Иначе това си беше чиста постановка според мен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batekrasi написа:Пистолетчето не е от Куку магазин, продава се във всички оръжейни магазини и струва между 23 и 40 лева. Заводски дефект му е пълнителя - чупи се и пада от най-малкия удар. Аз смених 3 пълнителя и трите се счупиха от само себе си. Нямам представа дали може да се преправи на боен - т.е. да се изпили зъбчето и дали стоманата ще издържи. Няма как ако е без пълнител да има 3 патрона. Може да има само един в цевта, не повече. Октай ми се струва ,че се опита да презареди в началото - това означава ,че и да е имало един патрон в цевта той е изхвърчал при презареждането и втория опит за стрелба или е от глупост или наистина е имало пълнител. Май си е имало защото и след презареждането ако няма друг патрон в пълнителя рамата ще остане отворена, а тя не беше отворена. Тези пистолетчета - Екол или Волтран често засичат. Всичко това ви го казвам от богат личен опит с тях. Всичко друго е спекулация или опит някой да се прави на интересен и на разбирач. Иначе не ме интересува дали е истински опит за убийство или цирк. Версиите оставям на вас)))
MoNteSo написа:allez_les_blues написа:постановка на Боко и Цоко- търсят римейк на 2009 година, когато яхнаха националистическата вълна след едно нагло изказване на Доган.Тоя път номера нема да мине-ако има националистическа вълна след тоя случай, ще я яхне който си трябва, но не и ГЕРБ. Може би идва големия пробив на АТАКА, Волен си стъпи на краката след семейната раздяла...защо не колалиция БСП-АТАКА-кунева, а Боко и ДПС-в опозиция
Точно това си мисля и аз, и при това от месеци го коментирам с приятели! Очаквахме отново някакво нагло изказване на Доган, но уви те избраха друг цирк! Идеята е да се обедини електората около партия, която не би направила коалиция с ДПС. Въпроса е, че след четирите години мъка, много от хората могат да посегнат дори и към обединените националисти, макар че и те бяха през цялото време удобни на Бойко..
obi4am_pirin написа:И идва четвъртия райх хехе голем смех!
Genius. написа:Да закриват НСО веднага,НЕКАДЪРНИЦИ!Иначе това си беше пълен цирк,но това не оправдава неадекватната намеса на гламарите от НСО.Сега му е момента на Волен!
sin4ec написа:obi4am_pirin написа:И идва четвъртия райх хехе голем смех!
То и ти си смешен и ти се смее целият форум, а правописът ти е като на циганин-калайджия, ама кво да направим?
Teo написа:1912plovdiv написа:Teo написа:
Всички политици спазват добрия тон в името да няма етническа война, НО на Волен сега му е часа да вдигне българите на крака.
Пич, в нормалните държави хората се вдигат сами, а не чакат някой да ги вдига
Трябва да има лидер след това са хората, разбираш какво имам предвид.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 11 госта