Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Сърбите били нагли, че искали по милион за играчите си, а ние като искаме подобни суми какви сме?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Сърбите били нагли, че искали по милион за играчите си, а ние като искаме подобни суми какви сме?
В този бизнес няма понятие "нагъл", просто в пазарната "спортна икономика" винаги се наблюдава баланс между търсене и предлагане, изключаем отборите на Шейх Мансур, Шейх Гърнето, Дон Перез и др.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
Нормално е, ако си вложил в продукта си средства и усилия да искаш да искаш да ги избиеш и да си на печалба. При положение, че сините юноши и футболистите-наемници, за които се твърди, че са им давани n-хиляди, то логично е да се замислям над две неща - дали наистина са влагани такива средтва и усилия в този продукт първо или просто са кьопави и наивни бизнесмени. Отговорът е ясен - те вярно не разбират от бизнес много, но са интересчии, на които залък не можеш им измъкна без да ти отхапят ръката. Така че изводите...
Совите на българския футбол не са това, което са.
Совите на българския футбол не са това, което са.
TristaNNN написа:BadBoy написа:Сърбите били нагли, че искали по милион за играчите си, а ние като искаме подобни суми какви сме?
В този бизнес няма понятие "нагъл", просто в пазарната "спортна икономика" винаги се наблюдава баланс между търсене и предлагане, изключаем отборите на Шейх Мансур, Шейх Гърнето, Дон Перез и др.
Това ми е ясно, просто отговорих на предното мнение.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Не, не съм ти дядо, споко. На твоя възраст съм и не съм ти се обидил. Няма как да се обидя от точно от теб. А иначе никъде не плюя отбора и няма да ме видиш да го правя. Но ръководството е друго нещо, а па ти ако кажеш че редовно не плюеш по него ще си дота голям лъжец и лицемер. Но както и да е... До оня ден плюеше по Батков и Тонев, днес си им първи защитник. Във всяко второ мнение твърдиш, че Левски играе черно тото, а защитаваш хората, според които уж го правят...странна птица си ми ти... Ако не помниш, може да ти го припомня:
"бардоне,въобще не е болен мозък злобул.Болните сме ние,защото още не виждаме как се гаврят с отбора ни.
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи мръднал ли е поне сантиметър отбора ни от времето на Гонзо-аз мисля че сме 10см назад.
Левски наистина е зле и ако Газпром не разбере игрите на Тара и Тонев-скоро приказки няма да има.
Защо Тара не мърда от Левски нали само загуби търпи,защо още е в Левски."
"аз съм непреклонен че ФАКТОРИТЕ в ЛЕВСКИ играят мръсно ,черно тото,но това е друга тема ,писал съм го много пъти.Вайкаме е защо взехме този ,защо взехме онзи.Ами замислете се и си отговорете-защото са удобни и послушни.Вземете един Йовов-свалям му шапка за всичко което е направил за Левски.Появи се някво дерби и този е титуляр,защо? -защото знае как трябва да играе.Левски не е в криза,Левски е работилница за пари и то много печеливша,защото с тази фенска маса никога няма да попадне под ударите на Темида-Тонев и Батков го знаят.Били сме партиен отбор-ако бат Боко иска Левски да е шампион,повярвайте ми никой и нищо -НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ.
Газпром-незнам дали те ще могат да изкоренят това знам обаче само едно-Тонев и Батков няма да си тръгнат."
"Този Левски е адски слаб,адски неграмотен,адски слаб тактически,с адски слаби изпълнители."
"болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора.."
да всички тези думи са казани от мен.Благодаря че следиш така подробно изявите ми във форума.
Нещо направили ли ти вечетление във всичките ми постове.Аз критикувам,но не обиждам и не храча.
Мнението ми за Батков никога не се е променяло,но той разбери вече е бита карта.
Иво Тонев-той е поставен човек и мнението ми за него е че работи.
Левски играе черно тото и това го знаем всички ние.
Черно тото има в цял свят.
Илиан Илиев-казах преди два месеца че му давам картбланш до лятото.
Играчите -всички до един без новите съм ги КРИТИКУВАЛ и ще продължа да го правя,когато не искат да играят като Владо и Дъстли.
За това казвам ако Газпром ще идва да идва по-бързо,защото на пролет пак ще се уреждат купи и шампиони.
Дано си ме разбрал,на края искам да те помоля ако имаш нещо към мен лично моля те пиши на лични,щото правим темата мазало.
"бардоне,въобще не е болен мозък злобул.Болните сме ние,защото още не виждаме как се гаврят с отбора ни.
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи мръднал ли е поне сантиметър отбора ни от времето на Гонзо-аз мисля че сме 10см назад.
Левски наистина е зле и ако Газпром не разбере игрите на Тара и Тонев-скоро приказки няма да има.
Защо Тара не мърда от Левски нали само загуби търпи,защо още е в Левски."
"аз съм непреклонен че ФАКТОРИТЕ в ЛЕВСКИ играят мръсно ,черно тото,но това е друга тема ,писал съм го много пъти.Вайкаме е защо взехме този ,защо взехме онзи.Ами замислете се и си отговорете-защото са удобни и послушни.Вземете един Йовов-свалям му шапка за всичко което е направил за Левски.Появи се някво дерби и този е титуляр,защо? -защото знае как трябва да играе.Левски не е в криза,Левски е работилница за пари и то много печеливша,защото с тази фенска маса никога няма да попадне под ударите на Темида-Тонев и Батков го знаят.Били сме партиен отбор-ако бат Боко иска Левски да е шампион,повярвайте ми никой и нищо -НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ.
Газпром-незнам дали те ще могат да изкоренят това знам обаче само едно-Тонев и Батков няма да си тръгнат."
"Този Левски е адски слаб,адски неграмотен,адски слаб тактически,с адски слаби изпълнители."
"болно ми е да го призная,но гледах целия мач.И този мач бе черно тото.
Какво имам предвид след като мача стана 2:1 за Левски искам всеки обективен левскар да ми каже,защо не искаме да вкараме трети гол и защо Локото нямаше нито един точен удар след това.Боли ме много ,но този Левски ще се окаже по-зле и от Левски на Гонзо.
Господа спрете тази гавра с отбора.."
да всички тези думи са казани от мен.Благодаря че следиш така подробно изявите ми във форума.
Нещо направили ли ти вечетление във всичките ми постове.Аз критикувам,но не обиждам и не храча.
Мнението ми за Батков никога не се е променяло,но той разбери вече е бита карта.
Иво Тонев-той е поставен човек и мнението ми за него е че работи.
Левски играе черно тото и това го знаем всички ние.
Черно тото има в цял свят.
Илиан Илиев-казах преди два месеца че му давам картбланш до лятото.
Играчите -всички до един без новите съм ги КРИТИКУВАЛ и ще продължа да го правя,когато не искат да играят като Владо и Дъстли.
За това казвам ако Газпром ще идва да идва по-бързо,защото на пролет пак ще се уреждат купи и шампиони.
Дано си ме разбрал,на края искам да те помоля ако имаш нещо към мен лично моля те пиши на лични,щото правим темата мазало.
LEVSKI_FOREVER
ето ги моите два състава на Левски А и Б състав като първия ще е титулярния.
...........................................Михаил Илиев..............................
............Мулдер................Пламен Димов.........Везаов..................Пинто
........Рамос Гаджев........Велев..... М.Василев..........
Базил
Силва
..............................................Пламен Илиев..........................
.................Попадийн Милиев.............Ели..... Мики Орачев....
............Радо Цонев Прохазка.......Д.Димов..... Йорданов...
........................... Антонио Вутов...............
Сьорд Арш...............
Доменик Аврамов
няма ги Пелето и Йовов,прави впечетление и размяната на вратарите,но това е мое мнение,липсва Старокин,както и единия близнак,но предвид контузии и наказания си мисля че състав от около 23-25 играчи е добър вариант.
Какво е в главата на Илиан ще разберем съвсем скоро.
...........................................Михаил Илиев..............................
............Мулдер................Пламен Димов.........Везаов..................Пинто
Базил
Силва
..............................................Пламен Илиев..........................
.................Попадийн Милиев.............Ели..... Мики Орачев....
............Радо Цонев Прохазка.......Д.Димов..... Йорданов...
........................... Антонио Вутов...............
Сьорд Арш...............
Доменик Аврамов
няма ги Пелето и Йовов,прави впечетление и размяната на вратарите,но това е мое мнение,липсва Старокин,както и единия близнак,но предвид контузии и наказания си мисля че състав от около 23-25 играчи е добър вариант.
Какво е в главата на Илиан ще разберем съвсем скоро.
LEVSKI_FOREVER
Левски е над всичко!
Това е най-важно което си написал.
Аз и ти дали ще си говорим или дали ще се уважаваме не е важно
.
Само недей да изопачаваш нещата ,терата моля те недей.
Никъде не се отказвам от думите които ти си цитирал.
Това че нямаме общи мнения не ни прави противници
Ей Богу
от еди отбор сме.
Лек ден и на теб-не знам как да те нарека,но ми се иска да е приятелю.
Аз и ти дали ще си говорим или дали ще се уважаваме не е важно

Ей Богу

LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Левски е над всичко!
Аз и ти дали ще си говорим или дали ще се уважаваме не е важно![]()
.
Ей Богу![]()
![]()
от еди отбор сме.

zlatan написа:ето ги моите два състава на Левски А и Б състав като първия ще е титулярния.
Базил
Силва
Съмнявам се, че Илиян би пуснал Базил и Силва заедно, иначе не лош състав. Поне за вратарите сме на едно мнение

гледал ли си го Василев аз имам наблюдения само в онзи мач на Герена.
А и не забравяй че чакаме звезден халф,не се бъзикам аз наистина чакам най-голямата класа в селекцията.
А и не забравяй че чакаме звезден халф,не се бъзикам аз наистина чакам най-голямата класа в селекцията.
LEVSKI_FOREVER