АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
South_Park

Re: Нападнаха Ахмед Доган!

Мнениеот South_Park » 19 яну 2013 18:05

GOLEADOR написа:
CTAHKO написа:Цял свят ще се смее на атентаторите ни :lol: :lol: :lol:И един атентат не можем да направим като хората :)

Каквато държавата - такъв и атентатора!

Каквато ЦСКА - такъв и фенът им :lol: :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 яну 2013 18:07

South_Park написа:
GOLEADOR написа:
CTAHKO написа:Цял свят ще се смее на атентаторите ни :lol: :lol: :lol:И един атентат не можем да направим като хората :)

Каквато ЦСКА - такъв и фенът им :lol: :lol:

+1 South park

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2013 18:10

ros написа:
1982 написа:
ros написа:Шефа на НСО лъже най-нагло на пресканференцията, че негови двама служители са легнали върху нападателя и са го предпазвали от побой. Някой от вас вижда ли такова нещо? :o Незнам за мотивите на нападението, но ако това е Националната и служба за охрана, то баси и държавната машина!!! Единият от гардовете е със съмнение за счупена ръка и няма нито един задържан за нападението срещу него!!! Това наистина неможе да бъде НСО

Стига с това НСО, пропусквателният режим е бил поверен на частна фирма, по решение на самото ДПС, досети се сам защо ??!

НСО са участвали в охраната до толкова, доколкото организаторите са им поискали. За да може тоя да влезе необезпокояван с детското си пистолетче и да стане циркът.

Незнам дали си запознат, но там, където има депутати и то на куп (независимо от коя партия) задължение на НСО е да следи за охраната им, още повече, че Доган е имал лично назначени охранители от службата, слез заплахата за атентат срещу него преди време. Дори и пропускателния режим да не е изцяло поверен на НСО (това не им е и работа) ако така реагират при покушение среду депутати... А още по-жалки ще изглеждат впри хипотезата, че и на инсценировка не могат да реагират професионално ;)

Член на ДПС се приближава към своя лидер. Как трябва да реагират според теб НСО в случая ??? И трябва ли въобще да реагират ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2013 18:11

Сменете заглавието на темата. :evil:
Почти всички вече сме видели т.нар. "нападение" по тв или в нета. :?
Вижте по форумите - около 95% съзират в него инсценировка.
Едни политици казват - татро , други - нападение , а трети каза - провокация.....Мислете!

Потребителски аватар
the bunker
Контакти:

Мнениеот the bunker » 19 яну 2013 18:18

magichko написа:много ми е чудно сега , какво ще стане с тия дето ритаха като маймуни .. най-вероятно са и депутати ... потресен съм ! такова нещо не съм виждал до сега ! това за изруди !!!

ИзрОди брато, изрОди.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 яну 2013 18:20

Всъщност, ако стреляш от 10-на см. в лицето на някой с газов, шанса да го убиеш е близък до 100 %

Но вече се говори за две засечки на пистолета.
Значи онзи презаредил, но пак се получил фал ... :lol:

А всъщност според мен, след като Доган му бутна ръката, онзи "изтърва" пистолета.
Незнам кога е успял да презареди.

Както и да е ... Преди половин час в предаването на Карбовски се включиха пряко от залата, където "церемонията" по оставката на Доган течеше с пълна сила.
Той самият отново беше в залата ... И как да го кажа - беше меко казано в добро настроение.
Даже се и смееше ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 яну 2013 18:24

1 мнение , с което съм съгласен :

"Според мен, да тръгнеш да правиш подобно нещо с газов пистолет е пълна глупост. Това означава, както казваш Тим, че трябва да отидеш до него, което ще бъде изключително трудно като имаш предвид кой е.

За реакцията на Доган, не мисля, че е автентична. Повечето хора според мен, биха се спекли и не биха реагирали толкова адекватно. Трябваше да има някаква пауза. А той реагира моментално. Това е възможно по мое мнение, само когато очакваш да стане дадено нещо. Просто някаква преигравка имаше.

От друга страна мисля, че цялото е насочено към турската публика, а не към българската. Заслепени от неправдата, няма да виждат неизпипаните неща, пък и няма да искат да ги виждат. Толкова време вече им се насажда омраза не само от техния етнос, но и от българите, криворазбиращи историята ни, че по-логично ще е, покушението да е предизвикано от българска страна, така да го кажем. Ще е както при всички онеправдани хора по света, които се хващат за ню ейдж философиите и се превръщат във фанатици. Това се видя още по време на случката, изказванията - "Убийте го, убийте го", масивния бой, който му хвърлиха. Брайвик, който уби толкова много деца, не беше подложен на подобно нещо.

Също така, ще излезе, че има потъпкване на демокрацията, ще последва движения за подобряване условията на чуждестранните общности в страната и така нататък, което перфектно се връзва с предсказанията на Слава. Както виждаш Лютви Местан, веднага започна да обвинява народа ни в нетолерантност и да привиква Големия Брат на помощ. С това нямам предвид, че едва ли не още тази година ще последват събитията, а че това ще е нещо като подготовка.

Но това е прост мнение. "
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 19 яну 2013 18:40

GOLEADOR написа:

Причината е , че това не беше атентат , в момента резания има най-голям рейтинг в държавата , след малко централните емисии на всички телевизии ще говорят 1 час за него , 99% от интернет в България говори за това.Смешна история, споко атентатотра ще го пуснат след някой ден изиграл си е сполучливо ролята.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 19 яну 2013 18:56

Хора бъзикат се с нас и с хората около нас!!!

Всеки един от нас има приятели турци дори съм сигурен че и тука има такива хора!!!

Това днес беше подигравка с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и опит за противопоставянето на етносите в Държавата.

ВИЖТЕ С КАКВО ОРЪЖИЕ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ПРАВИ АТЕНТАТ НАД ЕДИН ОТ НАЙ-ОХРАНЯВАНИТЕ В БГ ПРЕД ПОГЛЕДА НА 2-3 ХИЛЯДИ ДУШИ:
Екол Волга се произвежда от турската фирма “Ekol / Voltran”. Той се явява реплика на бойният модел – Титан /Италия/. Към днешна дата може да се намери в много малко оръжейни магазини на цена от 45 – 60 лв.Тактико-техническите данни са: калибър – 9 мм; обща дължина – 126 мм; дебелина – 23 мм; височина – 137 мм; тегло – 460 гр.; капацитет – 5+1 патрона. Предлага се с шест варианта на покритие: хром, оксидиран, никел-жълт, хром с жълто никелирани елементи и оксидиран с жълто никелирани елементи, и хром с жълти гравюри. Чирените са пластмасови в два цвята – черни и кафяви.http://gunman.biz/?p=913

По телевизията казаха че нямало пълнител даже а само един патрон с дупка в него може би с цел да се намали или изцяло отстрани заряда на муницията.

С пистолет за 45-60 лв. някой си тръгнал да премахва един от най-влиятелните хора в страната.

Няма такава подигравка с Българския данакоплатец!!!!!!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 19 яну 2013 18:58

БТВ казват,че реакцията на НСО е бавна и продължават да реват за Доган.
Босфор ТВ.
За мен всички,които работят вътре са си чисти турци с български имена.

Върни се в “Свободна зона”