След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Re: След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив

Мнениеот Mitko-Levskar » 21 яну 2013 17:38

Дори да ви е виновен ББ уважаеми колеги,всяко стадо си заслужава пастира - замислете се.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2013 17:48

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:
RedeviL написа:Абе така като гледам и вие не им отстъпвате много!Няма тема, в която да не демонстрирате яростната си защита към ГЕРБ и пожарникаря..В този случай конкретно, никой не е споменавал и думичка за него, но вие пак побързахте да го оневините! ;)

Я пак. Прочети след колко мнения против Бойко Борисов и държавата се включих. ;) И то да беше само в тази тема. Той е виновен за спирането на А-група по Булсат. Виновен е за забавянето на екипировката на Зографски, виновен е за финансирането на арктическата експедиция от монголеца, виновен е за фалита на цска, за земетресенията и глобалното затопляне :lol: Това вече за мен е умишлена кампания-някой се опитва да насади мнение на другите, опитва се да прави пропаганда, а такава лъжепропаганда знаем кои са правели...

Ех този Бойко бе, много си го пазиш..Покажи ми едно мнение, в което някой конкретно обвинява ББ за поредната кървава трагедия!

[offtopic]Цитирал съм тъкмо две мнения, но тук вече играеш на дребно, защото реално има ли значение дали са едно или две-тук успях да се включа преди да са станали 100, но трябва ли да станат 100? Малко след това и Дянков бе намесен, а преди това имаше и доста писания против държавата, а в случая кои са държавната власт? Факт е, че това няма никаква връзка с темата. Да не говорим, че ти взе да засягаш и военните, което в случая също няма връзка-може би ще се досетиш защо точно ти го казвам. ;) И с тези думи ептем ще окипазим темата, а тя е достатъчно тежка...[/offtopic]

[offtopic]А ти май взе много да се засягаш.. Много си ми интересен! Щом някой напише, че хората живеят все по-бедно и мизерно, веднага го приемаш за умишлена атака срещу ГЕРБ и държавата![/offtopic]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 яну 2013 17:56

В скандинавските страни си живеят супер и пак се самоубиват и избиват, ама тука все някой трябва да ни е виновен - Парламента. Навсякъде го има. Навсякъде като пшадне първи сняг улиците и пътищата им се затрупват. Навсякъде има корупция и то много по-голяма от българската и т.н. Тези които не могат да се борят и да го приемат си слагат край на живота.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2013 17:57

RedeviL написа:Абе така като гледам и вие не им отстъпвате много!Няма тема, в която да не демонстрирате яростната си защита към ГЕРБ и пожарникаря..В този случай конкретно, никой не е споменавал и думичка за него, но вие пак побързахте да го оневините! ;)

Ти сам си отговаряш на запитването...Самият факт,че споменаваш "защита" ясно показва,че не аз или някой друг пръв започва някакви диспути на тая тема.Не сме ние агресорите ;) Освен,това мнението ми в тази тема беше просто лека закачка с някой определени потребители.

И моля те не се прави на ударен,много добре знаеш,че поне във всяка втора тема има някаква провокация лично към ББ или към ГЕРБ,айде да не се правим на дръж ми шапката ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 яну 2013 18:11

Момци съвземете се ! Не ГЕРБ съсипаха държавата , въпреки че и аз не ги долюбвам! Истината е че след опустошителните 20 години преди тях и немци да бяха дошли да ни управляват , щяхме да сме си на същия хал !!! Лошото в случая че и тези не са много по различни от предшествениците си и си останаха с големите обещания ( с малки изключения) , единственото в което са изключително добри е да служат на чужди интереси , както всички преди тях ! Ето защо обикновените хора се чувстват недоволни и излъгани , защото отново никой не мисли за тях !
А по темата не знам какво да коментирам , историята е брутална и ми намирисва на обикновен битов скандал (изневяра) със зверски последици :roll: Според мен личните оръжия трябва да са абсолютно забранени , това е един от хилядите случаи в които държавен служител използва законното си оръжие за подобна разправа :twisted: Лично аз имам познат който застреля жена си и какво ? Понижен от полковник в лейтенанат и уволнен дисциплинарно с условна присъда :shock:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 яну 2013 18:26

"На 15 октомври 2000 година Младен Младенов стана жертва на войната между феновете след поредното вечно дерби между ЦСКА и Левски. Самоделна бомбичка се взриви върху гърба на 30-годишния тогава запалянко, който по-късно почина в болницата. Убиецът остана неизвестен.
На 27 август 2003 година Гергана Орлова като по чудо остава жива, след като 17-годишен фен я улучва отново със самоделна бомбичка. Момичето изпада в продължителна кома, претърпява общо 19 операции, а последиците от инцидента я съпътстват и до днес.
Българският футбол познава още редица примери за хулигански изпълнения, които по чудо се разминават без жертви. Последният случай е от вчера, от топлата януарска неделя, когато фенове на Левски и ЦСКА си организираха сбиване с бомбички, факли, тръби и ножове. Резултатът - полицейска сводка за ранени, допълваща черната статистика на ултрас културата у нас.
Защо се случва всичко това? Според научните трудове футболът създава усещане за социална кохезия, единство на масите, а поведението на агресивните фенове се обуславя от насилието, което ни заобикаля отвсякъде - новини, филми, семейна среда.
Историческият анализ може да ни разкрие само пътя, по който футболното хулигаство е стигнал до днешните си размери. Корените на хулиганското поведение могат да се открият навсякъде, следователно и отговорността е обща.
Кои са тези 300 момчета и млади мъже, които се сбиха в Борисовата градина по предварителна уговорка? Това са 300-ина български младежи, които в неделя следобед нямат по-полезно занимание от безсмисленото кръвопролитие. Това са представители на общественото дъно, чието домашно и училищно възпитание не е успяло да внуши, че агресията води само до кръв, сълзи, нещастие и смърт...
В края на декември английският Съндърланд затвори част от местата по трибуните на собствения си стадион и отне сезонните карти на свои фенове, след като беше въведен новият закон за задължително седене по време на мачове. У нас коментарите за този новина се поляризираха от "Стадионът не е опера, а място за свинщини" до "Пълна подкрепа за решението, така трябва да стане и в България".
Ето я и политиката. В Англия феновете вече нямат същото политическо влияние, което имат същите в Латинска Америка, Русия, Южна и Източна Европа. У нас власт и опозиция флиртуват с агитките, а агитките се ползват за политически цели, следователно има известен интерес от поддържането на ултрас движенията.
Криминалният свят също има интерес - фенклубовете са борсата за дрога у нас, а немалка част от членовете са в т. нар. "контингент" от дилъри, крадци и т.н.
Единственото спасение е групата на не-хулиганите да окаже своя натиск и да установи своя ред. Въпросната група, която има явно превъзходство в обществото, вече наказва клубовете, като не ходи по мачовете. Десетки хиляди българи се отказаха от прекарването на стадиона именно заради хулиганите.
Полицията също е крайно време да установи надмощие над хулиганите. Десетки служители на реда пострадаха в последните години при сблъсъци с агитките и следователно предизвикателството пред МВР е превенцията, а не овладяването на кризите.
Закон срещу хулиганството вече има и той се прилага, но ефектът все още е невидим. Засега 300-те младежи от Борисовата градина нямат страх нито от полиция, нито от закон, нито даже и от смъртта. И преди да сме загубили още някое българско дете, трябва да вземем мерки. Трябва да вземем мерки, преди песните от трибуните* да се превърнат в кървава реалност..."

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2747230

Хайде стига вече!... Нека да бъдем повече хора! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 21 яну 2013 20:08

Виктор 1914 написа:
CSKARCHETO-BS написа:
donpacko написа:Нормлано е народа едвам свързва двата края и от там идват многото проблеми.

Аз не виждам нищо нормално в това да убиеш семейството си и най вече децата си :evil: Като е решил да се трепе,защо не отиде пред парламента да ги запука и пак щеше да умре,но вече като герой в нашите очи.

И защо той да трепе за да стане герой в очите ни? Не трябва ли всички да се изсипем пак пред парламента и да им покажем че така не става, както беше в началото на 90-те? Време е всички да сме единни, това е по-важно от всякога. Ножа отдавна е опрял в кокала а ние седим и мълчим. Много ясно, че ще ни мачкат, като сме разединени и мълчим сме елементарно лесни за управление, като стадо овци без овчар сме, едната тръгне на ляво и всичките по нея...

+1
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 21 яну 2013 23:42

Пак започнаха генералните изводи.А това си е напълно битова драма.Не знаем какви са причините,но аз лично не изключвам всичко да е на ревностна основа.Човешката психика е най-сложното нещо за разгадаване.Аз лично познавах двама човека,като единия застреля другия,а после се самоуби.И всичко заради една *****,която отгоре на всичко беше омъжена за трети.И още си е омъжена за него.Само че това стана преди около 15 години-още тогава интернет не беше навлязъл толкова .

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 21 яну 2013 23:43

Жалко,Наистина много жалко :( :( :(

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 яну 2013 01:17

Две избити семейства за две седмици и пак никой нищо не е чул. Лично на мен тази работа доста ми намирисва

Върни се в “Свободна зона”