Важна победа след сравнително слабата ни игра срещу Манчестър.Последните три домакинства определено градираме с добра игра и добри резултати/4-0 срещу Фулъм,3-0 срещу Съндърланд и 5-0 с Норич/.Подобряваме домакинската си форма,както и подобряваме качеството на играта си.
Радвам се,че и хора,които бяха сериозно оплювани миналия сезон/Хендо,Даунинг/подобряват представянето си и особено Джордан според мен има огромен потенциал.Хубаво е,че налагането на младите играчи взе да става по-плавно,Стърлинг получи почивка и се видя колко жаден за игра беше вчера.
Стъриджа засега се вписва чудесно,а и има наченки на доста добро разбирателство със Суарез.В атакуващ план се вижда,че идеите на БР започват да се осъществяват,по едно време в края на мача владението на топката последните 5 минути беше 90-10 % за нас

.
Все още обаче си остават проблемите ни при статични положения/и срещу Манчестър допуснахме подобен лек гол/ и особено при високи изсипани топки и си мисля,че там трябва много работа.Шкъртел не случайно остана на пейката/макар че се пише за лека травма/,напоследък и той,и Агер са доста нестабилни.Иначе специално за мен страхотен мач изиграха всички охют халфовата линия и напдаението плюс Джонсън,който игра повече като ляв халф,отколкото като бек.
Срещу Арсенал ще се види окончателно дали сме готови още този сезон да се борим за Шампионска Лига.