АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Нападнаха Ахмед Доган!

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2013 14:54

allez_les_blues написа:
Teo написа:Всичко е атака срещу ГЕРБ, цирка който се разигра е хората да се настроят срещу ББ и ЦЦ, но номера няма да им мине, така настройват българите да не даваме и 0.01% от нашите гласове на мръсната османска партия която срами името на България в Европа.

не, тоя път ЕС ще настоява Цецко да се омита, защото това е скандална некадърност на полиция, служби, НСО...уникално просто.

Хахах,пикаеш ли газ в момента,твоя Бойко,печели дивиденти в момента :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 яну 2013 14:54

pumpo написа:Изображение

Само на мен ли ми се вижда, че под якето "нападателят" е с акредитираща карта ... Която се дава именно от ДПС. ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 яну 2013 14:55

vratar4eto написа:Най-интересното е как Лютви Местан е готов с такава пламенна реч, веднага след "покушението". Никой не може да ме убеди, че тези толкова премерени и точни думи, с които изкарва ДПС жертва, му идват на езика в момент на стрес. Поредната глупост на политическа партия, от която после ще страдаме всички.

Лютви Местан е оратор, не му е проблем да го мисли на момента. Иначе постановката си е много пошла! В нормалните страни първият, който излита е вътрешния министър, но това е в нормалните страни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 яну 2013 14:55

allez_les_blues написа:
Teo написа:Всичко е атака срещу ГЕРБ, цирка който се разигра е хората да се настроят срещу ББ и ЦЦ, но номера няма да им мине, така настройват българите да не даваме и 0.01% от нашите гласове на мръсната османска партия която срами името на България в Европа.

не, тоя път ЕС ще настоява Цецко да се омита, защото това е скандална некадърност на полиция, служби, НСО...уникално просто.

Какво е виновен Цветан Цветанов? че не му е осигурил качествена охрана ли? пълна глупост е това, тоя ако искаше щеше да го очисти, но всичко е нагласено да стане по тоя начин.

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 19 яну 2013 14:55

MoNteSo написа:Тая инсценировка няма да е за добро. Ако някой от фанатичните мюсюлмани тръгне да отмъщава на християните какво правим ?

какво правим ли :) -каквото почукало такова се обадило,и без това много боклук много нещо в тая държавица колкото по-малко останат по-добре :evil: :evil: за съжаление
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 19 яну 2013 14:57

dunavfc написа:
allez_les_blues написа:

Хахах,пикаеш ли газ в момента,твоя Бойко,печели дивиденти в момента :mrgreen:

Боко е пътник брат, нищо не може да го спаси вече :mrgreen: ...сега като си отиде Цецко, нема и изборите кой да му "организира"....до тука беше Тиквун :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 19 яну 2013 14:58

Бати селската, малоумна постановка :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 яну 2013 14:58

Teo написа:
Какво е виновен Цветан Цветанов? че не му е осигурил качествена охрана ли? пълна глупост е това, тоя ако искаше щеше да го очисти, но всичко е нагласено да стане по тоя начин.

Не бе, аз съм виновен, че тоя влязъл с ножовете и патлака! Кой е виновен, ако не е тоя клоун? Аз, ти или някой друг е виновен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 яну 2013 14:59

Гледай как го ритат, бе :@ Пред българското знаме на турски ми говорят.

Последна промяна от ralka_levskarka на 19 яну 2013 15:01, променено общо 1 път.
Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 яну 2013 15:00

W84me написа:
Teo написа:

Не бе, аз съм виновен, че тоя влязъл с ножовете и патлака! Кой е виновен, ако не е тоя клоун? Аз, ти или някой друг е виновен?

добре, кой му е дал на тоя акредитираща карта да влезе тогава? да не би да е бил Цветан?

Върни се в “Свободна зона”