След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Re: След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив

Мнениеот Виктор 1914 » 21 яну 2013 16:01

CSKARCHETO-BS написа:
donpacko написа:Нормлано е народа едвам свързва двата края и от там идват многото проблеми.

Аз не виждам нищо нормално в това да убиеш семейството си и най вече децата си :evil: Като е решил да се трепе,защо не отиде пред парламента да ги запука и пак щеше да умре,но вече като герой в нашите очи.

И защо той да трепе за да стане герой в очите ни? Не трябва ли всички да се изсипем пак пред парламента и да им покажем че така не става, както беше в началото на 90-те? Време е всички да сме единни, това е по-важно от всякога. Ножа отдавна е опрял в кокала а ние седим и мълчим. Много ясно, че ще ни мачкат, като сме разединени и мълчим сме елементарно лесни за управление, като стадо овци без овчар сме, едната тръгне на ляво и всичките по нея...
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 21 яну 2013 16:02

Botevist_1912 написа:Нормално е да стават такива неща на фона на това, което се случва в държавата. Живеем все по-зле, ставаме все по-бедни и това не може да продължава вечно. Правителството и капиталистите тормозят народа все повече. Работниците станаха мухльовци и се оставят да ги тъпчат. В един момент превърташ и почваш да трепеш. Очаквам да се случват по-често и по-големи трагедии в България и в света... Много ми се иска да не е така, но предвид живота, който живеем, това е неизбежно.

Това не е оправдание , ако хората бяха по-духовни щяха да знаят че убийството и самоубийството са твърде големи , дори непростими грехове ;)
Но разбира се в екшън филмите, дори и в невинни анимационни филмчета като Том и Джери ( с голяма подсъзнателна агресия) - ОГРОМЕН виновник за подсъзнателната и съзнателната агресия на хората това не се споменава, важен е кютека и кефът.
Лично за мен кризата е перфектен вариант - за този който се е вкопчил в материалното - това е краят на света , а за другите хора търсещи духовното - това е добре дошло , тъй като основното и главното нещо е духът , и чак от него произлиза материята => материята е МНОГО по-маловажна от духовното развитие .

С други думи тази материална и финансова криза подтиква хората да търсят духовно спасение => кризата не е лошо нещо ;)

Офтопик : забелязахте ли вчера колко хиляди пъти повториха бруталният побой над момчето- уж го осъждат и казват че е лошо , а го повтарят хиляди пъти .
Офтопик 2 : днес ако гледате новините пребройте колко отрицателни и колко положителни новини ще се кажат - от сега ви казвам че съотношението ще е 90%:10%
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 21 яну 2013 16:17

South_Park написа:
Botevist_1912 написа:Нормално е да стават такива неща на фона на това, което се случва в държавата. Живеем все по-зле, ставаме все по-бедни и това не може да продължава вечно. Правителството и капиталистите тормозят народа все повече. Работниците станаха мухльовци и се оставят да ги тъпчат. В един момент превърташ и почваш да трепеш. Очаквам да се случват по-често и по-големи трагедии в България и в света... Много ми се иска да не е така, но предвид живота, който живеем, това е неизбежно.

Това не е оправдание , ако хората бяха по-духовни щяха да знаят че убийството и самоубийството са твърде големи , дори непростими грехове ;)
Но разбира се в екшън филмите, дори и в невинни анимационни филмчета като Том и Джери ( с голяма подсъзнателна агресия) - ОГРОМЕН виновник за подсъзнателната и съзнателната агресия на хората това не се споменава, важен е кютека и кефът.
Лично за мен кризата е перфектен вариант - за този който се е вкопчил в материалното - това е краят на света , а за другите хора търсещи духовното - това е добре дошло , тъй като основното и главното нещо е духът , и чак от него произлиза материята => материята е МНОГО по-маловажна от духовното развитие .

С други думи тази материална и финансова криза подтиква хората да търсят духовно спасение => кризата не е лошо нещо ;)

Офтопик : забелязахте ли вчера колко хиляди пъти повториха бруталният побой над момчето- уж го осъждат и казват че е лошо , а го повтарят хиляди пъти .
Офтопик 2 : днес ако гледате новините пребройте колко отрицателни и колко положителни новини ще се кажат - от сега ви казвам че съотношението ще е 90%:10%

South_Park така се контролира един прост народ, които е свикнал да мълчи, с лоши новини, тъпи филми и малоумни детски филмчета. Малките затъпяват, големите стават наркомани и пияници и всеки се отчайва от живота, затова се стига до такива батални сцени. А за новините аз залагам, че 95:5 ще са лошите срещу добрите новини, и добрата новина ще е от рода на "В Германия откриха нов зоопарк" или нещо по-тъпо от това, което нас не ни интересува!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Мнениеот JORO_BAD » 21 яну 2013 16:21

Социалното министерство ще отпуска пистолети за всяко социалнослабо семейство !

С тази реформа Дянков ще може да върже бюджета и да има повече пари за бонуси в министрествата.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 21 яну 2013 16:30

хората се самоубиват от мизерия, това ако още не сте го разбрали, жалко за вас.А днес нито една медия не отрази протеста на децата на работниците в Сопот, заради мизерията на която са подложени...а Тиквун пак за магистрали и за зали ми дрънка вчера, егати психопата...
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 21 яну 2013 16:37

CSKARCHETO-BS написа:
donpacko написа:Нормлано е народа едвам свързва двата края и от там идват многото проблеми.

Аз не виждам нищо нормално в това да убиеш семейството си и най вече децата си :evil: Като е решил да се трепе,защо не отиде пред парламента да ги запука и пак щеше да умре,но вече като герой в нашите очи.

+1

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 яну 2013 16:50

allez_les_blues написа:хората се самоубиват от мизерия, това ако още не сте го разбрали, жалко за вас.А днес нито една медия не отрази протеста на децата на работниците в Сопот, заради мизерията на която са подложени...а Тиквун пак за магистрали и за зали ми дрънка вчера, егати психопата...

Ти видя ли кои са тези хора? Знаеш ли, че мъжът взима над 1000 лв заплата, а и жената работи като управител в магазин. Каква мизерия те гони, какво нещо-аман от пропаганди... Заради такива като вас хората се стресират. Вместо да се подкрепяме взаимно, да се вършат добрини и да се постъпва достойно, то всеки гледа да оплюе някого, да прецака някого, да излъже и да се подиграе на някого. Нормално е в такива условия по-чувствителните хора да не издържат... И ти продължаваш с лъжливите си пропаганди-усети се бре човек...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2013 16:58

Нямам представа,защо човекът е стигнал до толкова отчайващо състояние,не знам и факти около тая трагедия,но съм сигурен,че ГЕРБ са виновни и най-вече конкретно Бойко !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 яну 2013 16:59

parvanoff написа:
allez_les_blues написа:хората се самоубиват от мизерия, това ако още не сте го разбрали, жалко за вас.А днес нито една медия не отрази протеста на децата на работниците в Сопот, заради мизерията на която са подложени...а Тиквун пак за магистрали и за зали ми дрънка вчера, егати психопата...

Ти видя ли кои са тези хора? Знаеш ли, че мъжът взима над 1000 лв заплата, а и жената работи като управител в магазин. Каква мизерия те гони, какво нещо-аман от пропаганди... Заради такива като вас хората се стресират. Вместо да се подкрепяме взаимно, да се вършат добрини и да се постъпва достойно, то всеки гледа да оплюе някого, да прецака някого, да излъже и да се подиграе на някого. Нормално е в такива условия по-чувствителните хора да не издържат... И ти продължаваш с лъжливите си пропаганди-усети се бре човек...

Току-що и аз видях, че семейството е било финансово уредено.Прави ми впечатление, че извършителят на това масово убийство пак е военен..Доколкото си спомням човека посегнал на семейството си в София също беше бивш военен.
Последна промяна от RedeviL на 21 яну 2013 17:01, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 яну 2013 17:01

dunavfc написа:Нямам представа,защо човекът е стигнал до толкова отчайващо състояние,не знам и факти около тая трагедия,но съм сигурен,че ГЕРБ са виновни и най-вече конкретно Бойко !

Сигурно "звездите ти го говорят"... Егати мнението...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Свободна зона”