Васил Божков преговаря за Локо Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
Re: Васил Божков преговаря за Локо Пловдив
Ако Божков вземе Локото ще е супер поне единият Пловдивски отбор ще се оправи,НО данезабравяме ,че кака Галка е прехванала доста от номерата на НЕЧОВЕКА.
Тя се напъна за концесия,иска огромна сума от Гергов едва ли изведнъж е решила да продава.Но успех ако е истина
Нещо не им вярвам на топспорт последно време.
Преди бяха сериозни ама сега...
Преди бяха сериозни ама сега...

- plovdivram
- Контакти:
На мен лично това инфо ми прилича на евтина реклама на "стоката", която предлага ГТ и нищо повече!!! Васил Божков е достатъчно сериозен човек и съм сигурен, че ако някой измежду вурналистите звънне в офисите му да попита за този "интерес" ще има официална позиция по "казуса", която ще гласи нещо от сорта на
"Г-н Васил Божков към момента няма никакво намерение да се занимава с този вид дейност и не проявява интерес към въпросния клуб!!!"...
Кратко и ясно!!!
С "една дума"... По-добре да се коментират проверени информации, отколкото нещо, което /към момента/ много... ама много прилича на "партенка"... и то миризлива!!!
"Г-н Васил Божков към момента няма никакво намерение да се занимава с този вид дейност и не проявява интерес към въпросния клуб!!!"...
Кратко и ясно!!!
С "една дума"... По-добре да се коментират проверени информации, отколкото нещо, което /към момента/ много... ама много прилича на "партенка"... и то миризлива!!!

- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Васил Божков се връща във футбола
От в. Топспорт
В момента Локо (Пд) представлява изключително апетитна хапка заради концесията на "Лаута"
Един от най-богатите хора в България - Васил Божков, е на път да се завърне във футбола. Собственикът на "Нове Холдинг" преговаря с президента на Локомотив (Пд) Галя Топалова за закупуването на контролния й пакет акции в клуба, научи "Топспорт" от няколко източника.
Божков бе начело на "армейците" в продължение на 7 години - от края на 1999-а до края на 2006-а. В този период "червените" спечелиха две шампионски титли - през 2003 и 2005 г.
]В момента Локо (Пд) представлява изключително апетитна хапка заради спечелената концесия на спортния комплекс в парка "Лаута" за 35 г. напред.
От в. Топспорт
В момента Локо (Пд) представлява изключително апетитна хапка заради концесията на "Лаута"
Един от най-богатите хора в България - Васил Божков, е на път да се завърне във футбола. Собственикът на "Нове Холдинг" преговаря с президента на Локомотив (Пд) Галя Топалова за закупуването на контролния й пакет акции в клуба, научи "Топспорт" от няколко източника.
Божков бе начело на "армейците" в продължение на 7 години - от края на 1999-а до края на 2006-а. В този период "червените" спечелиха две шампионски титли - през 2003 и 2005 г.
]В момента Локо (Пд) представлява изключително апетитна хапка заради спечелената концесия на спортния комплекс в парка "Лаута" за 35 г. напред.

- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Хм ако това е истина ще трябва пак да ставаме шампиони,а на много клубчета това няма да им хареса ,но какво от това.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Засега нищо не е сигурно.Ясно е,че ГТ няма нито кинти,нито желание,нито достатъчно мозък,за да издържа ЛокоПД.Идеята при вземането на концесията беше ясна и на децата.Да се "шитне" самата концесия в пакет с отбора.Целта - да се изкяри някоя кинта,без излишни напъни,само с рушветите дадени на общинарите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Alternative
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Засега нищо не е сигурно.Ясно е,че ГТ няма нито кинти,нито желание,нито достатъчно мозък,за да издържа ЛокоПД.Идеята при вземането на концесията беше ясна и на децата.Да се "шитне" самата концесия в пакет с отбора.Целта - да се изкяри някоя кинта,без излишни напъни,само с рушветите дадени на общинарите.
Модераторе,ако все пак стане сделката с "Черепа",ще сте много по-добре!Наздраве!

1 приятел ми каза че локто е продаден за 10 000 000 верно ли е тва чел е в някав весник пък в никои сайт го няма ако някои зн да каи
- plovdivram
- Контакти:
waranty
Пичове, по-сериозно бе майна!!!
Ако имаше изобщо някаква дори и идея за преговори между ГТ и Божков щеше да се знае бе майна... Пловдив и България като цяло са толкова малки, че инфо от този сорт, при което обществения интерес е достатъчно голям нямаше как да не се разчуе!!! Само ми е много интересно как досега никой журналист не се сети да "удари една шайба" на офисите на Божков за мнение по отношение на информацията в "Топспорт"?!!!
Но!!! Докато не излезе кака ти Галка заедно с евентуален купувач /който и да е той/ и да дадат ОФИЦИАЛНА пресконференция, на която да кажат, че за Локомотив Пловдив ИМА СДЕЛКА, аз лично на такива неща НЕ ВЯРВАМ!!!... и по-добре да не им обръщаме внимание!!!
1 приятел ми каза че локто е продаден за 10 000 000 верно ли е тва чел е в някав весник пък в никои сайт го няма ако някои зн да каи
Пичове, по-сериозно бе майна!!!
Ако имаше изобщо някаква дори и идея за преговори между ГТ и Божков щеше да се знае бе майна... Пловдив и България като цяло са толкова малки, че инфо от този сорт, при което обществения интерес е достатъчно голям нямаше как да не се разчуе!!! Само ми е много интересно как досега никой журналист не се сети да "удари една шайба" на офисите на Божков за мнение по отношение на информацията в "Топспорт"?!!!
Но!!! Докато не излезе кака ти Галка заедно с евентуален купувач /който и да е той/ и да дадат ОФИЦИАЛНА пресконференция, на която да кажат, че за Локомотив Пловдив ИМА СДЕЛКА, аз лично на такива неща НЕ ВЯРВАМ!!!... и по-добре да не им обръщаме внимание!!!