Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Логичен резултат, предвид показаното от двата отбора. Тотнъм ще бие и Сити. Не знам защо не направихме последна смяна в продължението на мача, за да убием темпото. Но днес не заслужавахме 3-те точки.
cantonaFAN написа:С оглед на състава очакван Х,ще имаш Рууни и ще пуснеш Уелбек.
Чиста дузпа срещу Рууни имаше между другото.
Уелбек днес игра много добре,почти нямам никакви забележки към него,но въпроса е защо Рууни не започна титуляр?!
Това за мен,бе най-голямата грешка днес...вижте само и как се включи в мача-особено в първите 5-10минути от влизането му,Юнайтед живна и създадохме 2-3 страхотни ситуации,но въпроса е че Рууни трябваше да бъде от самото начало,заедно с Валенсия за сметка на пасивния Кагава и колебливия Джоунс

Чиста дузпа,но какво да се прави...
Много ме хвана яд като ни изравниха, но какво да се прави - това е футбола, не вкараш ли ще ти вкарат. Яд ме е доста. Рууни като ви разправях, че не е готов .. Много слабо игра. Общо взето силна игра на защитата през първото полувреме. Доста добре игра почти целия отбор. Жалко, че не бихме.

- GGMU_forever
Genius. написа:Разликата вече е 5 точки,сценария се повтаря.Лека полека цвета на титлата започва да става все по НЕБЕСНО СИН!
Стига с тези миражи.И то с твоя измислен отбор,който само преди 3 години беше 10 в първенството.Просто Тотнъм са по-добри тази година.Въпреки това опитът ни ще надделее в битката за титлата.Така,че не се надявай много,защото твойте гнусни араби също може да сгрешат.

Офтопик:
- DerrickRose
- Контакти:
4 точки в един сезон срещу Юнайтед! Това преди сезона ако бяха ми го казали нямаше да го повярвам
Успех в борбата за титлата!

Успех в борбата за титлата!

Фърги точно в този мач ли реши да експериментира с Джоунс? Нямам нищо против момчето ама имаме достатъчно убийци в състава
Нормален мач,време беше някой да вземе точки от нас с което да накара Фърги да се замисли над някой неща.От другия кръг задължително Рууни и Ван Перси рамо до рамо,грехота е да имаш такива футболисти и да не играят заедно.

Нормален мач,време беше някой да вземе точки от нас с което да накара Фърги да се замисли над някой неща.От другия кръг задължително Рууни и Ван Перси рамо до рамо,грехота е да имаш такива футболисти и да не играят заедно.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
MuFc1878 написа:GGMU_forever написа:MuFc1878 написа:Уелбек игра доста силно. Беше почти навсякъде. Почне ли да вкарва ще стане много ценен![]()
Но си остава факта, че в най-решителния момент винаги се проваля!
Той все пак е нападател.Това му е работата да вкарва голове.Ако не друго,то какво.Само бягаше.Имаше и добри моменти,но определено почти виждаме играта му срещу Пуул.
Сър Алекс го налага все повече като крило!
Днес позицията му и като цяло честите смени по фланга,доста раздвижиха играта(особено в през първото полувреме),отваряше пространства за Ван Перси,пресираше добре,но аз това го казах и преди мача-с тази тактика и изнесените фул-бекове на Тотнъм,Уелбек със сигурност трябва да започне титуляр,но по-важното-Рууни също трябваше да бъде някъде там,за да усилят атакуващата мощ,а не да се разчита само и единствено на Ван Перси

Ако нещо се закучеше мача,махаш Уелбек пускаш Чичарито,дърпаш Ван Перси по-назад,включваш Андерсон и Валенсия и играта ти тръгва на макс!
Последна промяна от smoothc на 20 яну 2013 20:29, променено общо 1 път.
Защо някой хора намират изравняването в края за късмет? Юнайтед, като печели така не са късмет нали.. 

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
Харесва ми че феновете на Юнайтед не правят трагедии след хикс на Уайт Харт Лейн,очакваше се тежко гостуване,щеше да е бонус ако бяхме победили и тук.Почти всички трудни гостувания вече ни минаха,ред е на другите да губят точки.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик: