Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Мнениеот t0bl3ro_bg » 20 яну 2013 20:32

Защо недоволствате от Джоунс ? Момчето игра прилично.. няма нужда да се вини някой, просто нямахме късмет..

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 20 яну 2013 20:32

t0bl3ro_bg написа:Защо недоволствате от Джоунс ? Момчето игра прилично.. няма нужда да се вини някой, просто нямахме късмет..

Не не,никой не го вини.Просто трябваше да си излезем с очаквания състав:Клев и Карик в средата+ две крила и РВП да кажем.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 20:34

riak4 написа:Защо някой хора намират изравняването в края за късмет? Юнайтед, като печели така не са късмет нали.. :|

Ще извадиш ли хората, които са казали това :arrow: :roll:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 20 яну 2013 20:35

t0bl3ro_bg написа:Защо недоволствате от Джоунс ? Момчето игра прилично.. няма нужда да се вини някой, просто нямахме късмет..

Кой е недоволствал от Джоунс? :? Дотук никой не съм видял да се оплаква.Моето мнение за него е,че доста добре игра.Като дефанзивен халф му отива да играе.Спира ги.Също ги пресираше.Изключително игра днес.
Офтопик:

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 20 яну 2013 20:35

Rofles написа:
riak4 написа:Защо някой хора намират изравняването в края за късмет? Юнайтед, като печели така не са късмет нали.. :|

Ще извадиш ли хората, които са казали това :arrow: :roll:

Важното е да се избиват комплекси..пълен игнор им дайте на такива.Нека се радват на подаръците от Аткинсън и компания и да си гледат бробата за топ4.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 20:41

Rofles написа:Много ме хвана яд като ни изравниха, но какво да се прави - това е футбола, не вкараш ли ще ти вкарат. Яд ме е доста. Рууни като ви разправях, че не е готов .. Много слабо игра. Общо взето силна игра на защитата през първото полувреме. Доста добре игра почти целия отбор. Жалко, че не бихме.

Вальо,Рууни бе главната причина Юнайтед да "се сети",че трябва и да атакува,конкретно през второто полувреме днес!
Реално,още с първото си докосване,можеше да изработи дузпа,....направиха и 3-4 супер комбинации с Перси и Уелбек,за 25 минути,мисля че повлия доста положително на Юнайтед,най-вече за раздвижването и извеждането от летаргията,в която бяхме изпаднали до 60 минута.
Защитата игра много добре,но най-големия провал бе жълтия картон на Карик още в началото,както и този на Евра,доста негативно влияние имаше,най-вече върху спокойствието в халфовата линия,а като добавим и колебливите Кагава и Джоунс,всичко ни се изяснява ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2013 20:46

Тренировка за мача с Реал - отбор с бързи играчи и силен домакин ;) изцяло приемане на играта в нашата половина и издържане на натиск.... Сър Алекс да види как е положението :mrgreen:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 20:48

Мойто мнение, е че Рууни не игра на най-високо ниво, но може би, защото не игра и цял мач. Можеше и по-добре да се представи според мен. А и беше по-редно Валенсия да влезе на мястото на Джоунс не на Клев.. Не знам. Добра серия бяхме захванали, яд ме е за Х-са, но ще се справи отбора ;)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 20 яну 2013 20:49

Офтопик:
Абе Де Хея не мисли ли да се обръсне? :mrgreen:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 яну 2013 20:51

.Като дефанзивен халф му отива да играе.Спира ги.Също ги пресираше.Изключително игра днес.

Изобщо не му отива..толкова е несигурен,че чак рискован.
Разбирам съперника да бе друг или пък да нямаме друга алтернатива,но при положение че Андерсон е здрав,това се превръща....чисто и ясно в експеримент,който не се оказа от най-успешните за съжаление...

Върни се в “Манчестър Ю”