Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!

Мнениеот shumkar_44 » 20 яну 2013 19:00

Нима твърдите, че който не е способен на това, което е направил старецът с потника или руснакът, е "нежна душа"? Ако е така, тогава по-скоро не съм склонен да приема вашата оценка като достоверна и адекватна.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 яну 2013 19:01

Пиян руснак пада от влака и го гони…300 олигофрени се бият в Борисовата градина…. загорялата Маша пише страстни послания на Долче Гришо…играчите на „Лудогорец” играят белот… национал хвърля журналист в басейн….проблем с чешма…
Топ новини – фундаментални теми – гениални мнения!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 яну 2013 19:03

kireto2 написа:
КНДР написа:Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.

Кой, тези пияници ли са силни духом?! :shock: :oops:

Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Montreal_Akademik
Контакти:

Мнениеот Montreal_Akademik » 20 яну 2013 19:05

КНДР написа:Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.

Прекрасно е че си привърженик на социализма но няма да е лошо да махнеш първите трима от великите личности в подписа ти защото са долни евреиски подлоги.
Wine is fine, but whiskey's quicker
Suicide is slow with liqueur
Take a bottle, drown your sorrows
Then it floods away tomorrows

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 20 яну 2013 19:10

W84me написа:Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.

Колега, пробвах да го обясня на неинформираните... загубена кауза е! Като чуят за Русия обикновено плюят и извръщат глава, ала това основателно ли е наистина?

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 яну 2013 19:34

shumkar_44 написа:
W84me написа:Запознай се малко и историята на руснаците, гледай филми за обсадата на Ленинград и за втората световна война.

Колега, пробвах да го обясня на неинформираните... загубена кауза е! Като чуят за Русия обикновено плюят и извръщат глава, ала това основателно ли е наистина?

Имаме си 45-годишна причина! ;)
Никой не отрича ,че са войнствен народ ,но да ми ги сочиш, като пример за морал, е меко казано смешно! :o

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 20 яну 2013 19:41

kireto2 написа:
shumkar_44 написа:

Имаме си 45-годишна причина! ;)
Никой не отрича ,че са войнствен народ ,но да ми ги сочиш, като пример за морал, е меко казано смешно! :o

Прости, но кого трябва да издигаме като стожер на морала? Швабите? Наглите франсета? Янките? Не, колега. Не само руския народ, но и много от водещите източни държави имат повече ценности от нас. Не всички, ала по-голямата част. Моето мото е здрава дисциплина, постоянно и ефективно самоусъвършенствуване и самоутвърждаване, както и поддържане на морални устои. На руснаците слабостта им е алкохолът, ала тази ламя мъчи множество народи всемирно!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 яну 2013 19:47

При падането сигурно е ударил 200 водка на екс и е станал безсмъртен :mrgreen:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 20 яну 2013 20:00

Шумкар, България е много по-богата държава от към ценности, традиции и история. Просто ми е супер смешно колко ти е промит мозъка и на глупостите, които пишеш. Поинтересувай се малко от история (ама не тая променяната от комунистите) преди да се кланяш на други народи прозилезли от българския. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 20 яну 2013 20:13

Колега, няма нужда да ми обяснявате колко е велика майка България, аз съм на същото мнение. Аз не се кланям на руснаците, ала не крия възхищението си от някои техни характеристики, като например силния им и борчески дух! Иначе сте прав, ние имаме традиции и богата история, ала ценностите ни отдавна не са това, което бяха! (За извадка вземете събитията от вчера, както и масовия побой днес.)
Много малко люде със силен дух останаха в България.

Върни се в “Свободна зона”