АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- South_Park
Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед
Естествено , все пак браво на хората , поне 99% са убедени че това е театро 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
sin4ec написа:ShooterMan написа:Тогава защо отделяш бе,възвишен интелекте?Прост си като цървул,но се смяташ за нещо голямо.Е,ще ти кажа - не си,цървул си си.Правопис ще гледа от клавиатуа,смешко.
Нищо не можеш да ми кажеш, неграмотен циганин!
Не чувстваш ли че се оля? Стрелеца може да е всякакъв, но да го упрекваш в малограмотност и други подобни, просто не знаеш колко си далеч от истината ...Първо провери и после пиши!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
sin4ec платен червен драскач и за да пишете ли почнаха да ви плащат бе утайко и то ти плащат с пари взети от нас
Дпс слагат тяхна си частна фирма да ги пази , тези от НСО са както се казва за " цвят " . Октай е с карта издадена от партия Дпс . Прави се точно днес тъй като в залата има хора от Европа и се предава от няколко телевизии . Пистолета както се вижда от снимките е без пълнител на земята , патроните не са смъртоносни ... за какъв атентат говорим изобщо ?
Цел : Дестабилизиране на България , показване пред Европа , че ГЕРБ за нищо нестават , опит за да не се гласува за ГЕРБ това лято , холандеца в залата с доклада си ще ни спре пак за Шенген .
Действия : Съд за побойниците над Октай , на кадрите ясно се виждат кой го бие , разпит на Октай при засилени мерки за сигурност , частната охранителна фирма наета от Дпс да бъде разследвана и съдена за това , че нито скенер нито нищо са направили от към пропуск .
Извод : Дпс и Бсп отново искат да са заедно на власт и го правят по най-гнусния и долен начин , като правят така , че уронват престижа на България и българите в цял свят .
пс: Да ви припомням ли кой даде заповед на 14.01.2009г когато куките биеха наред българи и потъпкваха българското знаме и как се криеха в Парламента и се смеха през прозорците ? Смятам , че знаете кой го стори това

Дпс слагат тяхна си частна фирма да ги пази , тези от НСО са както се казва за " цвят " . Октай е с карта издадена от партия Дпс . Прави се точно днес тъй като в залата има хора от Европа и се предава от няколко телевизии . Пистолета както се вижда от снимките е без пълнител на земята , патроните не са смъртоносни ... за какъв атентат говорим изобщо ?
Цел : Дестабилизиране на България , показване пред Европа , че ГЕРБ за нищо нестават , опит за да не се гласува за ГЕРБ това лято , холандеца в залата с доклада си ще ни спре пак за Шенген .
Действия : Съд за побойниците над Октай , на кадрите ясно се виждат кой го бие , разпит на Октай при засилени мерки за сигурност , частната охранителна фирма наета от Дпс да бъде разследвана и съдена за това , че нито скенер нито нищо са направили от към пропуск .
Извод : Дпс и Бсп отново искат да са заедно на власт и го правят по най-гнусния и долен начин , като правят така , че уронват престижа на България и българите в цял свят .
пс: Да ви припомням ли кой даде заповед на 14.01.2009г когато куките биеха наред българи и потъпкваха българското знаме и как се криеха в Парламента и се смеха през прозорците ? Смятам , че знаете кой го стори това

Последна промяна от Asterix на 19 яну 2013 23:58, променено общо 1 път.
- Adramelech
- Контакти:
По канал 3 един турчин каза, че на предните конгреси, на които е бил ВИНАГИ са минавали през детектор. Сега обаче няма. Точно когато има делегати от ЕС и кой ги знае още от къде и всичко се предаваше по телевизията, точно сега няма да има охрана (а Сокола е известен, че има такава ВИНАГИ) и някои ако наистина иска да го гръмне ще има по голям шанс ли? Че то ако беше толкова лесно да вкараш пистолет и два ножа, до сега на някой, на когото са му изпушили бушоните да е разстрелял всичко живо по разните конгреси на разните партии.
Само не ми е ясно колко версии се смениха до сега... Уж щяха да го съдят за опит за убийство, после били намерили патрони, после пък нямало да го съдят за опит за убийство, а за едро хулиганство, защото нямало патрони в пистолета.
Ако тоя в действителност се е опитал да го гръмне (в което силно се съмнявам), то сега, като нищо може да си извади медицинско и да съди някои хора за много пари.
Само не ми е ясно колко версии се смениха до сега... Уж щяха да го съдят за опит за убийство, после били намерили патрони, после пък нямало да го съдят за опит за убийство, а за едро хулиганство, защото нямало патрони в пистолета.
Ако тоя в действителност се е опитал да го гръмне (в което силно се съмнявам), то сега, като нищо може да си извади медицинско и да съди някои хора за много пари.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Gretna написа:Този път ще си купя ............. да не казвам какво, ще е изненада. Няма да чакам да ме бият милиционерите, когато тръгна.
Започва да ми писва. Всеки ден, малко по-малко, докато се напълни. Не остава много като гледам.
От миналия месец започнах да бия наред нагли мутри с затъмнени стъкла.
Имам един стоманен телескоп в колата. Когато някой мутрафон без възпитание ме издразни, го догонвам на първия сфетофар отварям прозореца и му тегля една майна. Това е достатъчно. Ония щото си мисли, че е безсмъртен слиза от колата, като така прави най-голямата си грешка.
Дали го боли много не знам. Последния много ревеше ама такъв е живота. Няма да мога само че сам да ги възпитам всичките защото са много.
Как станаха толкова много не разбрах. Изпуснал съм положението.
Не се страхувайте от мутрите. Те са балони. Като ги удариш и се пукат. А как ревът.
Трябва и вие да пробвате някой път, релаксиращо е.
А относно днешната случка. На това момче са му дали развален пистолет, колкото да вдигне шум. Сигурно са го заплашили мутрите я него я някой от семейството му. Не трябва да се страхувате. Мутрите са хора. Като ги удариш в носа с нещо твърдо и пускат кръв. Също така когато ги биеш повече плачат като жени защото в същността си са страхливи. Външният вид лъже. Това момче се е изплашило от тях и направи голям цирк. После се държа мъжки но защо се е подвело от мутрафоните , не знам.
Лошото е, че големите мутри вече с епазаят от държавният апарат а там най-много да ме застрелят ако тръгна да ги възпитавам.
Изпускаме нещата. Волен-болен, Бойко, Цецо, Серго, Яне, Слави Бинев - къв е тоя мутрафон. Не е истина.
Вижте сега. Знам, че повечето хора са мирни и не искат проблеми но проблемите вече са тук. Няма как. Ще трябва да ги оправяме. Всички. Само аз няма как да се справя. Дори и 10 като мен. Трябва всички да излезем и да изчистим снега пред блока а не да чакаме съседа да го изчисти. Чат ли си
Добре думаш.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Adramelech написа:По канал 3 един турчин каза, че на предните конгреси, на които е бил ВИНАГИ са минавали през детектор. Сега обаче няма. Точно когато има делегати от ЕС и кой ги знае още от къде и всичко се предаваше по телевизията, точно сега няма да има охрана (а Сокола е известен, че има такава ВИНАГИ) и някои ако наистина иска да го гръмне ще има по голям шанс ли? Че то ако беше толкова лесно да вкараш пистолет и два ножа, до сега на някой, на когото са му изпушили бушоните да е разстрелял всичко живо по разните конгреси на разните партии.
Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
зеления написа:sin4ec написа:Не чувстваш ли че се оля? Стрелеца може да е всякакъв, но да го упрекваш в малограмотност и други подобни, просто не знаеш колко си далеч от истината ...Първо провери и после пиши!
Проверил съм. Следил съм му изявите. Бъка с правописни и други грешки отвсякъде. Но това не е голям кусур - други са му кусурите и затова се захванах. И не аз почнах с обидите, и неслучайно съм се заял. Може да е колоритен и да разбира футбола, но кусурите му ги знаеш по-добре от мен! Инак не е лош пич, но се олива, знаеш! А аз не съм от тези, дето траят!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Не може да се говори за опит за убийство със 1 зеленчуков патрон и 2 халостни
.Но определено може да се говори за побой и нанасяне на телесни повреди от страна на тази дивашка паплач,която му се изсипа отгоре да го бие и малтретира.Не знам закона да оправдава такива действия,така,че предвид камерите очаквам съд за тези хунвейбини.Както казах,имам роднина в Англия,запознах се с отзвука там и как е предаден,и е ясна целта,а тя е както ви казах-окепазяване на България и издигане на терористичните организации БСП и ДПС на власт.Неслучайно и цайсатото хюмне(явно не е знаел) се обади с треперещ галс по телефона да не би любовницата му Духан да е наистина пострадала.Сега като научаваме всички факти,че е член на ДПС,турчин,че е използвал пистолетче за 40 лева,пластмасово с патрони от пиперки,какво ще каже цайсатото?Не знам,сигурно в момента с ласки утещава приятелката си Духан,бъркат си в гащите и се самоуспокояват
.Написаното от мен да не се чете като подкрепа за партия ГЕРБ.Аз съм почти винаги опозиционно настроена личност към което и да е управление,не недоволен,а просто опозиционер по природа.Живи и здрави да са,но не им стисна ба ББ и ЦЦ веднага да размаскират този панаир,да го осмеят и подиграят,ако го бяха направили България нямаше да бъде така разкрасена по Европа и света.Мълчанието им е разтълкувано като виновност.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Daniel Levski
- Контакти:
allez_les_blues написа:Волен беше много точен в изказването си- дори да е постановка, НСО е за разформироване, а Цветанов не става за нищо.Ок, резаците направили постановка-а къде са службите на Цецо...и стига сте намесвали Станишев, човека правилно каза-службите са трагични, видяхме го и при атентата в Бургас, и днес. Може ли при тоя глобален тероризъм, при положение че само преди 4 месеца имаше атентат в България, ти да не осигуриш скенер за оръжие, но конферецията на мюсюлманската партия в България?!
...Шенген ше го гледаме през крив....
Млъкни бе дебел мазен комунист
Asterix написа:sin4ec платен червен драскач и за да пишете ли почнаха да ви плащат бе утайко и то ти плащат с пари взети от нас![]()
Ще се въздържа от отговор на глупавите обиди, понеже ти познавам писанията и стила. Само ще ти подхвърля тема за размисъл: Ако организират такъв евтин цирк, на какво се надяват ДПС? В момента сума ти народ определя това като техен театър. Какви са им дивидентите от това? Дивидентите ще обере моята партия, АТАКА, а за тях остава само един голям! Подценяваш ли сивите кардинали на ДПС дотолкова, че да направят подобен глупав и самоубийствен сценарий? И не мислиш ли, че твърде очевидното на пръв поглед всъщност е доста по-сложно? Благодаря за вниманието, можеш пак да ме наречеш" утайка"...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!