Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Фен с тежко нараняване след сблъсък на „червени“ и „сини“

Мнениеот Teo » 20 яну 2013 18:33

ros написа:
turbogena написа:Наръганото момче е фен на Левски.

няма никакво значение чий фен е момчето... при уговорка за бой е ясно, че "героите" отиват с ясното (или поне не замъглено) съзнание какво може да се случи и че всеки един от двата лагера, може да лежи в парка в подобно състояние. Защо бе, защо ходите да се биет? Това не ми го побира акъла

Жалко за момчето дето е наръган, но и аз не мога да разбера какво толкова делят както и нашите, така и техните....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 яну 2013 18:33

Имам предложение: Да се раздадат картечници и автомати на тия откачалки и да свършат със себе си веднъж за винаги!
А бе ей идиоти, СПОРТЪТ Е ИГРА А НЕ БОЙНО ПОЛЕ!!!
Последна промяна от зеления на 20 яну 2013 19:03, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 20 яну 2013 18:33

Добре, че сте левскари и знам колко сте нагли по-принцип, та вече не ви се ядосвам толкова много. Как може да говорите за съотношения 20 към 1, като вие ВИНАГИ така ни крадете знамена, че и с ножове на всичкото отгоре! Как взехте знамето 14? Някой знае ли? Аман от наглост бе! За пръв път е наръган с нож левскар, а колко години наред наши момчета лежаха по болници именно заради идиоти от ваще? Просто не са толкова известни случаи, понякога в действителност когато ножа опре до кокала и наши са помагали на ваши, и ваши на наши! Но мършите от София-лапад освен смърт друго не заслужават!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 20 яну 2013 18:33

зеления написа:Имам предложение: Да се раздадат картечници и автомати на тия откачалки и да свършат със себе си веднъж за винаги!
А бе ей идиоти, СПОРТЪТ Е ИГРА Е НЕ БОЙНО ПОЛЕ!!!

Много си прав ! Престанете

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 яну 2013 18:34

ros написа:

няма никакво значение чий фен е момчето... при уговорка за бой е ясно, че "героите" отиват с ясното ( ако не им е замъглено) съзнание какво може да се случи и че всеки един от двата лагера, може да лежи в парка в подобно състояние. Защо бе, защо ходите да се биет? Това не ми го побира акъла

Не казвам ,че има значение. ;) Просто го съобщавам ,за да не се спекулира от някои червени "хулиганчета".
Жалкото е ,че така се ръгат млади българи. Това е просто недопустимо! Трябва да се спре с тия ножове!
Станахме като турците...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 18:34

Teo написа:
ros написа:

няма никакво значение чий фен е момчето... при уговорка за бой е ясно, че "героите" отиват с ясното (или поне не замъглено) съзнание какво може да се случи и че всеки един от двата лагера, може да лежи в парка в подобно състояние. Защо бе, защо ходите да се биет? Това не ми го побира акъла

Жалко за момчето дето е наръган, но и аз не мога да разбера какво толкова делят както и нашите, така и техните....

НЯМА НАШИ - НЯМА ТЕХНИ в този случай!!! Това са просто хулигани, петнещи имената на ЦСКА и Левски
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 яну 2013 18:34

зеления написа:Имам предложение: Да се раздадат картечници и автомати на тия откачалки и да свършат със себе си веднъж за винаги!

+1
Да ги сложат на едно поле и на всеки да им се даде по едно оръжие!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 яну 2013 18:36

ros написа:
Teo написа:
ros написа:

НЯМА НАШИ - НЯМА ТЕХНИ в този случай!!! Това са просто хулигани, петнещи имената на ЦСКА и Левски

Подкрепям.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 20 яну 2013 18:39

+1914
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 яну 2013 18:40

rsk написа:В Майнатаун на гостуванията 300 човека ли сме бе, професоре?

Софиянци сте не повече от 100.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”