футболисти без проби. Тази зима го повтори.
Ето и статията:
25 август 2012 11:03
"Тема спорт"
Черноморец подписва с двама до седмица
Черноморец ще се подсили с двама играчи следващата седми­ца. Това обявиха от клуба. Тази седмица в клуба се пробваха пор­тугалец и бразилец, но безуспеш­но. Жулиано и Томе бяха отпра­тени.
Сега треньорът на бургаз­лии Димитър Димитров, при­тиснат от липсата на време, е взел решение да подсили състава си с двама футболисти, без те да карат пробен период. Очаква се в началото на следващата седмица двама чужденци да прис­тигнат в Бургас и директно да подпишат с акулите. От Черно­морец отказаха да назоват име­ната им, но признаха, че става дума за чуждестранни офанзивни футболисти, които ще дойдат без трансферна сума.

Ето и още една:
Херо пробва още двама чужденци
29 август 2012 10:00
Французин и португалец пристигнаха в Черноморец
С нови двама футболисти може да се похвали от началото на седмицата Черноморец Бургас. Става дума за французин и португалец, които вчера направиха първа тренировка с акулите. Още през миналата седмица от треньорския щаб анонсираха, че чакат един или двама играчи. За тях се знаеше, че са чужденци и директно ще подпишат, без да минават проби. От ръководството на Черноморец споделиха, че появилите се вчера са французин и португалец, но не пожелаха да разкрият имената им. Очаква се да подпишат договори, ако минат успешно медицинските прегледи. Двамата са офанзивни футболисти и не е изключено поне един от тях да попадне в групата при предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив. Мачът е в събота, 1 септември, от 20:00 часа на "Лазур".

Не ми трябва да чета статии . Бях на контролата в която играха . И Таварес и Мендеш . Мендеш почти веднага получи разтежение . Таварес игра много силно като дефанзивен халф . Дори го кръстихме черния Паланков . След като представиха официално , коментирахме че това е голям удар . Имаше много добра визитка .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 22 яну 2013 23:00

Bourgas написа:Къдравичкото не знам дали беше той, има усет, ама малко е страхлив. На мен ми хареса Таварес, но Паланката или Цоньо при това положение лети някой от двамата.
Мендес видях, че след като го изкараха, си сложи лед на бедрото, дано е само някаква контузийка, че качествата му хич не ме изкефиха по принцип.

От друга тема ... явно не само аз съм го харесал Таварес ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 23 яну 2013 12:45

Това, което харесва на някой от нас, не означава, че харесва и на Херо. За мнението на Херо относно Таварес получих информация, мисля от Станимир (anker 1878), още тогава. И аз не вярвах, но неотдавна ми я потвърдиха и от друго място.
На теб, на първата контрола в Поморие, ти хареса най-много петицата - Себастиян, а Херо го освободи веднага, даже не го пусна във втората контрола, макар че момчето загряваше на почивката. Дали беше контузен, или Херо така реши, за нас остава загадка.
Последна промяна от k.dimitrov на 23 яну 2013 19:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Черноморец”