Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Любопитно: Руснак пада от влака, гони го 7 км!
Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
shumkar_44 написа: Къде на шега, къде -не, ето това е демонстрация на силата на руския дух. Впрочем, убеден съм, че и българин би могъл да направи този подвиг, но все пак малко са народите, които са способни на това:
Точната дума е руската идиотщина или кретенизъм... само идиот може да падне от влак и после да го гони. Не се съмнявам, че освен в русия може и в бг да стане... именно поради горните причини. Предполагам и в третия свят също може да се случи...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
КНДР написа:Социалистите и хората извън капиталистическия свят винаги са били силни духом, докато западните капиталисти само лежат и не спортуват, за тях морал е чужда дума. Такива подвизи могат да правят хора само от социалистическия лагер, там спорта, духа и морала са на висше нивo.
Кой, тези пияници ли са силни духом?!

- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Thsmith написа:shumkar_44 написа: Къде на шега, къде -не, ето това е демонстрация на силата на руския дух. Впрочем, убеден съм, че и българин би могъл да направи този подвиг, но все пак малко са народите, които са способни на това:
Точната дума е руската идиотщина или кретенизъм... само идиот може да падне от влак и после да го гони. Не се съмнявам, че освен в русия може и в бг да стане... именно поради горните причини. Предполагам и в третия свят също може да се случи...
+1

Все пак, тази новина бледнее пред една случка от преди година и нещо:
"Пиян руснак, който шофирал колата си гол-голеничък, успя да удари 17 автомобила, защото бързал за любовна среща, предаде РИА Новости. Мъжът седнал зад волана на "Рено Меган", подкарал машината, но не успял да се справи с управлението. На опитите на полицията да го спре той не реагирал и последвало преследване. По време на гонката водачът потрошил 17 коли - 13 частни и още четири полицейски. В крайна сметка полицаите успели да го засекат, но когато го извели от колата, се оказало, че е чисто гол и е толкова пиян, че едва се държи на краката си."

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=387217
Последна промяна от Fridtjof Nansen на 20 яну 2013 16:44, променено общо 2 пъти.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
Еми извинете ама е адски смешно как някои хора се опитват да изкарат кретенията на тоя руски идиот - като героизъм...
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
За това, че е малоумник за да падне от влака спор няма ама да казваш, че е нормално да си се разхождаш на -40 по тениска е още по -голяма малоумщина. И тоя не е вървял метър или два, а 7 километра.
[center]
[/center]

- shumkar_44
- Контакти:
Аз съм твърдо против алкохолизъма и въпросния человек едва ли би ми станал побратим поради ниската си интелигентност, ала физическото постижение е това, което ме трогна.
Толстолоб, на теб съм роб.
Лел как се смея, не можете да повярвате
ПП - Сега прочетох акуратните мнения на шумкаря, още повече ме напуши

ПП - Сега прочетох акуратните мнения на шумкаря, още повече ме напуши

[center]1914[/center]
Естествено, че не е нормално ама ... като си кретен и паднеш от влака... какъв избор имаш? Или вървиш ... или умираш.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- shumkar_44
- Контакти:
Че нямаш друг избор - нямаш, колега, ала въпросът е да не се вкочаниш и да умреш по пътя. Това е разковничето на този вид геройство.
Толстолоб, на теб съм роб.