Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот Teo » 20 яну 2013 22:08

Всичко е в името на София, за това има деление на червени и сини. ;)
Последна промяна от Teo на 20 яну 2013 22:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2013 22:09

Viktor4o_Rs написа:Ти или си много тъп, или се правиш на такъв. Колко пъти се написа - да се бият, да се колят и стрелят щом искат, но да е на някоя поляна, далеч от оживени места, където си минават случайни хорица, които най-често също го отнасят без причина. Така както правят хулиганите в Русия, Полша, Чехия и т.н., където ако направиш глупостта да носиш оръжие на уговорен бой, първо от бой ще те смелят собствените ти хора. А за Катуница разбира се че хвалихме агитките, защото за пръв път се обединиха в името на една истинска българска кауза. И се вижда че ако тази енергия се използва срещу вилнеещи цигани или простотиите на Доган и кликата му, всички даже биха защитавали тези хора - ултрасите. И както го раздаваш много компетентен, много ми е интересно ако твой близък е имал лошия късмет да бъде на грешното място в грешния момент и пострада, когато такива като днешните се смаризят, пак ли ще се правиш на дървен философ ? Не ти го пожелавам, естествено ... И ми прави впечатление, че се възприемаш навсякъде като някаква последна инстанция, всезнаещ и за АЕЦ Белене, и за кого да се гласува, и за хулиганството. Само че не си чак толкова всезнаещ и умен, колкото си мислиш ;)

За разлика от такива като теб, аз не се изживявам като инстанция, а си казвам мнението-без да го налагам на никого! Това, че нямате реални аргументи( с малки изключения), си е ваш проблем! И нещо много зачестихте с квалификациите, което е нормално за бликаща посредственост без аргументи. А аз какъв съм, не е твоя работа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 яну 2013 22:12

sin4ec написа:
Viktor4o_Rs написа:Ти или си много тъп, или се правиш на такъв. Колко пъти се написа - да се бият, да се колят и стрелят щом искат, но да е на някоя поляна, далеч от оживени места, където си минават случайни хорица, които най-често също го отнасят без причина. Така както правят хулиганите в Русия, Полша, Чехия и т.н., където ако направиш глупостта да носиш оръжие на уговорен бой, първо от бой ще те смелят собствените ти хора. А за Катуница разбира се че хвалихме агитките, защото за пръв път се обединиха в името на една истинска българска кауза. И се вижда че ако тази енергия се използва срещу вилнеещи цигани или простотиите на Доган и кликата му, всички даже биха защитавали тези хора - ултрасите. И както го раздаваш много компетентен, много ми е интересно ако твой близък е имал лошия късмет да бъде на грешното място в грешния момент и пострада, когато такива като днешните се смаризят, пак ли ще се правиш на дървен философ ? Не ти го пожелавам, естествено ... И ми прави впечатление, че се възприемаш навсякъде като някаква последна инстанция, всезнаещ и за АЕЦ Белене, и за кого да се гласува, и за хулиганството. Само че не си чак толкова всезнаещ и умен, колкото си мислиш ;)

За разлика от такива като теб, аз не се изживявам като инстанция, а си казвам мнението-без да го налагам на никого! Това, че нямате реални аргументи( с малки изключения), си е ваш проблем! И нещо много зачестихте с квалификациите, което е нормално за бликаща посредственост без аргументи. А аз какъв съм, не е твоя работа.

Aз нямам претенции, аз само си казвам мнението. Ти си този, който се има за много по-умен от другите. Нали си голям мъжкар - питах те как ще реагираш, ако твой близък пострада, докато се вози в трамвая и се окаже с група фенове на отбор А вътре, а група фенове на отбор Б направят засада и започват да хвърлят павета и бомби в трамвая (да не дава Господ никому) ?
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 яну 2013 22:17

sin4ec написа:
groti написа:1во ония от 97 година отдаааааааавна са хора със семейства и плюят по тази паплач,която днес се бие по градинки и молове. 2ро голяма част от тия "филмари" от 97 година бяха там и се биеха и рушаха не от патриотизъм,а от елементарна неандерталщина. Надали повече от 1/4 от тях са знаели за какво става въпрос. Тогава просто грабнаха вълната на недоволството на останалите стотици хиляди хора в цяла България и си изкараха безсилието по този начин.Не тези 300-400 човека,които палеха колите и чупеха витрините свалиха Виденов,а онези,които дни наред блокираха цяла България. Тези стотици хиляди човека,които излезнаха от работа и крещяха по площадите. Нека видя твоите 300-400 герои какво щяха да направят ако не бяха "сеирджиите"...Изобщо чу ли се какво каза??? Всичко 97 година беше една добра постановка и елементарни човешки емоции. Да..тогава бяха нужни,но да ми ги изкарваш герои е меко казано смешно. Зад тях седяха 20-30 хил човека на всеки митинг. Да не говорим колко коли и имоти на невинни хора бяха потрошени. Моля те,не изкарвай онези хора светци. Също така 97 година ония филмари не нахлуваха по магазините да се бият заради футбол. Изобщо адски глупаво е да сравняваш нещо наподобяващо преврат с някакви путьовци излезли да се бият в парка. И защо путьовци? И всъщност не ние сме лицемерите,ами те. Защото когато са 20 срещу един са мъже,а иначе не можеш да им видиш очичките. Долна паплач - това са те.

Това е грубо изопачаване на фактите! Блокадите и тоталните протести почнаха СЛЕД ПОДПАЛВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА! Дотогава в София се събираха по 10-12 000 на редовното шествие на СДС! Не изкарвам никого светец, просто показвам лицемерието, а то ме дразни! И да, отдавна сме хора със семейства, но не плюя по тези, които са такива, каквито бяхме ние тогава! С всичките им кусури, а това, че някой ни е използвал е смешно! Нейсе, не чувам нищо за Катуница?

Браво,че потрошиха къщата на циганина. Това ли искаш да кажа? Да за онзи случай ги подкрепям. Беше вече напекло яйцето много и се виждаше,че по един или друг начин ще се избие нанякъде. Иначе за 97 година...нееее не сте били използвани. Тц..до вчера нямаше хляб,от днес има. От днес и цигарите са по-евтини..щото инфлацията за 1 ден беше овладяна. И доларът поевтиня,изобщо с магическа пръчка всичко се промени.
Както и да е. Да си мислиш,че вие трошащите сте променили нещо е смешно. Именно вие си тръгнахте в 22 ч,а онези "сеирджиите" висяха посред нощите.
110 години любов!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2013 22:17

Obektiven1 написа:
ros написа:Е какво му е точното... Аз отговор на основни въпроси не получих... А те са
1. Какъв е смисъла от тези "срещи", какво и на кого го доказат?
2. Какво старшите в бандите, защото това са си банди казват на новобранците, че ги правят такива изроди?
3. След като виждат до къде се израждат нещата защо тези отвътре, които не одобряват това ги е страх от "ушевите, които четяли?
4. Докога покрай тези побои ще страдат и нормални хора...
и най-важния за мен въпрос
5. С какви очи тарторите на бандите отиват да обяснят на родителите на децото какво се случва или бабаитите си мишкуват както в днешния случай, при който в парка лежи наръгано момче и няма нито един от "големците" да му помага???

Това е "точно" мнение на побойник, който оправдава агресията с някакви неговиси си идеи!!! Защо ние като общество трябва да им одобряваме хулиганските подбути, щото видите ли те били джентълмени и искали да се млатят 10 на 10!!!

Веднага ти отговарям на всички въпроси.1.Какъв е смисъла - Смисъл няма,всичко се прави за адреналина,както е навсякъде по целия хулигански свят,доказване има примерно от малките пред големите за да могат да се утвърдят в дадена група или "фракция",но "малките" (говоря основно за 12-20 годишните л..на) и от двете страни хептем си нямат и грам понятие нито от футбол,нито защо биха се сбили,просто са видяли нещо,смятат го за модерно и го ползват като модел на поведение,и затова и най-често биват използвани за повече масовост при такива мелета.Иначе си има сериозни момчета на по 20 + години и от двата лагера за които това е начин на живот,удоволствие и т.н,в което няма нищо лошо,живота в България е адски труден и мизерен и всеки има нужда някъде да си изкара агресията.2.По-големите не е нужно нищо особено да казват на по-малките,достатъчно е едно надъхване от типа смажете говедата/прасетата и нормално по-малкия и закърнял детски мозък само това и чака,надъхва се и спира да мисли какво би могло да се случи,за него е важно да се покаже и да пребие врага.3.Относно израждането в нещата,затова казах че е хубаво сериозните хора,например от Дивизията,Лапада и Офанзива от червената страна да седнат и да се разберат,но не виждам това как ще стане защото всяка потенциална среща дори с добри намерения завършва зле (справка пребит човек от цска след годишнината за Андрей преди 4 години когато уж всички трябваше да са обединени).4.Не виждам да е пострадал някой нормален днес,или при друга подобна случка така че това твърдение е абсолютно малоумно и невярно.5.Никой на никого нищо не обяснява,с влизането в една група,или отиването да се биеш,или да "наказваш" сам си носиш отговорността и всички последствия които произтичат от това.

Защо не вземем нещо позитивно от Европа. Примерно в Америка, мисля, че и в част от най-реномираните европейски университети си имат от типа на колежанските братства в Америка. Не че там няма подобни дивотии, даже наскоро беше и свършило със смърт, някакъв скочил от покрива на братството мъртво пиян. Но покрай това купоните и оргиите тези хора се учат на житейски правила и подкрепа, та дори и на уважение към противника, а получават и тапии признати в цял свят за образованието си.
Ние в България си правим престъпни банди

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2013 22:20

magga написа:
ros написа:
DIABLO написа:Пак ви повтарям,виновни за станалото днес и за предишни случки са полицаите.Много добре знаят кои са проблемните фактори и в двете агитки,но нарочно не ги задържат за да отчитат полезна дейност след подобни сцени.За мен това е големия проблем,а не че две групи искат да се бият.Те ако трябва и на луната ще отидат за да има сблъсък.

Абе що се правите на ненормални??? Ако аз и ти се уговорим за по един шамар, що полицията да ни е виновна??? Що не спрете да си правите уговорки за бой и спрете да се биете? Ей това и отговори

Нормално и да се бият, а полицията трябва да ги спира ?? Не трябва ли те да се спират, а полицията да гони крадци и мутри ? Не трябва ли хората да имат самоконтрол ? Не трябва ли да си болен мозък, за да искаш да нараниш друго човешко същество ? Много неща трябват, но щом има 10 човека в този форум, които мислят иначе какво ли остава извън него ... Нормалните ще стават кът, а хора с начално образование, които не знаят какво е направил Ботев, Левски и кога и от кого е създадена България ще решават избори след няколко години и за това не е виновна държавата, а обществото !

и тези хора наричат себе си националисти.
Ще си позволя да цитирам тук подписа на колегата damageplan '' Откакто Сектор Б стана СекБтор ,се появиха доста интересни индивиди http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9IHkDnVbB8

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 20 яну 2013 22:26

Група олигофрени решили да се правят на мъже, и някои от тях са си го отнесли! Защо е необходимо медиите да ни занимават с подобни тъпотии!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2013 22:44

ralka_levskarka написа:
shotgun blues написа:Наркоманска му работа ,докога???Тези идиоти от София Запад и Офанзива са просто...нямам думи

Еее стига де, веднага, къде пише, че са СЗ и Офанзива?

Рали за това не се иска много акъл да се досетиш

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2013 22:47

Obektiven1 написа:
ros написа: След отговора - СМИСЪЛ НЯМА просто наистина няма смисъл от останалите обяснения по-надолу!!!
Ако си от големите - обясни на малките пишлемета, че адреналин има на ски пистата, че може да покаже сила в боксовата зала, че може да покаже превъзходство на спортната площадка!!! Адреналина също е огромен!
Животът в България наистина е адски труден и с това си поведение облекчава ли се за детето, дето е в Пирогов и семейството му? Написал си една камара глупости, които за радост само вие си разбирате и се надявам все по-малко последователи да имате. Защото това, че днес един полицай е със счупена ръка не е липса на пострадали (твой отговор №4), защото България няма нужда от никакви Лапади, Дивизии, Офанзиви и темподобни, защото е най-лесно да подлъжеш едно пишлеме с приказки от сорта "Ела с мен да те направя мъж" и после да изчезнеш като първата мижитурка, ако се сручи нещо и да кажеш "сам си носи отговорността и последствията"

Давам ти пример,преди година някъде отвори врати спортен център Сектор Б,там може да се тренира бокс и т.н,но какъв е смисъла от това като тия неща се прилагат на улицата ? Нали искаш да си влагат усилията в тренировки и т.н,е след това като се сбият навън или надрусат или напият к'ъв е смисъла ? На малките и да им обясняваш,нищо няма да им влезе в главите,те са както казваше някой лош генетичен материал,доста тъпи ограничени и лесно манипулируеми.Относно еничарите в униформи,които неведнъж са посягали на мирни Български граждани (само споменавам 14.01.2009 г.) изобщо не ми пука,тия боклуци заслужават не счупени ръце а счупени тикви.Ако не си в тези среди много неща един обикновен човек не би разбрал,и затова има и постоянно дебили основно в интернет които съдят с такъв морал и патос на които биха завидяли и най-свирепите комунистически сатрапи-убийци от ссср и Бантускот.Хулиганство винаги ще има,въпроса е да е в определени граници и да не се случват инциденти като днешния,тоест без оръжия и без огромно числено превъзходство !

Еми само мога да бъда благодарен на родителите ми, че са възпитали добре и не съм бил и няма да бъда част от тези среди.
Между другото защо да мисля като хора от тях, нали смисъла на съществуването е да еволюираме

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 яну 2013 22:50

groti написа:Де*а и аз съм бил пубер и съм правил простотии. И съм се бил,и са ме били,но никога нож,щека и тем подобни не съм вадил. Лошото е,че това е мода и престиж : да бъдеш лошо момче. Хубавото е,че половината от тия ще свършат по канафките и затворите. Лошото,че другата половина ще направят и отгледат деца. Изгониха нормалните фенове. Да не би преди 15 години футбола да беше по-красив? Или след разпродаването на Левски 96 година (или беше 95 не помня)? Гледахме Чушки и тем подобни знайни и не знайни герои и пак ходехме по 15-20 хил на мачове. Да,ама тогава съм ходил да си купувам билет за сектор Б от Българска армия с мой съученик и освен някой и друг лош поглед от батковците с червените шалчета до нас нищо друго не ставаше. Помня и след загубата на Левски от Славия с 3:0 за купата,като се прибирахме с трамвая как някакъв малоумник запсува едно невръстно хлапе защото е фен на Славия. Тогава другите левскари набързо му охладиха страстта. Ето затова имаше фенове по стадионите. Затова мачовете на Левски с ЦСКА бяха наистина празник. Пълен В.Левски,билет едва си намираш. Надали това ще се върне

Нормално като за момичета като нашата Ралка, те са като ГЕРОЙ

Върни се в “Левски”