АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед
Ако бяхме в Англия сега щяха да проведът разследване и да съдят ДПС за симулация и провокация и Доган щеше да влезе в затвора.
- Botevist_1912
- Контакти:
100 % беше цирк, който целеше много неща, но основно 2 неща се забелязват на пръв поглед - 1. ДПС спечелиха много внимание от медиите и спечелиха популярност и мобилизация на гласовете на малцинството. 2. Разклатиха сериозно правителството и ще има отзвук по целия свят. МВР се оказаха банда некадърници, ще се иска и оставка на министъра.
И други неща се постигнаха, но те са още по-зловещи и даже не ми се иска да предполагам, но уви мисля, че зловещите ми съмнения ще се окажат истина, но това скоро ще си проличи. Според мен ДПС трябва да се забрани със закон. Недопустимо е етническо - сепаратистка партия да съществува в България. Но още повече ме е срам от еничарите, мои сънародници, които членуват в тази терористична организация. ДПС изобщо не ги обичам и не мога да си представя, че има българин, който да обича ДПС.
И други неща се постигнаха, но те са още по-зловещи и даже не ми се иска да предполагам, но уви мисля, че зловещите ми съмнения ще се окажат истина, но това скоро ще си проличи. Според мен ДПС трябва да се забрани със закон. Недопустимо е етническо - сепаратистка партия да съществува в България. Но още повече ме е срам от еничарите, мои сънародници, които членуват в тази терористична организация. ДПС изобщо не ги обичам и не мога да си представя, че има българин, който да обича ДПС.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
Ей не те знам Селянин ли си Гражданин ли си ама си адски тъпо същество ... ще ти задам един елементарен въпрос знаеш ли изобщо каква е работата на НСО и какво правят тези момчета и какви усилия полагат и изобщо наясно ли си с правилата и задълженията на момчетата о НСО ..... И за ваше нещастие НСО няма да бъде закрито те са към президента ни и само той може да го реши и се съмнявам всички крадливи утрепки във власта да искат да го закрият защо те ги пазят от всичко и им вършат една камара работа .... надали някой ще иска да се раздели с безплатната си охрана
ros написа:Ако така изглежда Националната служба за охрана, представена на целия свят чрез световните новинарски канали ми е трудно да защитавам подобни действия и да кажа, че процедурите на охрана, каквито и да са са адекватни!!!
Инсценираха внасяне на гранатомет преди време в сградата на Външно министерство, инсценираха опит за убийство на политик и депутат не в домашна, а в обществена обстановка...
Изводът: 1. Нещо кардинално куца в начина на разработван, прилагането и котрола върху него на процедурите за охрана!!!
2. След атентата в Бургас и днешния цирк на всеки, който му се прииска да покаже колко зле ни е Националната сигурност може да се увства свободен да го направи по всяко време
Ако един човек иска да инсценира покушението си няма сила на света която да го спре

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Хитрата лисица Доган направи този ход, за да предотврати изтичане на гласове в посока Касим Дал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Я покажете това прословуто видео 

- obi4am_pirin
- Контакти:
Tommi написа:Хитрата лисица Доган направи този ход, за да предотврати изтичане на гласове в посока Касим Дал.
Неизбежно е и Доган го знае много добре!Днеска оплю Ердоган и екскурзианти от турция може и де сменят леко "възгледите" си
Последна промяна от obi4am_pirin на 19 яну 2013 21:54, променено общо 1 път.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Хора що не си гледате вашите работи и не се месите в чуждите ... НСО МВР СОБТ ГДБОП това са места на който работят хора на който им стиска да си заложат живота за други а не като вас мишки криещи се зад дебили стени с хубаво обзавеждане и една камара листове и компютри .....
McLovin написа:ros написа:Ако така изглежда Националната служба за охрана, представена на целия свят чрез световните новинарски канали ми е трудно да защитавам подобни действия и да кажа, че процедурите на охрана, каквито и да са са адекватни!!!
Инсценираха внасяне на гранатомет преди време в сградата на Външно министерство, инсценираха опит за убийство на политик и депутат не в домашна, а в обществена обстановка...
Изводът: 1. Нещо кардинално куца в начина на разработван, прилагането и котрола върху него на процедурите за охрана!!!
2. След атентата в Бургас и днешния цирк на всеки, който му се прииска да покаже колко зле ни е Националната сигурност може да се увства свободен да го направи по всяко време
Ако един човек иска да инсценира покушението си няма сила на света която да го спре
Това ми е пределно ясно

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН