Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Тотнъм - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 15:06

Оптималния ни състав е следния:

Де Хеа

Евра
Видич
Рио
Рафаел

Валенсия
Карик
Клев
Уелбек

Кагава
РвП
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 яну 2013 15:08

Оптимален състав и в него да го няма Рууни.. :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 15:29

Tobacco написа:Оптимален състав и в него да го няма Рууни.. :lol:

Трябва ли задължително да го има ? Айде само да не се опитваш да си налагаш твоето мнение. Аз споделям моето и не ангажирам никого с него. Какво като го няма Рууни ? Него и срещу Ливърпул го нямаше и отбора игра добре. Според мен той не е готов за този мач. Капиш?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 яну 2013 15:38

Rofles написа:

Трябва ли задължително да го има ? Айде само да не се опитваш да си налагаш твоето мнение. Аз споделям моето и не ангажирам никого с него. Какво като го няма Рууни ? Него и срещу Ливърпул го нямаше и отбора игра добре. Според мен той не е готов за този мач. Капиш?

Човек,кво се нервиш..Искам да ти кажа че Рууни е нужен на отбора,тва че е изтървал една дузпа срещу Уест Хем не значи че не е нужен.Щото ако го нямаше срещу Сити изобщо нямаше да се стигне до тая супер победа.Кагава може и да играе дори и когато Рууни е на терена,така че защо да не ги видим 3-мата? Уелбек няма място като титуляр,особено пък за сметка на Уейн.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 яну 2013 15:50

Tobacco написа:
Rofles написа:

Човек,кво се нервиш..Искам да ти кажа че Рууни е нужен на отбора,тва че е изтървал една дузпа срещу Уест Хем не значи че не е нужен.Щото ако го нямаше срещу Сити изобщо нямаше да се стигне до тая супер победа.Кагава може и да играе дори и когато Рууни е на терена,така че защо да не ги видим 3-мата? Уелбек няма място като титуляр,особено пък за сметка на Уейн.

Нервирам, се защото написах оптималния състав(СПОРЕД МЕН) в този мач и веднага се намират грешки. Вярно, е че присъствието на Рууни е много важно в такива двубой. Не отричам това. Не, че не искам той да не играе. Просто смятам, че ще е по-добре да започне от пейката. Няма да се сърдя ако е титуляр, разбира се. Той се е доказал в такива мачове, че е истински лидер и затова всички фенове на Юнайтед го уважаваме. Просто смятам, че ще е добре да започнат Кагава и Перси титуляри. Уелбек най-вероятно ще започне отново, защото изигра много силен мач срещу Ливърпул в тактически план. Това е.. Ако съм те обидил съжалявам :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 20 яну 2013 16:10

И аз като Rofles смятам,че Рууни няма място на терена в тоя мач.Предпочитам играч който ще се бори с всички сили на терена отколкото набедена звезда която от доста време мисли повече за заплатата си.
Изображение

Потребителски аватар
suarez7<3
Контакти:

Мнениеот suarez7<3 » 20 яну 2013 16:15

Тц гледа ми се шоу дано не го отменат.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 20 яну 2013 16:16

Днешният двубой от Висшата лига Тотнъм - Манчестър Юнайтед, който по програма трябва да се играе от 18:00 часа българско време, може да бъде отложен поради тежкия снеговалеж в Лондон.

Официалният сайт на шпорите пише, че към момента срещата на стадион Уайт Харт Лейн би трябвало да се играе, но от клуба предупреждават, че ситуацията с времето се следи много внимателно.

Ако силният сняг продължи да засипва английската столица, е възможно срещата между четвъртия и първия в класирането да бъде отложена и да се играе на друга дата, въпреки че ще се направи всичко възможно такъв вариант да бъде избегнат.

Служителите на Тотнъм работят здраво по почистването на стадиона, но дори теренът да бъде готов за игра, мачът може да бъде отменен, ако се прецени, че феновете на двата тима ще имат проблеми с придвижването си до и от Уайт Харт Лейн.

Само това да не става! :x
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 яну 2013 16:18

В 16:50 бг време, главният съдия щял да направи инспекция на терена и да се реши дали ще се играе или не.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 20 яну 2013 16:25

Ако се отмени ще умра от яд! Гледа ми се зрелищеееееееееееееее :twisted:

Върни се в “Манчестър Ю”