DukeUnv написа:Може би и аз съм малко за треньор от чужбина
Е.., настоящият от къде е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DukeUnv написа:Може би и аз съм малко за треньор от чужбина
blue_zara написа:groti,
по принцип си прав. Всички имаме някакви изисквания за треньор, но който и да дойде трудно ще удовлетвори всички. А вече почнах да си мисля, че и идеалният човек да е, пак ще му намерим кусури, и след третия мач ще искаме да го гоним.
А относно т.5 и т.6 от твоите желания - това би трябвало да се учи още от децата - кога и къде да застават при статичните положения в защита и в атака, как халфовете да помагат на защитата и да затварят пространствата за противника при удари отдалеч.... Като нямаш основи, няма как да си направиш покрива на къщата, нали?
groti написа:Стига сме псували играчите.Те могат много повече. Срамно е така да ги подценяваме. Бардон е уникален играч,Тасевски е много добър. Топчо много опитен,Йовов е играча,който може да ти донесе победата,когато всичко изглежда най-мрачно. Жо го видяхме миналата година.Играеше много добре. Зе .. променлив но определено има качества,Хичо,Цачев,Балтанов,Генев бележеха израстване миналия сезон. Сега всичко е хаос. Не мога да обвинявам играчите.
Някои хора много бързо забравиха,какво им донесоха те и започнаха псувните по тях. По-скоро ми се струва,че не искат да си признаят,че Ратко е по-слаб от Велев
swineubiec написа:soilwork написа:Требваше Кокала да остане-ама вие ревяхте срещу негоТоя Ратко е много зле-където отиде съсипва всичко! Тъкмо му гледах треньорската кариера в Уикипедия-та,на година по три отбора сменя и навсякъде провал. А относно Черепа- дано ви купи
ама гледам че има апетити и за Локо Пд
братле гледай си отбора,в чуждите не се меси,още повече пък да даваш мнение.Ясен ли съм![]()
![]()
ehh написа:Що да се е объркал Гонзо?
Това, което казва, си е напълно резонно. Ратко дойде в заварено положение с футболисти, играещи по една схема години наред. Сега се опитва да налага свое виждане, но просто няма как да стане така светкавично и в движение.
quote]
+1!ehh написа:За вчера най ме беше яд на това, че едва се движеха по терена, все едно не са почивали две седмици, ами са играли пет мача.
blue_zara написа:Тези със псувните никога не са спирали. А напоследък сякаш се увеличиха в геометрична прогресия. Имам чувството, че ще задминем чорбата по този показател. Склонен съм донякъде да ги разбера, всеки го боли за любимия отбор, но не е това начина - с тотално отричане на всичко и всички.
И аз съм на мнение, че играчите имат качества и могат много повече от това. В момента имаме много опитни футболисти, които трябва да предадат своя опит на младите. А те от своя страна да оползотворят шанса, който им се даде - ако трябва да изядат тревата, когато излязат да играят. Но мисълта ми е друга - НЕКА да дадем шанс на ръководството! Не е нормално след 5 изиграни мача да се почва с викове "Оставка"! Нека да оставим Гонзо и Ратко да работят на спокойствие! НЕка ги оставим да направят една подготовка, нека да направят селекция, нека да наложат своите идеи и виждания за развитието на отбора!
Stailio написа:не знам защо батков взе достанич за треньор. в момента има доста бг специалисти, който са безработни и доказали се в областта, а той назначи провалил се чужденец.
ehh написа:Ратко дойде в заварено положение с футболисти, играещи по една схема години наред. Сега се опитва да налага свое виждане, но просто няма как да стане така светкавично и в движение.
blue_boy95 написа:Ако искаме успехи няма как да вкараме да играят 5-6 юноши.Залага се най-много на 2 юноши на сезон,които да са титуляри и да се обиграват с отбора,за да могът след 2-3 години те да са основни играчи и да дойдат други юноши от школата и да ги последват по същия път.Казвам с ръка на сърцето,колкото и да мисля,че трябва да се залага повече на българското,че Зе и Жо теглят отбора и те май всъщност наистина знаят какво е Левски за феновете и аз не съм ги виждал във важен или дори безмислен мач да разхождат синята фланелка,докато някой други прехвалени сини любимци ме отчайват с бездействието си на терена.Дарко като му тръгне играта,също се вижда,че без него не можем,но проблема е,че в много малко мачове му тръгва.Без Жо,Зе и Дарко отбора е обречен на нови резили.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта