Взимаме по-малко от страните в третия свят !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Взимаме по-малко от страните в третия свят !

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 22 яну 2013 08:21

Reckless написа:Най са ми жалки, такива които постоянно се оплакват. Такива обикновено чакат някой нещо направи за тях. Повечето българи живеещи в България са точно такива.

Всъщност, аз не видях някой да се оплаква :roll: Хората си коментират реалността, да не би да е тема табу това за теб?? Тук присъстващите имат компютър, интернет което означава, че са поне на средно ниво. Погледни малко по-надалеко от носа си и виж тези, които са за оплакване в провинциалните градове повече- от 50% са хранещи се през ден, носещи дрехи по 10-15 години, палят си печката на дърва на 2-3дена един път за да изкарат до пролетните месеци и т.н. и т.н. и тези същите хора, ей така между другото си разцепват задника от бачкане просто за да осигурят оцеляването на себе си и децата си...и всичко това става въпрос за държава в центъра на днешната цивилизация ЕВРОПА!!! И знаеш ли, не са виновни тези страдащи хора, които ти изброих, а точно ти и такива като теб приемащи всякакви гаври и унизения към народа си. Не ме интересува въобще финансовото ти и житейско равнище, интересува ме начина ти на разсъждение, а той е РОБСКИ както ти го спомена и друг потребител!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 яну 2013 08:22

W84me написа:Не си прав! Много сме си добре даже, изравнили сме се по икономически показатели с Германия, така казват.

И ти не си прав , според мен сме много по-добре от Германия, тъй като дългът ни е по-малък от техния :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 22 яну 2013 08:56

Който може да стяга куфарите,не вярвайте на приказки,че там ще ви експлоатират и унижават.... това са хленченията на неуспелите там.За разлика от скапаната ни държава там оценяват трудолюбието и точността и рано или късно птичката каца на рамото,дали ще използваш пълноценно шанса...твоя си работа,но тук ,тук няма шанс за никого ,ако няма нужните връзки и познати !!!Лично аз смятам,че вече почти няма възможност за оправяне на тая територия ,наречена "държава"... :evil:

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 22 яну 2013 09:14

Parmalat написа:
CTAHKO написа:Те са горе-долу на нашата географска ширина,само че в южното полукълбо и климата им е подобен на нашия,но е по-океански,понеже са остров.Съответно и природата им наподобява на нашата.Имат си и зимни,имат си и летни курорти.Абе като нас са :)

Чувал съм че са много топла и приветлива нация.Освен красивата природа има и уникални животни както и големи мегаполиси така и тихи места. ;)

И аз съм чувал само хубави неща за Нова Заландия и бих искал да я посетя един ден.
Освен, че е една от страните с най-нисък коефицент на корупция в света ( http://www.transparency.org/cpi2011/results ), страната както казвате е уникална природа и
"невероятни хора". Знам, че не трябва да съдя за целия народ от няколко човека, но съм се срещал и разговарял няколко пъти с новозаландци - и малко са народи, които са по-приятни, приветливи и поситивно настроени от тях........ако изобщо има. Просто за мен "островитяните" от Тихия океан са примера ми позитивно настроени хора - Нова Каледония, Уализ и Футуна... и други.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 22 яну 2013 09:21

Положението тук наистина е трагично. Чудя се на тези, които разправят че видиш ли не било чак толкова лошо. По принцип е хубаво човек да е оптимист, но реалността е съвсем друга. Реалността е отвратителна. Огромната част от населението мизерства. Естествено че има и хора, които за задоволени, но те са много малък процент. Определено на виждам никаква положителна перспектива в тази страна.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 22 яну 2013 09:28

Мечтаещите за мигриране към други държави - внимавайте какво си пожелавате, или по-точно внимавайте каква държава си пожелавате :mrgreen: Живял съм почти 1 година в Нова Зеландия и 5 месеца в Нова Каледония, не са чак такива цветя за мирисане. Единственото им хубаво е, че са по-спокойни за живот от Европа. Нова Зеландия е същата като the UK, северният им остров е като Англия, а южният - като Шотландия, зимите са много свирепи, летата... ми хладнички :) Масата емигранти отиват там за да вземат паспорт за 4 години, и от там беж към Австралия, щото в Австралия се вземат 2-3 пъти по-големи заплати.
В Нова Каледония има доста добре прикрити търкания между местните и франсетата, а да не си един от двата лагера си е да си като между чук и наковалня :)
Насочете се към Австралия, това е моя съвет.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 22 яну 2013 09:49

Докато нашите мили политици дават 18млн. за реклама на няква си цифровизация и 16млн. за провеждане на референдум ще е така. Положението става отвратително в нашата държава, но бягството не е решение на проблема. Крайно време е българите да се вдигнем, защото все пак България е нашата родина.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 22 яну 2013 09:56

На вси4ки оплакващи се ще кажа:живота е такъв какъвто си го направи 4овек,и вместо оплаквания се вземете в ръце и направете нещо,защото някой хора ЖИВОТА ГИ ВОДИ,А ДРУГИ ГИ ВЛАЧИ.И ако все пак си мислите 4е в 4ужбина ви 4акат с отворени обятия-лъжете се.И последно,не забравайте 4е хората навън имат яко правосъдие(имаме достатъ4но примери)за такива 'прословути' работяги като нас.

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 22 яну 2013 10:24

не питай колко взимаш, а ппитай какво вършиш за да взимаш повече.

Европа (като цяло, Западна вклютелно БЕЗ Германия) затъва все повече.
Sad but True

PS:учете китайски и индийски

haha

Мнениеот haha » 22 яну 2013 10:32

Надали тази статистика инзенадва някого, нищо че според Тиквата ние и Германия сме най-стабилните държави.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”