Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот grasiani » 21 яну 2013 12:29

Ами, коментираме Батков,Тонев,Донев защото те определят трансферната политика на клуба,кой я определя да не би феновете и с тяхното решение за трансфери се решава каква роля иска да играе Левски в шампионата и до колко ще сме в играта за титлата и купата и какъв футбол ще играем.Пак казвам и повтарям може и да не вземем купи и титли по важното е да играем качествен футбол,а щом играем добре то няма как след време да не дойдат и титлите и купите.Бил съм си от Левски във време когато Цска доминираше и вземаше 4-5 титли подред и въпреки това съм смятал че това си е моят отбор и съм си го обичал защото имаше чудесни играчи , треньори,ръководители, които даваха сърцето и здравето си на терена и извън него,затова говоря,аз такова нещо не виждам в последните 4 години виждам само пълно нехайство и некомпетентност някой път достигаща до глупост в управлението на отбора.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 яну 2013 13:09

grasiani написа:Ами, коментираме Батков,Тонев,Донев защото те определят трансферната политика на клуба,кой я определя да не би феновете и с тяхното решение за трансфери се решава каква роля иска да играе Левски в шампионата и до колко ще сме в играта за титлата и купата и какъв футбол ще играем.Пак казвам и повтарям може и да не вземем купи и титли по важното е да играем качествен футбол,а щом играем добре то няма как след време да не дойдат и титлите и купите.Бил съм си от Левски във време когато Цска доминираше и вземаше 4-5 титли подред и въпреки това съм смятал че това си е моят отбор и съм си го обичал защото имаше чудесни играчи , треньори,ръководители, които даваха сърцето и здравето си на терена и извън него,затова говоря,аз такова нещо не виждам в последните 4 години виждам само пълно нехайство и некомпетентност някой път достигаща до глупост в управлението на отбора.

+1914 :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 яну 2013 13:45

grasiani написа:Ами, коментираме Батков,Тонев,Донев защото те определят трансферната политика на клуба,кой я определя да не би феновете и с тяхното решение за трансфери се решава каква роля иска да играе Левски в шампионата и до колко ще сме в играта за титлата и купата и какъв футбол ще играем.Пак казвам и повтарям може и да не вземем купи и титли по важното е да играем качествен футбол,а щом играем добре то няма как след време да не дойдат и титлите и купите.Бил съм си от Левски във време когато Цска доминираше и вземаше 4-5 титли подред и въпреки това съм смятал че това си е моят отбор и съм си го обичал защото имаше чудесни играчи , треньори,ръководители, които даваха сърцето и здравето си на терена и извън него,затова говоря,аз такова нещо не виждам в последните 4 години виждам само пълно нехайство и некомпетентност някой път достигаща до глупост в управлението на отбора.

Да де ама става банално ..... от последните 20 коментара има 8-9 твои и то все едно и също се пише ..... че не обичаш Батков , Тонев , Дончев и Илиев ... а да - и футболистите !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 яну 2013 14:01

А за какво трябва да обича некадърници срамещи името на отбора и аз не обичам например Опоку, Марсиньо, карвалю(гаврата с екипа). Какво да обича и на 25 годишния полу аматьор Милен Василев ? Да не говорим за жепейското ръководство...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 яну 2013 14:19

Рашид Хамдани, Венсан Лабан и Иван Парлов на мушката на Илиан ИлиевТрима от Левски наблюдаваха мача Анортозис - Аполон (0:0) в Кипър в търсене на нов халф. По непотвърдена информация №1 в списъка на Илиан Илиев е мароканецът с френски паспорт Рашид Хамдани (27 г.) от гостите. "Сините" се интересуваха от полузащитника още преди година, но се оказа прекалено скъп. Сега обаче до изтичането на контракта на халфа остават само 5 месеца, което може да намали цената му до 100-200 хиляди евро, пише "Труд".

Левски е готов да предложи 15,5 000 евро чисто на месец на Рашид като заплата.

"Сините" хвърлиха око и на французин, който е кипърски национал - Венсан Лабан (28 г.) от Анортозис. Третият в листата е хърватинът Иван Парлов (28 г.) от Аполон.

На мача в Кипър присъстваха Илиан Илиев, който вече е основен двигател в селекцията вместо Иво Тонев, както и неговите помощници Николай Митов и Христо Йовов. Бижутера, който ще играе до края на сезона, от два месеца е в мениджърска роля като оглежда футболисти. С тенденция да заеме директорски пост.

Напоследък отпаднаха два варианта за нов вътрешен халф. И двата са с французи. И Кевин Бру (Истър), и неназован полузащитник, излизали към 500 000 евро на "сините" като сбор от трансферна сума, транш за подпис и мениджърски комисионни.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 яну 2013 14:25

ralka_levskarka написа:
Рашид Хамдани, Венсан Лабан и Иван Парлов на мушката на Илиан ИлиевТрима от Левски наблюдаваха мача Анортозис - Аполон (0:0) в Кипър в търсене на нов халф. По непотвърдена информация №1 в списъка на Илиан Илиев е мароканецът с френски паспорт Рашид Хамдани (27 г.) от гостите. "Сините" се интересуваха от полузащитника още преди година, но се оказа прекалено скъп. Сега обаче до изтичането на контракта на халфа остават само 5 месеца, което може да намали цената му до 100-200 хиляди евро, пише "Труд".

Левски е готов да предложи 15,5 000 евро чисто на месец на Рашид като заплата.

"Сините" хвърлиха око и на французин, който е кипърски национал - Венсан Лабан (28 г.) от Анортозис. Третият в листата е хърватинът Иван Парлов (28 г.) от Аполон.

На мача в Кипър присъстваха Илиан Илиев, който вече е основен двигател в селекцията вместо Иво Тонев, както и неговите помощници Николай Митов и Христо Йовов. Бижутера, който ще играе до края на сезона, от два месеца е в мениджърска роля като оглежда футболисти. С тенденция да заеме директорски пост.

Напоследък отпаднаха два варианта за нов вътрешен халф. И двата са с французи. И Кевин Бру (Истър), и неназован полузащитник, излизали към 500 000 евро на "сините" като сбор от трансферна сума, транш за подпис и мениджърски комисионни.

Много интересно... ако Илиев ходи и си оглежда играчи по време на предсезонната подготовка на отбора, каква функция изпълнява в Левски приятелчето на Тонев гусин Дончо Донев? "Главен скаут" кво дотук е "скаутирал" след като Илиев обикаля тепърва да оглежда играчи за отбора!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 яну 2013 14:44

terata не ти ли е ясно ? Тоньо си докара приятелите в Левски и те да цоцат парички, ще цоцат колкото се може повече, преди да бъдат разкрити и изритани.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 яну 2013 15:53

Levskar_90 написа:terata не ти ли е ясно ? Тоньо си докара приятелите в Левски и те да цоцат парички, ще цоцат колкото се може повече, преди да бъдат разкрити и изритани.

А ти не разбра ли ,че света не се върти около "Тоньо" ? Разбирам че си се комплексирал , но ми писна да чета в темата за трансферите през зимата на 2012/2013 за Тонев и т.н. За селекцията отговаря Илиан Илиев , а Тонев ако може ще му доведе играча , който е поискал , ако не може - жив и здрав и толкова..... но писва ! Писва им на хората ( в това число и аз ) да ви четат мненията за Тонев , Батков и прочие ...... абе има си теми за тези хора , само осирате хубавите теми с вашите лични борби срещу някои хора в Левски ..... е ако пусна някаква тема за Христо Йовов да речем , сигурен съм че пак ще се включиш в темата с коментар за Тонев ... айде спри се ! Разбрахме те ,че мразиш Тонев - не е нужно да го казваш във всеки твой коментар ! :evil:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 21 яну 2013 17:16

PFK_Levski написа:
Levskar_90 написа:terata не ти ли е ясно ? Тоньо си докара приятелите в Левски и те да цоцат парички, ще цоцат колкото се може повече, преди да бъдат разкрити и изритани.

А ти не разбра ли ,че света не се върти около "Тоньо" ? Разбирам че си се комплексирал , но ми писна да чета в темата за трансферите през зимата на 2012/2013 за Тонев и т.н. За селекцията отговаря Илиан Илиев , а Тонев ако може ще му доведе играча , който е поискал , ако не може - жив и здрав и толкова..... но писва ! Писва им на хората ( в това число и аз ) да ви четат мненията за Тонев , Батков и прочие ...... абе има си теми за тези хора , само осирате хубавите теми с вашите лични борби срещу някои хора в Левски ..... е ако пусна някаква тема за Христо Йовов да речем , сигурен съм че пак ще се включиш в темата с коментар за Тонев ... айде спри се ! Разбрахме те ,че мразиш Тонев - не е нужно да го казваш във всеки твой коментар ! :evil:

Именно това имам предвид... Във всяка тема плюене, плюене-не им писна да си налагат мненията... :|
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 яну 2013 17:59

аз се отказах вчера му написах нещо,но човека е твърдо решен да плюе.
Мисля че няма как да се води диалог с такива хора.
Вчера се обиди че съм го нарекъл момче :o :o :o ,е ако съм знаел че ми е дядо щях да се съобразя.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”