Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще му дойде времето и на треньор от чужбина

Мнениеот PFC Litex » 14 сеп 2009 13:52

DukeUnv написа:Може би и аз съм малко за треньор от чужбина

Е.., настоящият от къде е?
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот groti » 14 сеп 2009 13:56

blue_zara написа:groti,
по принцип си прав. Всички имаме някакви изисквания за треньор, но който и да дойде трудно ще удовлетвори всички. А вече почнах да си мисля, че и идеалният човек да е, пак ще му намерим кусури, и след третия мач ще искаме да го гоним.
А относно т.5 и т.6 от твоите желания - това би трябвало да се учи още от децата - кога и къде да застават при статичните положения в защита и в атака, как халфовете да помагат на защитата и да затварят пространствата за противника при удари отдалеч.... Като нямаш основи, няма как да си направиш покрива на къщата, нали?

Виж,моите изисквания не са нещо ненормално. Напълно естествени треньорски апостолати. За коментара ти по т. 5 и 6 не съм много съгласен. Да центриранията,спирането на топката и фауловете може да се учат като деца,но елементарната тактическа грамотност не. Надали гърците,които станаха евро шампиони са ги научили като деца на печеливш футбол. По-скоро имаха стабилен треньор,който ги научи да побеждават. Затворена и грозна игра? Да..когато се налага. Важното е,че е печеливша. Иначе се съмнявам,че ако виждаме някакво израстване ще тръгнеме срещу тренера. Мен резултатите на Ратко не ме плашат чак толкова. Да загуби 30% от мачовете си,при това изиграхме и мачове срещу отбори,като Ботев,Миньор и Баку,които винаги ще продължавам да повтарям са безобразно слаб отбор по мое мнение. Лошото е друго. Аз лично виждам ТОТАЛЕН ХАОС. В нито един от мачовете ни не видях идея. Дебрецен? Бяхме тотално разбити,като домакин. Като гост..тръгнахме да атакуваме без никаква идея в защита.Резултата го знаеме. В другите мачове каква ни е играта? Изсипване на топката. Така играехме преди 10 години в силния период на Гонзо.Поне тогава имахме играчи,които можеха да я центрират. Сега е мъка в нападение,двойна в защита. В кой мач видяхме игра? Ботев не ги броиме.Те са умряла работа. Срещу МиньорО късмет,срещу Баку там...МЪКА.Срещу Славия.. пречеше ни времето.Наистина бихме и от части оправдавам грозната и слаба игра с това,че точно толкова ни трябваше за да вземеме 3-те точки. Все пак и тогава не ни убедиха,че могат да играят. А те могат. Стига сме псували играчите.Те могат много повече. Срамно е така да ги подценяваме. Бардон е уникален играч,Тасевски е много добър. Топчо много опитен,Йовов е играча,който може да ти донесе победата,когато всичко изглежда най-мрачно. Жо го видяхме миналата година.Играеше много добре. Зе .. променлив но определено има качества,Хичо,Цачев,Балтанов,Генев бележеха израстване миналия сезон. Сега всичко е хаос. Не мога да обвинявам играчите.
Някои хора много бързо забравиха,какво им донесоха те и започнаха псувните по тях. По-скоро ми се струва,че не искат да си признаят,че Ратко е по-слаб от Велев
110 години любов!

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 14 сеп 2009 14:17

groti написа:Стига сме псували играчите.Те могат много повече. Срамно е така да ги подценяваме. Бардон е уникален играч,Тасевски е много добър. Топчо много опитен,Йовов е играча,който може да ти донесе победата,когато всичко изглежда най-мрачно. Жо го видяхме миналата година.Играеше много добре. Зе .. променлив но определено има качества,Хичо,Цачев,Балтанов,Генев бележеха израстване миналия сезон. Сега всичко е хаос. Не мога да обвинявам играчите.
Някои хора много бързо забравиха,какво им донесоха те и започнаха псувните по тях. По-скоро ми се струва,че не искат да си признаят,че Ратко е по-слаб от Велев

Тези със псувните никога не са спирали. А напоследък сякаш се увеличиха в геометрична прогресия. Имам чувството, че ще задминем чорбата по този показател. Склонен съм донякъде да ги разбера, всеки го боли за любимия отбор, но не е това начина - с тотално отричане на всичко и всички.
И аз съм на мнение, че играчите имат качества и могат много повече от това. В момента имаме много опитни футболисти, които трябва да предадат своя опит на младите. А те от своя страна да оползотворят шанса, който им се даде - ако трябва да изядат тревата, когато излязат да играят. Но мисълта ми е друга - НЕКА да дадем шанс на ръководството! Не е нормално след 5 изиграни мача да се почва с викове "Оставка"! Нека да оставим Гонзо и Ратко да работят на спокойствие! НЕка ги оставим да направят една подготовка, нека да направят селекция, нека да наложат своите идеи и виждания за развитието на отбора!

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Протестна нота !

Мнениеот pasaden » 14 сеп 2009 14:24

swineubiec написа:
soilwork написа:Требваше Кокала да остане-ама вие ревяхте срещу него :lol: Тоя Ратко е много зле-където отиде съсипва всичко! Тъкмо му гледах треньорската кариера в Уикипедия-та,на година по три отбора сменя и навсякъде провал. А относно Черепа- дано ви купи :) ама гледам че има апетити и за Локо Пд

братле гледай си отбора,в чуждите не се меси,още повече пък да даваш мнение.Ясен ли съм :?: :?: :?:

иначе какво?
100 години символ на Пловдив

blue_zara
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот blue_zara » 14 сеп 2009 14:24

ehh написа:Що да се е объркал Гонзо?
Това, което казва, си е напълно резонно. Ратко дойде в заварено положение с футболисти, играещи по една схема години наред. Сега се опитва да налага свое виждане, но просто няма как да стане така светкавично и в движение.
quote]
+1!
ehh написа:За вчера най ме беше яд на това, че едва се движеха по терена, все едно не са почивали две седмици, ами са играли пет мача.

Такъв ще е резултатът, когато при две седмици пауза в първенството, вместо да провежда тактически тренировки, се налага до прави тренировки за физ.издръжливост.

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.

Мнениеот JiJekov » 14 сеп 2009 14:30

Ако искаме да постигнем успехи трябва да се предприеме политика в отбора да се налагат повече юноши които милеят истински за отбора. Спомнете си великият отбор на Левски когато налагат наведнъж в отбора Гиби, Наско, Ники Илиев, Боби Михайлов. Нека за една или две години загърбим шампионски купи и ако трябва евротурнири но се сглоби отбор. Друг е проблема че това няма как да стане с този треньор и ръководство поклон пред Гонзо за това което направи за Левски като футболист но за директор не става моите уважения. В момента класните футболисти в Левски които правят офанзивната игра са Бардон, Зе, Жо, Тасевски. Крайно време е да се дава шанс на Хичо и Балтанов. Нека по скоро върнат Цачев а да пратят Христов да се обиграва друг момент е да върне Ортега на капацитета Венци Стефанов и да подарят Йово на Спортист Своге да им помогне да не изпаднат. Да пусне " специалиста" Достанич Табаков срещу чорбата това е бъдещето.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!! БАТКОВ И ДОСТАНИЧ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 сеп 2009 15:01

blue_zara написа:Тези със псувните никога не са спирали. А напоследък сякаш се увеличиха в геометрична прогресия. Имам чувството, че ще задминем чорбата по този показател. Склонен съм донякъде да ги разбера, всеки го боли за любимия отбор, но не е това начина - с тотално отричане на всичко и всички.
И аз съм на мнение, че играчите имат качества и могат много повече от това. В момента имаме много опитни футболисти, които трябва да предадат своя опит на младите. А те от своя страна да оползотворят шанса, който им се даде - ако трябва да изядат тревата, когато излязат да играят. Но мисълта ми е друга - НЕКА да дадем шанс на ръководството! Не е нормално след 5 изиграни мача да се почва с викове "Оставка"! Нека да оставим Гонзо и Ратко да работят на спокойствие! НЕка ги оставим да направят една подготовка, нека да направят селекция, нека да наложат своите идеи и виждания за развитието на отбора!

Аз лично съм против тандема Ратко и Гонзо,но "оставка" няма да викна. Напук на маймуните,които изгониха Кокала. Естествено,че им трябва спокойствие и т.н. но просто за мен Ратко е бита карта. Твърдо съм убеден,че той няма качествата да води Левски. В Гонзо не виждам надежда също. Така,че аз ще продължа да искам смяната им,без да ги псувам тях и играчите от трибуните. Жал ми е само за Ратко,че за пореден път ще изгори,като бушон. Не съм му фен,но чисто човешки ще ми е жал,ако му провалиме и без това калпавата кариера. По същия начин ми беше много криво,когато изгонихме Хери и Федотов. Не е правилно и това не подхожда на отбор носещ името Левски
110 години любов!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 14 сеп 2009 16:13

Stailio написа:не знам защо батков взе достанич за треньор. в момента има доста бг специалисти, който са безработни и доказали се в областта, а той назначи провалил се чужденец.

Е това не е фен! Първо доволен, възвишаващ го след победата над Баку и после за една загуба вече да го сменяме!!! ИЗЛАГАТЕ СВЕЩЕНОТО ИМЕ "ЛЕВСКИ"

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот Levski 1914 » 14 сеп 2009 20:07

ehh написа:Ратко дойде в заварено положение с футболисти, играещи по една схема години наред. Сега се опитва да налага свое виждане, но просто няма как да стане така светкавично и в движение.

Не забравяй, че Ратко имаше близо месец за селекция... А и той самият каза при представянето му, че е добре запознат с качествата на футболистите. Имаше достатъчно време да купим някой футболист. Друг е въпросът защо не го направихме.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.

Мнениеот Niksyy » 14 сеп 2009 20:14

blue_boy95 написа:Ако искаме успехи няма как да вкараме да играят 5-6 юноши.Залага се най-много на 2 юноши на сезон,които да са титуляри и да се обиграват с отбора,за да могът след 2-3 години те да са основни играчи и да дойдат други юноши от школата и да ги последват по същия път.Казвам с ръка на сърцето,колкото и да мисля,че трябва да се залага повече на българското,че Зе и Жо теглят отбора и те май всъщност наистина знаят какво е Левски за феновете и аз не съм ги виждал във важен или дори безмислен мач да разхождат синята фланелка,докато някой други прехвалени сини любимци ме отчайват с бездействието си на терена.Дарко като му тръгне играта,също се вижда,че без него не можем,но проблема е,че в много малко мачове му тръгва.Без Жо,Зе и Дарко отбора е обречен на нови резили. ;)

+1 изключително точно мнение .Зе и Жо, играят за пари според мен , но си вършат работата перфектно.Жо, е контузен постоянно , трябва му малко време да намери себе си , дано да стане в мача с чорбетата и да ги разбием!

Върни се в “Архив”