ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митю/Пичони vs Ботев Пловдив 1-0
Просто турист попаднал не на точното време и място! Оставете го човека да си работи
soilwork написа:Просто турист попаднал не на точното време и място! Оставете го човека да си работи
Ма и ти от време на време прекаляваш да ти кажа

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- Fallen_Angel
- Контакти:
Alternative написа:Чудя се на тия хора които бяха на стадиона,как може да отида да гледат това подобие на отбор...4 лв за селяка!Все пак феновете отново доказахме,че сме единни,300-400 публика за днешният мач!Мисля,че тези които са ходили на мача са роднини на футболистите,приятели,и някой друг заблуден!Тоя-Пичката ако и този път излъже-няма да види бял ден!
Последен шанс,въпреки,че не вярвам да има нови собственици.
Как ги видя толкова - не знам, но според мен бяха близо 1 000...
- rump_shaker
- Контакти:
soilwork написа:Пичони няма нищо общо с г-н Христолов-бъркате нещо
Къв си ти бе!

Еми човека сам си каза че е турист и е дошъл да разгледа Пловдив и забележителностите му,предложили му работа и тъй като току що бил излязъл от затвора в Италия-там му е по-трудно да си намери предвид обстоятелствата....той приел на драго сърце да бачка тукportokal написа:soilwork написа:Просто турист попаднал не на точното време и място! Оставете го човека да си работи
Ма и ти от време на време прекаляваш да ти кажа
- Alternative
- Контакти:
Fallen_Angel написа:Alternative написа:Чудя се на тия хора които бяха на стадиона,как може да отида да гледат това подобие на отбор...4 лв за селяка!Все пак феновете отново доказахме,че сме единни,300-400 публика за днешният мач!Мисля,че тези които са ходили на мача са роднини на футболистите,приятели,и някой друг заблуден!Тоя-Пичката ако и този път излъже-няма да види бял ден!
Последен шанс,въпреки,че не вярвам да има нови собственици.
Как ги видя толкова - не знам, но според мен бяха близо 1 000...
В медиите писаха между 300-400 зрители...мисля,че не бяха повече.

- Fallen_Angel
- Контакти:
Alternative написа:В медиите писаха между 300-400 зрители...мисля,че не бяха повече.
ами аз влязох за 5 минути - сектора вляво беше на 2/3 пълен, а този вдясно - на 1/3, под часовника имаше хора...
- PLOVDIV PEE 1912
Fallen_Angel написа:Alternative написа:В медиите писаха между 300-400 зрители...мисля,че не бяха повече.
ами аз влязох за 5 минути - сектора вляво беше на 2/3 пълен, а този вдясно - на 1/3, под часовника имаше хора...
Абе майната му,с тия пари ще си сложи бензин на колата за един месец.....
Боже ,Боже ! За нищо не ставаме... Нова отсрочка до петък !
Що , бе тартори ,що бе , канари ?
Какво чакате че ще се случи точно в петък
Нищо няма да се случи , селско-италианската мафия ще ви покаже някакви менте-мангали с италиански паспорти и ... толкова . Как може да сте толкова наивни ,да не казвам по-силна дума
Какви отсрочки ,какви последни дати ? От девет месеца насам Урода от Брягово се гаври с публиката , а вие още го търпите ?! Днес - на когото можех казах да не ходи на мач , аз самия бях на работа... Разбирам ,че е имало повече публика ,отколкото на Монтана... Това просто е ужасно. Вина за това имат и ултрасите с тия кредити на доверие ,отсрочки и прочие к о л е б а н и я 

Ти пък откога взе да се отъждествяваш с Ботев-като си сложил емблемата на клуба и кво -всички да ти се кланяме? Смешниче скрий се някъде и не ми пускай съобщения ,щото следващия път ще ядеш бой.....сещай се кой съм.Страхливецо говори от свое име ,не от името на всичкиPLOVDIV PEE 1912 написа:Беше поставен ултиматум до петък на обяд,или нови собственици или .......!Нека всеки да защити честа на Ботев и Пловдив кой както може.
Нека да се знае,селския ни се подиграва,подиграва се на целия град.Всеки да си прави сметката сам за себе си.