Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2013 00:14

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Факт е,че в момента се хващаш за дребни детайли с цел да игнорираш въпроса на слависта,което означава,че няма какво да кажеш!Хитър ход,но изтъркан и не няма как да мине при нас тука!Факт е също,че аз си казах два пъти мнението и ти два пъти ми натякваш идиотщините си!!Въпросът е повече от лесен,но всеки е наясно,че какъвто и отговор да дадеш,то той ще е срещу тъй обичаните от тебе първобитници и биячи!А и отговорът е повече от ясен,така че това може да се сметне като риторичен въпрос отправен към тебе с цел да ти затапи глупостите! ;)

И имаш наглостта да наречеш искането на обяснения за тотално изопачените ми думи за ''дребни детайли''? Ти и слависта излъгахте и подведохте форума относно какво съм казал, и това са ''дребни детайли''? Нахвърляхте върху мен куп обиди без да ги аргументирате, как се чувствате, господа моралисти? И в този си пост наричаш мнението ми ''идиотщина'', но би ли се аргументирал, ако може? Какъв ти е коментарът за Катуница и Парламента, господин нефилмар, че не го чухме? Усещаш ли как станахте за смях? Но вие поне останахте тук, а другите моралисти се скриха! Искам от вас постовете си с доказателства за нещата, в които ме обвинихте и с думите, които ми вменихте! Знам, че не ви стиска, и че няма какво да покажете, но човек трябва да има чест! Или ги покажете на форума, или се извинете за думите си!
А аз, както казах, ще отговоря на въпроса. Аз съм синчец, някога Синьо сърце и винаги съм държал на думата си! Никога не съм се крил или бягал от отговорност, и съм признавал грешките си! Който има нещо против-да го каже!

Единственият, който стана за смях, си ти, защото от 5 часа повтаряш как ще отговориш и не го правиш :lol: :lol: :lol: И не са нужни патетични слова, нито е нещо лично към теб, нито нищо, просто е хубаво понякога човек да се замисля, преди да напише нещо.
Изображение

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 21 яну 2013 00:18

МРЪН МРЪН :!:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 21 яну 2013 00:18

sin4ec написа:
pepo написа:Синчец,ако не си в някоя изборна листа(за предстоящите избори),браво за коментара!Много думи,изречения......нищо не казваш!

Кво да казвам, бе, пич? Тука плюят и се изказват разни, дето на всеки мач се радват, като гръмне бомбата в чест на гол на техните, ама после това било простотия! Аз нищо не казвам и това ми е целта, но откак помолих за аргументация нещо се посвиха сармите! Темата е толкова сложна и проблемна, но те с един размах решават всичко и издават присъди! Те трябва да се аргументират, не аз!

Пак така!!!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 яну 2013 00:54

Отговорът: Ако някога мой близък пострада от подобен инцидент, ще направя всичко възможно на виновника да му се стъжни живота! Ако не могат да го открият-ще направя всичко възможно да го открия!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 яну 2013 01:09

sin4ec написа:Отговорът: Ако някога мой близък пострада от подобен инцидент, ще направя всичко възможно на виновника да му се стъжни живота! Ако не могат да го открият-ще направя всичко възможно да го открия!

E, нали хулиганите бяха голяма работа и трябвало да ги разбираме едва ли не, защо ще ги търсиш, приеми че просто така се е случило и твоя познат е имал кофти късмет :lol: Или май сам си противоречиш ? И на мен си ми много добре познат. Обиждаш хората, пък очакваш някой да ти обяснява нещо, е няма как да стане.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 21 яну 2013 01:53, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 яну 2013 01:16

И послеписът: Който няма доблест, си я няма! Мен ако ме бяха матирали така, щях да се извиня! Но явно аз съм глупак, а лъжците и манипулаторите, нямащи доблест да посочат поне ЕДИН МОЙ ПОСТ, доказващ техните тези, са достойни! Поздравявам противниците си в днешния спор, те са наистина достойни, интелигентни и аргументирани хора, държащи на думата си! Хвала на такива, слушайте ги и дерзайте! Няма да им изпадам на нивото с обидите, само ще си повторя тезата и нека я оборят:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 21 яну 2013 06:26

sin4ec написа:И послеписът: Който няма доблест, си я няма! Мен ако ме бяха матирали така, щях да се извиня! Но явно аз съм глупак, а лъжците и манипулаторите, нямащи доблест да посочат поне ЕДИН МОЙ ПОСТ, доказващ техните тези, са достойни! Поздравявам противниците си в днешния спор, те са наистина достойни, интелигентни и аргументирани хора, държащи на думата си! Хвала на такива, слушайте ги и дерзайте! Няма да им изпадам на нивото с обидите, само ще си повторя тезата и нека я оборят:
ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ! ЛИЦЕМЕРИ!

Няма нищо за оборване... Няма как да е приемливо лапета да се спукват от бой. Няма как да е приемливо същите тези лапета да се колят. Няма как да е приемливо лапетата да си мислят, че с бой си решават проблемите. Хулигана е едно просто животно с интелект на умряло прасе и манталитет на неандерталец ;)

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 21 яну 2013 09:31

milen.hristov написа:Защо не вземем нещо позитивно от Европа. Примерно в Америка, мисля, че и в част от най-реномираните европейски университети си имат от типа на колежанските братства в Америка.

Америка викаш :mrgreen: . Ще ти дам само 3 примера от последните 2 години - Маями(след титла в НБА), ЛА (НБА), Ванкувър (хокей) - разбити магазини, мародерство, подпалени коли, щети за стотици милиони. Клипове сам можеш да си намериш.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 яну 2013 09:39

Най-важното за мен от сблъсъка е,че сините не бяха допуснати да осквернят отремонтираната зала.Който трябваше знаеше за какво с бяха приготвили сините " зрители". Това тяхно намерение е в основата на конфликта. Хвала, на младите армейци ,че защитиха и прогониха от Армията пишман сапьорите. Те имат прекрасната възможност да се реализират и то законно , като собственоръчно си бутнат " Герена".

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 яну 2013 09:53

sin4ec написа: Блокадите и тоталните протести почнаха СЛЕД ПОДПАЛВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА! Дотогава в София се събираха по 10-12 000 на редовното шествие на СДС! Не изкарвам никого светец, просто показвам лицемерието, а то ме дразни! И да, отдавна сме хора със семейства, но не плюя по тези, които са такива, каквито бяхме ние тогава! С всичките им кусури, а това, че някой ни е използвал е смешно! Нейсе, не чувам нищо за Катуница?

Взел си се много насериозно - един вид последна инстанция :)
Толкова възхваляваните от теб 2 случая на особен патриотизъм на "националните герои" не е нищо повече от добре режисиран и манипулиран процес / и в 2-та случая/. Едни хора, за по-кратко "кукловоди" знаейки много добре, че има група хора (наричаща себе си "фенове" или "ултраси", а ти използваш "филмари" - което е доста по-хай-тек, признавам :) )чийто "праг на възпламеняване" е много нисък понякога са склонни да ги използват за свои цели. А именно - и в двата случая да извършат нещо, което повечето трезво-мислещи хора не биха. Не знам само как реши, че т.нар. "филмари" сами са достигнали до прозрението. Задаваш ли си въпроса "Кой ги организира?" или си мислиш, че става спонтанно? Значи ти подценяваш усилията на всички участници в общонационалната стачка през Януари 97 ( едва втора до този момент в новата ни история) за сметка на "филмарите"?
Колкото до Катуница - първите протести са от местни хора веднага след случая, после (цитирам): При засиленото полицейско присъствие протестите продължават. В селското читалище се организира среща между главния секретар на МВР Калин Георгиев, директора на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов и местното население. В края на деня към местните жители се присъединяват близо 200 футболни фенове от Пловдив, членове на агитките на местните Ботев и Локомотив, наречени по-късно от Георгиев „лумпени и маргинали“. Подпалени са автомобили, а някои от къщите на циганския бос са опожарени, при което полицаи и жандармерия стоят и гледат безучастно, което е определено от главния секретар на МВР Калин Георгиев като „контролирано насилие“ и „част от тактиката за предотвратяване на по-сериозни последствия“. Къщата, в която живее самият Кирил Рашков, остава непокътната
Разговарял съм с участници в палежите и те ми казаха същото - групата хора така е насочвана от Полицията, че да стигне точно до този определени "обекти" и са оставени да си "свършат работата".

Хайде се га да видим по-широката картина. За Януари 97 е ясно - един човек (който неколкократно се е консултирал с Н Добрев по време на събитията) яха недоволството и печели следващите парламентарни избори.
Събитията в Катуница обаче са малко преди президентските и местни избори.
Та с две думи, не ни ги представяй тези т.нар. от теб "филмари" едва ли не като опълченци от връх Шипка.

ПП: Не знам как ултрасите на Металик Сопот още спят, та не ударят едно рамо на протестиращите от ВМЗ и да помогнат за спасяването от фалит на дружеството!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”