Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот Teo » 20 яну 2013 19:08

turbogena написа:
Teo написа:
ти беше ли там да видиш кой с какво е бил или от медиите научаваш ''уж'' с какво да били?

А ти не гледаш ли снимки по сайтовете? Нямаш ли и познати от агитката да ти кажат? Голям хулиган ,пък няма нито един познат от ядрото на сектора ви :shock: :mrgreen:

аз с хората който ходя на мач не правят такива жалки сцени на бой в гора, но ти явно доста си информиран с детайли от случката...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 20 яну 2013 19:10

Преди се ядосвах... Сега не ми пука ! Това са умствено изостанали изродчета, без грам приоритет в живота си, които имат проблеми с агресия... Щом са изпаднали до там да се колят за кеф, значи не стават за нищо... Като имате енергия в излишек, ходете да спортувате... Като имате желание да се биете => ходете на бокс... Не случайно е казано : "Прост народ - слаба държава".

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 19:10

Teo написа:
turbogena написа:
Teo написа:
ти беше ли там да видиш кой с какво е бил или от медиите научаваш ''уж'' с какво да били?

А ти не гледаш ли снимки по сайтовете? Нямаш ли и познати от агитката да ти кажат? Голям хулиган ,пък няма нито един познат от ядрото на сектора ви :shock: :mrgreen:

аз с хората който ходя на мач не правят такива жалки сцени на бой в гора, но ти явно доста си информиран с детайли от случката...

Спрете се и двамата!!! Ако се прочетете отстрани ще разберете колко се излагате!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2013 19:10

Teo написа:
turbogena написа:
Teo написа:

Познавам бегло наръганото момче. От Дивизията е. Това в момента няма никакво значение. Просто ти казвам ,че нещата са били уговорени. Голяма вина за мене има полицията!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 20 яну 2013 19:11

Новината за боя и пострадалите фенове далеч повече ме обезпокои, от колкото вчерашния цирк в НДК, но глупавото е, че както вчера, така и днес няма достатъчно полиция на важното място. Ма те май обикновените униформени не са виновни (както ги изкараха на репортажа, на който спяха), а по-скоро по-висшестоящите. Те явно не знаят къде да ги пратят...
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2013 19:11

Брутално! Фен на Левски наръган с щека за ски в лицето

Един привърженик на Левски е наръган с щека за ски в лицето при масовия бой в Борисовата градина между запалянковци на ЦСКА и Левски днес. Пострадалият е откаран с линейка в института "Пирогов". Освен него друга двама също са ранени и са настанени за лечение в "Пирогов" и ИСУЛ. Единият от вторите двама също е с прорезна рана. В мелето са участвали около 300 запалянковци - по около 150 от двете агитки, научи репортер на БТА. Участник в боя, пожелал анонимност, каза пред репортер на БТА: "Привърженици на Левски ни заплашиха, че ще дойдат на стадион "Българска армия" и ще взривят новата баскетболна зала на ЦСКА. Някъде към 16,00 часа привържениците на Левски дойдоха и започнаха да хвърлят бомбички по стадиона. Така започна боят, в който се бихме с бомбички, факли, железа, камъни. . . Боят продължи и извън Борисовата градина по близките улици".

Според същия източник има няколко сериозно ранени, а един от пребитите запалянковци е лежал безпомощно на земята в собствената си урина. Полицай, пожелал анонимност, каза пред репортер на БТА: "С действията си прекратихме по-сериозни инциденти. Добре, че бяхме тук да реагираме. Не можем нищо да ви кажем, обърнете се към пресцентъра на МВР".
Както е известно вече, инцидентът предхождаше откриването на обновената спортна зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия". По всичко личи, че боят е бил предварително уговорен в интернет. След неприятната случка с наръгванията всички запалянковци на "сините" се оттеглиха и нито един от тях не е в залата.

Ето и официалната информация на МВР по случая:
Около 15,30 часа възникнал масов бой между привърженици на футболните отбори „ЦСКА" и „Левски". По първоначални данни в мелето са участвали около 300 запалянковци, снабдени с палки и бомбички. Благодарение на бързата и адекватна намеса на органите на реда ръкопашният бой продължил едва няколко минути. Трима запалянковци са пострадали, а други двама са арестувани. Към момента агитките са разпръснати и работата по пълното изясняване на причините за инцидента продължава.
Последна промяна от ralka_levskarka на 20 яну 2013 19:11, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 20 яну 2013 19:11

не знам какво толкова го съжалявате наръгания фен,щом е отишъл с мисълта да се бие там си го заслужава,без значение от коя агитка е

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 яну 2013 19:14

turbogena написа:
Teo написа:
turbogena написа:
Teo написа:

Познавам бегло наръганото момче. От Дивизията е. Това в момента няма никакво значение. Просто ти казвам ,че нещата са били уговорени. Голяма вина за мене има полицията!

да приемем че може би и уговорка да е, но аз още преди седмица четох че може да има бой на баскетбола в залата, не отвън, всички нормални хора който се интересуват от ЦСКА и Левски знаят че на такова мероприятие е на 99% сигурно че може да има бой, просто полицията не си е свършила работата за пореден път, пак последни научават.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 яну 2013 19:21

Blagoy написа:
kireto2 написа:Крайно време е, държавата да вземе мерки! Не може, заради група лумпени, нормалните фенове на двата отбора, да не смеят да отидат на мач или друго спортно събитие! Колко жертви трябва да има, за да влезе някой в затвора!? :x

Не е това причината да са празни стадионите, подобни неща, че и по-сериозни, има и в Англия, и в Германия, и в Холандия. А стадионите там се пръскат по шевовете.
Иначе наистина е изключително малоумно да се ръгат фенове на два отбора с ножове.

Има и други причини, но това е една от основните! ;) В изброените държави, ако те хванат за такова нещо, затвора не ти мърда! ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 яну 2013 19:23

Тука чета неща от сорта,че ''бой с юмруци и ритници'' било ''окей''!
Абе ''окей''-йовци...вие от коя жунгла падате?Какво му е ''окей'' на това не мога да разбера?Много ли е фиешън какво?
Баси маймуните пишат тука!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”