Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 20 яну 2013 01:58

Е така е да...
Аз все още се чудя какво прави в щаба треньора на вратарите.Преди него имаше един испанец.. и Рейна си правеше много хубави сезони.Беше част от една от най-добрите защити в света.Би рекорди за най-много поредни чисти мрежи в клуба.От как се махна тоя човек.. Пепе свестен сезон няма.

А иначе малко глупости...
Gazzetta Dello Sport says Sneijder could accept the offer from Inter and stay there

Отделно Уорнър е бил днес на мача.Което ме навежда на мисълта,че е възможно в следващата седмица да направим някакъв трансфер.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 яну 2013 02:29

styopa написа:Е така е да...
Аз все още се чудя какво прави в щаба треньора на вратарите.Преди него имаше един испанец.. и Рейна си правеше много хубави сезони.Беше част от една от най-добрите защити в света.Би рекорди за най-много поредни чисти мрежи в клуба.От как се махна тоя човек.. Пепе свестен сезон няма.

А иначе малко глупости...
Gazzetta Dello Sport says Sneijder could accept the offer from Inter and stay there

Отделно Уорнър е бил днес на мача.Което ме навежда на мисълта,че е възможно в следващата седмица да направим някакъв трансфер.

Е те говореха за връщането на испанеца в началото на тоя сезон ама така и не стана(бяга ми името му в момента)....и наистина е факт, че откакто се махна (поради една или друга причина) формата на Рейна падна драстично и едва в последните няколко мача се пооправи, ма те па взеха че му счупиха носа :lol:

Колкото до това и аз го видях, но просто няма как да стане...Снайдер отказа на Интер и няма как да продължи да играе там....дори да остане до края на сезона едва ли ще играе....но според мен ясно си личи, че не му се ходи в Турция и според мен ако изравним офертата на Галата, ще дойде при нас...все пак те да са богати, да са богати колко да са богати...според мен ФСГ спокойно могат да извадят исканите от Снайдер пари, но не желаят да разбиват създадената в клуба структура. Но при положение, че слуховете са верни, не би трябвало да е проблем да изравним офертата на Галата без да има засегнати....все пак щом е готово да приеме една сума от турски отбор, би трябвало да е готов да приеме същата от английски, още повече Ливърпул....в крайна сметка в следващите 10 дена ще разберем каква е цялата истина и дали Снайдер го интересува футбола или парите :)

Колкото до последното - да, наистина Уорнър е бил на Анфийлд днес, най-вероятно във връзка с трансферния прозорец. Като слуха който се носи е, че фен го е попитал за Снайдер и той е казал, че "работим по въпроса". Другото което направи впечатление е, че на пресконференцията след мача, на въпроса за Снайдер Роджърс каза "Без коментар", а не както обикновено при въпрос за трансфери да измънка и извърти някакъв уклончив отговор, което също засилва спекулациите, че наистина се работи върху евентуален трансфер на Снайдер....

[offtopic]Ах, защо не може следващите ми два изпита да са върху Ливърпул - история, легенди и трансферна политика.....[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 яну 2013 03:28

Gil-galad написа:Колкото до това и аз го видях, но просто няма как да стане...Снайдер отказа на Интер и няма как да продължи да играе там....дори да остане до края на сезона едва ли ще играе....но според мен ясно си личи, че не му се ходи в Турция и според мен ако изравним офертата на Галата, ще дойде при нас...все пак те да са богати, да са богати колко да са богати...според мен ФСГ спокойно могат да извадят исканите от Снайдер пари, но не желаят да разбиват създадената в клуба структура. Но при положение, че слуховете са верни, не би трябвало да е проблем да изравним офертата на Галата без да има засегнати....все пак щом е готово да приеме една сума от турски отбор, би трябвало да е готов да приеме същата от английски, още повече Ливърпул....в крайна сметка в следващите 10 дена ще разберем каква е цялата истина и дали Снайдер го интересува футбола или парите :)

С допълнение,че и има и друг момент.Напълно възможно е Снайдер да си изчаква до последно с надеждата на трансфер в друг клуб.Напълно възможно е да не иска да е нито в Галата.. нито в Ливърпул.Един ПСЖ ако натисне ще му е идеално там.В Байерн също може и да му се намери място.Ако му се седи в Италия Ювентус хич няма да му е зле.Може би заради това не е направил все още крачка към следващо място.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 20 яну 2013 03:32

Pep Guardiola wants Luis Suarez at Bayern Munich reports.

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 20 яну 2013 04:18

skyline написа:

Само това ни остана, поне няма заплаха за Даунинг. :lol:

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 20 яну 2013 04:27

Боби не спиш ли бе :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 яну 2013 04:44

skyline написа:

Иска той, и ние искаме Меси ама...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 яну 2013 09:26

styopa написа:
Gil-galad написа:Колкото до това и аз го видях, но просто няма как да стане...Снайдер отказа на Интер и няма как да продължи да играе там....дори да остане до края на сезона едва ли ще играе....но според мен ясно си личи, че не му се ходи в Турция и според мен ако изравним офертата на Галата, ще дойде при нас...все пак те да са богати, да са богати колко да са богати...според мен ФСГ спокойно могат да извадят исканите от Снайдер пари, но не желаят да разбиват създадената в клуба структура. Но при положение, че слуховете са верни, не би трябвало да е проблем да изравним офертата на Галата без да има засегнати....все пак щом е готово да приеме една сума от турски отбор, би трябвало да е готов да приеме същата от английски, още повече Ливърпул....в крайна сметка в следващите 10 дена ще разберем каква е цялата истина и дали Снайдер го интересува футбола или парите :)

С допълнение,че и има и друг момент.Напълно възможно е Снайдер да си изчаква до последно с надеждата на трансфер в друг клуб.Напълно възможно е да не иска да е нито в Галата.. нито в Ливърпул.Един ПСЖ ако натисне ще му е идеално там.В Байерн също може и да му се намери място.Ако му се седи в Италия Ювентус хич няма да му е зле.Може би заради това не е направил все още крачка към следващо място.

Е, да има го и тоя момент... :lol: Не се бях замислял :lol: Така или иначе скоро ще видим какво ще стане :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 20 яну 2013 11:19

Daily Star;
Wesley Sneijder is holding out for his dream move to Liverpool.
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 20 яну 2013 11:24

Ами хайде дано се получи този трансфер най-накрая. Дори и букитата рязко свалиха коеф. Снайдер да отиде в Ливърпул, но все още Галата са фаворити. Представете си във вчерашния мач да играеше и Снайдер. :)

Върни се в “Ливърпул”