Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shumkar_44
- Контакти:
Re: Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!
Нима твърдите, че който не е способен на това, което е направил старецът с потника или руснакът, е "нежна душа"? Ако е така, тогава по-скоро не съм склонен да приема вашата оценка като достоверна и адекватна.
Толстолоб, на теб съм роб.
- Captain Stottlemeyer
Пиян руснак пада от влака и го гони…300 олигофрени се бият в Борисовата градина…. загорялата Маша пише страстни послания на Долче Гришо…играчите на „Лудогорец” играят белот… национал хвърля журналист в басейн….проблем с чешма…
Топ новини – фундаментални теми – гениални мнения!...
Топ новини – фундаментални теми – гениални мнения!...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
kireto2 написа:КНДР написа:Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.
Кой, тези пияници ли са силни духом?!![]()
Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Montreal_Akademik
- Контакти:
КНДР написа:Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.
Прекрасно е че си привърженик на социализма но няма да е лошо да махнеш първите трима от великите личности в подписа ти защото са долни евреиски подлоги.
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows
- shumkar_44
- Контакти:
W84me написа:Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.
Колега, пробвах да го обясня на неинформираните... загубена кауза е! Като чуят за Русия обикновено плюят и извръщат глава, ала това основателно ли е наистина?
shumkar_44 написа:W84me написа:Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.
Колега, пробвах да го обясня на неинформираните... загубена кауза е! Като чуят за Русия обикновено плюят и извръщат глава, ала това основателно ли е наистина?
Имаме си 45-годишна причина!

Никой не отрича ,че са войнствен народ ,но да ми ги сочиш, като пример за морал, е меко казано смешно!

- shumkar_44
- Контакти:
kireto2 написа:shumkar_44 написа:W84me написа:Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.
Имаме си 45-годишна причина!![]()
Никой не отрича ,че са войнствен народ ,но да ми ги сочиш, като пример за морал, е меко казано смешно!
Прости, но кого трябва да издигаме като стожер на морала? Швабите? Наглите франсета? Янките? Не, колега. Не само руския народ, но и много от водещите източни държави имат повече ценности от нас. Не всички, ала по-голямата част. Моето мото е здрава дисциплина, постоянно и ефективно самоусъвършенствуване и самоутвърждаване, както и поддържане на морални устои. На руснаците слабостта им е алкохолът, ала тази ламя мъчи множество народи всемирно!
- JohnnieWalker
- Контакти:
При падането сигурно е ударил 200 водка на екс и е станал безсмъртен 

Шумкар, България е много по-богата държава от към ценности, традиции и история. Просто ми е супер смешно колко ти е промит мозъка и на глупостите, които пишеш. Поинтересувай се малко от история (ама не тая променяната от комунистите) преди да се кланяш на други народи прозилезли от българския. 

"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- shumkar_44
- Контакти:
Колега, няма нужда да ми обяснявате колко е велика майка България, аз съм на същото мнение. Аз не се кланям на руснаците, ала не крия възхищението си от някои техни характеристики, като например силния им и борчески дух! Иначе сте прав, ние имаме традиции и богата история, ала ценностите ни отдавна не са това, което бяха! (За извадка вземете събитията от вчера, както и масовия побой днес.)
Много малко люде със силен дух останаха в България.
Много малко люде със силен дух останаха в България.