АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед
Пълен цирк на дпс. Те , комунистите и циганите постоянно петнят името на България
-
- Контакти:
sin4ec написа:Asterix написа:sin4ec платен червен драскач и за да пишете ли почнаха да ви плащат бе утайко и то ти плащат с пари взети от нас![]()
Ще се въздържа от отговор на глупавите обиди, понеже ти познавам писанията и стила. Само ще ти подхвърля тема за размисъл: Ако организират такъв евтин цирк, на какво се надяват ДПС? В момента сума ти народ определя това като техен театър. Какви са им дивидентите от това? Дивидентите ще обере моята партия, АТАКА, а за тях остава само един голям! Подценяваш ли сивите кардинали на ДПС дотолкова, че да направят подобен глупав и самоубийствен сценарий? И не мислиш ли, че твърде очевидното на пръв поглед всъщност е доста по-сложно? Благодаря за вниманието, можеш пак да ме наречеш" утайка"...
Мислиш прекалено елементарно.Гласоподавателите на ДПС са полуграмотни,половината живеят по затънтени села и паланки и хал хабер си нямат от света.Каквото им каже ходжата или местния ДПС лидер-това е.Цирка ще им се предаде като опит за покушение.Същото важи и за Турция,нашата съседка.Тя ще преиначи фактите и ще консолидира гласовете на изселниците,които оредяха безбожно напоследък.Освен това си мисля,че тази играчка е трябвало да гръмне с халостния патрон и да одраска поне малко Духан,виж го как се предпазва предварително на забавения каданс,много любопитен факт.Просто за зла участ дори и най-големите играчи понякога се самоизиграват,хитрата сврака и с двата крака.Духан сам си го направи,никой трезвомислещ няма да повярва,че личните му гавази,верни кучета до гроб ще пуснат някой там дори и с джобно ножче.Камо ли да тича като Юсеин Болт към сцената 150 метра и да му гледат сеира.Умишлено му дадаха и секунди да стреля по Духан,но съдбата си знае своето.Затова са наели и частна фирма,а не НСО и МВР,за да могат да направят нещата точно.Както казах,понякога и най-добрите грешат и никога не е късно да станеш за резил.Днес резилът беше на Духан и ДПС

Последна промяна от ShooterMan на 20 яну 2013 00:24, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Daniel Levski
- Контакти:
sin4ec написа:Ами ела да ме шибаш на първия пролетен мач във Варна. Ще ми е интересно и забавно. Ако случайно не можеш да дойдеш, може и в Пловдив. За Бургас няма да мога да отида, така че после в Ловеч. Допълнително ще ти уточня как да ме намериш.
Ти си заблуден боклук
ShooterMan написа:Мислиш прекалено елементарно.Гласоподавателите на ДПС са полуграмотни,половината живеят по затънтени села и паланки и хал хабер си нямат от света.Каквото им каже ходжата или местния ДПС лидер-това е.Цирка ще им се предаде като опит за покушение.Същото важи и за Турция,нашата съседка.Тя ще преиначи фактите и ще консолидира гласовете на изселниците,които оредяха безбожно напоследък.Освен това си мисля,че тази играчка е трябвало да гръмне с халостния патрон и да одраска поне малко Духан,виж го как се предпазва предварително на забавения каданс,много любопитен факт.Просто за зла участ дори и най-големите играчи понякога се самоизиграват,хитрата сврака и с двата крака.Духан сам си го направи,никой трезвомислещ няма да повярва,че личните му гавази,верни кучета до гроб ще пуснат някой там дори и с джобно ножче.Камо ли да тича като Юсеин Болт към сцената 150 метра и да му гледат сеира.Умишлено му дадаха и секунди да стреля по Духан,но съдбата си знае своето.Затова са наели и частна фирма,а не НСО и МВР,за да могат да направят нещата точно.Както казах,понякога и най-добрите грешат и никога не е късно да станеш за резил.Днес резилът беше на Духан и ДПС.Работата е,че официалните власти трябва да заемат категорична позиция спрямо тази клоунада,публична,точна,ясна с широк отзвук по света,защото иначе се петни името на България.
Напротив. Именно елементарното мислене е ключът в случая! Много добре знам какви са гласоподавателите на ДПС! Обаче знам и някои други неща... Много емоционално и крайно се реагира в момента и там е идеята! Забрави, че Доган има общо с това, никакъв шанс! Нещата всъщност се очертават като доста по-сложни, но трябва да мине време!
И да-подведох се по излишни емоции и казах и написах глупости! Не съм путка-признавам го! Да прощаваш!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Искам си Акаунта
1982 написа:Искам си Акаунта написа: Най-лесно е да се охранява лице в зала като тази . Просто се поставя по човек срещу пътеките . Така всеки един опит да се качи някой на трибуната се парира в зародиш . Да видяхме нещо подобно ? НСО се издъниха тотално ... другия вариант е да са част от сценария .
Това лице е с акредитация на ДПС и пропуск, очевидно че не е външен човек, как очакваш да го спре някой ??!
Както казах, пропуските не са раздавани от НСО, а от организаторите, демек ДПС.
Също така контролът за оръжие е бил в ръцете на частната фирма, така че и тук НСО няма вина.
Въобще всичко е добре замислено от ДПС.
Пак ти казвам ... няма никакво значение как е влязъл в залата "атентатора" . Работата на НСО е да не допуснат човек до Доган . Особено пък когато е на трибуната и чете слово . И никакъв бадж не стои по-високо от техните правомощия в конкретния случай . Да не споменаваме , че въпросния е пробягал спокойно над 20 метра , качил се е на трибуната и е стигнал безпрепятствено до Доган ... или НСО не са си свършили работата , или са участници в "постановката" . Дори аз мога да разположа 4 човека така , че да отрежат достъпа до Доган , без да го притесняват с присъствието си . А на мен ВИП охраната не ми е основна професия

Re: Нападнаха Ахмед Доган!
nikita33 написа:Много важно,един мангал по малко!
Ама не са станали нещата, колега, там е проблема

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
-
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Аз мисля,че именно първосигналното и емоционалното е била целта на Духан.Неслучайно и на видеото още докато бият и трепят Октайчо някой подема ДПС,ДПС и цялата зала почва да реве като еничарски корпус пред портите на Виена.Точно това целеше Духан,затова беше и поканил либералните меки китки от Европа,да видят това и да почнат да ревтунят срещу сегашното правителство.Веднага холандеца написа Нека отпора срещу ББ започне сега...хаха,естествено и Турция почва да подскача за права и гласност на малцинствата.Абе я аз да питам,къде са правата на 20 милиона кюрди?Гласността им къде е,защо лидера им Йоджалан е в затвора?Духан,макар и доказан терорист и убиец плюс долното си агентурно минало не е в затвора където му е мястото,дори сараи си има....Всичко това обаче трябва веднага да се казва,на място,а не да оставяш някакво холандско тревоманче да съчинява истории.Във Великобритания не искат да махат ембаргото за българи след 2014,затова веднага ни окепазяват и застават до Духан и версиите му.Всичко това пък са камъни в нашата градина и в случая-тая на ББ и ГЕРБ като управляващи.Силно се съмнявам ББ да прави такава постановка,за да прикрие Дюнигейт примерно,твърде голяма жертва е и с големи последици.От всичко печели БСП,в Европа на много места управляват социалисти,Станиш е председател на ПЕС,Духан наду и тяхното платно.Това е работата,а,че НСО си бъркали в носа и гледали-смятам,че няма трезвомислещ човек да нарече тези заплатаджии професионалисти!Това са някакви връзкари на държавната хранилка,досега нямаха случай и затова не се излагаха,поне не позволиха на паплачта да убие Октай,защото това също беше цел - да се убие и да не може да каже нищо пред полицията.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Re: Нападнаха Ахмед Доган!
nikita33 написа:Много важно,един мангал по малко!
Да кажеш, че Доган е мангал, най -малкото трябва да си малоумен!
- shumkar_44
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Не ми се нрави този език, ала както казват турците: "Сикиджем азана"... Простете за вулгарността, не съм сигурен дали това беше на място.
Толстолоб, на теб съм роб.
Daniel Levski написа:sin4ec написа:Ами ела да ме шибаш на първия пролетен мач във Варна. Ще ми е интересно и забавно. Ако случайно не можеш да дойдеш, може и в Пловдив. За Бургас няма да мога да отида, така че после в Ловеч. Допълнително ще ти уточня как да ме намериш.
Ти си заблуден боклук
Пича си е левскар и най-малкото заради това трябва да го уважаваш, духаch недоносен.
Кво сте го нападнали бе, човека си има своя теза за събитията, и си я защитава.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !