АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Мнениеот ros » 20 яну 2013 13:48

modor написа:
Madridist написа:Ако имахте VOYO, щяхте да можете да видите трейлъра на нападението на Доган седмица по-рано :lol:

:lol: :lol: :lol:

Единствено с подобно пистолетче, допряно до челото ми ще се присъединя към VOYO :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 яну 2013 13:50

ДПС естествено, че ще извлече дивиденти от вчерашната холивдуска продукция, защото по този начин засилва страха на своя електорат - страх от нов вързодителен процес, страх от нарушаване на етническия мир и т.н. Всички негативни коментари , които осмиват вчерашната пародия са от хора, които не са част от електората на ДПС. Така че Доган не го интересува, че примерно всички от форума на Гонг, още повече сме го намразили - и без това никога няма да гласуваме за ДПС. Това са двата стълба на които се опира ДПС - внушение на непрестанен страх към своя електорат и постоянна ескалация на омраза от всички останали. Перфектната политика за една етническа партия. Днес попаднах на една статия за въпросния "стрелец" от вчера - [offtopic]
Октай Енимехмедов, който вчера направи опит за изстрел срещу лидерa на ДПС Ахмед Доган, обяснява деянието си като лично решение и по никакъв начин не приема да бъде свързан с други хора и мотиви. Това съобщи на извънредна пресконференция в МВР Неделчо Стойчев, директор на Института по психология. По думите на Стойчев - мотивът на Енимехмедов е да покаже на обществото, че съществува и, че неговото мнение трябва да бъде зачетено.

Това е моят начин да кажа на всички какво мисля, е заявил пред разследващите извършителят на нападението.

Октай Енимехмедов не е искал да убие Ахмед Доган, а само да получи "своите пет минути слава" и да покаже на лидера на ДПС, че не е недосегаем, обясни Стойчев.

Според него - това намерение се доказва и с това, че пистолетът е бил зареден със сигнално-звукови патрони, които са целели само да произведат силен звук. Една от целите на извършителя е да стане публично известен и да сподели вижданията си.

Той се описва като български патриот, който прави това за доброто на държавата, отбеляза директорът на Института по психология.

Той посочи, че в дома на Енимехмедов в София е намерено предсмъртното писмо, адресирано до майка му, в което той посочва, че може да загине и се извинява, че няма да може да завърши образованието си.

Октай Енимехмедов се определя като честен човек, с висок морал, и напълно самостоятелен в решенията си. Неговото деяние представлява еманация на неговото его, чрез което иска да покаже, че присъства в този свят и има какво да каже на обществото, заяви Неделчо Стойчев.

Read more: http://news.plovdiv24.bg/409845.html#ixzz2IW0xk63i
[/offtopic]. Забележете подчертаното - "Той се описва като български патриот, който прави това за доброто на държавата, отбеляза директорът на Института по психология." Нещата наистина добиват завършен вид. И както някой много хубаво попита от задните коментари - кога имаше време, Местан да измисли и напише подобна реч, която беше антибългарска и антиконституционална. Каквато е и самата ДПС ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 яну 2013 13:51

ros написа:
modor написа:
Madridist написа:Ако имахте VOYO, щяхте да можете да видите трейлъра на нападението на Доган седмица по-рано :lol:

:lol: :lol: :lol:

Единствено с подобно пистолетче, допряно до челото ми ще се присъединя към VOYO :lol: :lol: :lol:

Не знаеш какво изпускаш :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 20 яну 2013 13:53

Малоумна и недоизпипана инсценировка:Нападателят от 7-8 метра върви с едри бързи крачки към Доган , той не поглежда наляво и чак в момента на насочването на пистолета го поглежда и се прави на изненадан!Пистолета е газов/?!/,не произвежда изстрел/засича?!/-явно целта не е убийство-имал е ножове - не прави и опит да ги употреби,не му нанася удари,с Доган бягат в различни посоки!Продължават да говорят някои медии за покушение,след като вече и официално е обявено ,че не е !Да видим дали ще осъдят тези,които го линчуваха.Има редица неща ,които просто не се вързват,но го отдавам на малоумие на поръчителите и изпълнителя!Не искам да кажа "Цирк БУШ !",защото ще обидя цирка!Обидно тъпо!!!

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 20 яну 2013 13:57

Съжалявам ,че пропуснах да отбележа пълното безхаберие на охранителите-видя се ,че нападателят изминава 7-8 м.,без да се реагира!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 яну 2013 14:07

gevel написа:Съжалявам ,че пропуснах да отбележа пълното безхаберие на охранителите-видя се ,че нападателят изминава 7-8 м.,без да се реагира!

Според Премиера НСО е действала адекватно!!! :o
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 яну 2013 14:13

ros написа:
gevel написа:Съжалявам ,че пропуснах да отбележа пълното безхаберие на охранителите-видя се ,че нападателят изминава 7-8 м.,без да се реагира!

Според Премиера НСО е действала адекватно!!! :o

...по сценарии ;)
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 яну 2013 14:19

Изображение
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 яну 2013 14:26

Поредният турски сериал,отново в праймтайм :!: Този път във всички медии едновременно и без право на избор и смяна на канала 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 20 яну 2013 14:35

Нападението срещу Ахмед Доган беше чисто турска провокация и опит за насаждане на етническо напрежение! Забележете какво казва Октай - "Октай се описвал като български патриот, който прави това за доброто на държавата." Оптимистичното за България е, че не са успели да намерят българин да им извърши гнусната турска провокация. По този начин надъхват избирателите си, които са малограмотни и неграмотни и малко им трябва да ги излъжат. Да не говорим за очернянето на България в Европа, нагнетяване на отношенията ни с Турция! Впрочем няма да се изненадам ако има и някакви агентурни игри от чужди държави, но това няма как да го разберем. Но съм убеден, че който и да стои зад този "атентат" e яростен българофоб! Имам чувството, че напоследък враждебни нам сили се опитват да вкарат България в някакви много опасни международни конфликти, дано съмненията ми да се окажат погрешни!
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Свободна зона”