Reckless написа:Най са ми жалки, такива които постоянно се оплакват. Такива обикновено чакат някой нещо направи за тях. Повечето българи живеещи в България са точно такива.
Всъщност, аз не видях някой да се оплаква
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Reckless написа:Най са ми жалки, такива които постоянно се оплакват. Такива обикновено чакат някой нещо направи за тях. Повечето българи живеещи в България са точно такива.
W84me написа:Не си прав! Много сме си добре даже, изравнили сме се по икономически показатели с Германия, така казват.
Parmalat написа:CTAHKO написа:Те са горе-долу на нашата географска ширина,само че в южното полукълбо и климата им е подобен на нашия,но е по-океански,понеже са остров.Съответно и природата им наподобява на нашата.Имат си и зимни,имат си и летни курорти.Абе като нас са
Чувал съм че са много топла и приветлива нация.Освен красивата природа има и уникални животни както и големи мегаполиси така и тихи места.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта