Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.

Мнениеот niki87 » 14 сеп 2009 15:07

nedev30 написа:
vasilev2 написа::arrow: Вечното дерби е най-известното съперничество в българския футбол между двата най-популярни и успешни отбора- Левски и ЦСКА.Дербито се заражда в края на 40-те години на 20-ти век когато новосъздадения отбор на армията става шампион още в първата си година на съществуване. До момента Левски са спечелили 26 титли, а ЦСКА 31, но в директните мачове предимството е на страната на Левски.

Тикакъв вид говедо си че реши да пускаш такава тема? И как реши че е "официална" ???? Има време до мача. на 90% зависи как ще свършат мачовете в четвъртък. Тава е тема която цели само итриги и псувни да поражда. Кво ? Сеир ли ти се гледа ? Стискай си мижавото шалче и се надявай в четвъртък да се разминете по лекичко. А за неделя си приготви бели кърпички.

Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 сеп 2009 15:08

nedev30 написа:
vasilev2 написа::arrow: Вечното дерби е най-известното съперничество в българския футбол между двата най-популярни и успешни отбора- Левски и ЦСКА.Дербито се заражда в края на 40-те години на 20-ти век когато новосъздадения отбор на армията става шампион още в първата си година на съществуване. До момента Левски са спечелили 26 титли, а ЦСКА 31, но в директните мачове предимството е на страната на Левски.

Тикакъв вид говедо си че реши да пускаш такава тема? И как реши че е "официална" ???? Има време до мача. на 90% зависи как ще свършат мачовете в четвъртък. Тава е тема която цели само итриги и псувни да поражда. Кво ? Сеир ли ти се гледа ? Стискай си мижавото шалче и се надявай в четвъртък да се разминете по лекичко. А за неделя си приготви бели кърпички.

Мульо,това е тема във форум Левски. Като не искаш да я четеш марш във вашия форум. Тъпак
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 сеп 2009 15:10

MQplaya написа:Защо темата е във форума на левски като ЦСКА е домакин :roll:

Вие за гостуванията срещу Фулъм,Базел и Рома във техните форуми ли ще пишете :shock: :roll:
Нещо много хора изтрещяхте. Като не искате да четете една тема,недейте.
110 години любов!

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 14 сеп 2009 15:18

А кой ще е съдия , знае ли се?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 сеп 2009 15:19

Първо Фулъм да бием,след тва Любо ще мисли :lol: То верно че за Подуене тва им е мача на годината-нека се надъхват добичетата! Като знаят че тази седмица ги чака заколение... :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 15:26

soilwork написа:Първо Фулъм да бием,след тва Любо ще мисли :lol: То верно че за Подуене тва им е мача на годината-нека се надъхват добичетата! Като знаят че тази седмица ги чака заколение... :)

А за цска е просто мач, нали :mrgreen:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 14 сеп 2009 15:32

Лично аз очаквам много труден мач за ЦСКА. Предполагам 0-0 или 0-1 за Левски, не за друго просто всички знаеме, че заплатите в Левски се заслужават в 2 мача от първенството. Всички в Левски ще играят на 110%. Надявам се Христов да вкара пак гол да може да го държите още някоя година две ! Талантливо е момчето просто има проблем с психиката. За Сърмов имам също големи надежди дано се представи и той добре, за да затвърди мястото си като титуляр в националният и в Левски ! Ако ЦСКА играе като срещу Динамо резултата няма да има никакво значение за мене. Разбира се ако ме опровергаят играчите ще съм много доволен. Затова бъдето писимисти по-добре така по-трудно ще се разочаровате. Все пак, ако паднете от ЦСКА някъде чух че Аврам Грант ще идва като треньор на Левски с помощник кокала :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 сеп 2009 15:42

Ама тоя мит, че това е мача на мачовете за Левски, а за ЦСКА е просто мач е много сладък :mrgreen:

Докъде водела самохипнозата, не е истина

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 14 сеп 2009 15:46

love_hurts написа:Лично аз очаквам много труден мач за ЦСКА. Предполагам 0-0 или 0-1 за Левски, не за друго просто всички знаеме, че заплатите в Левски се заслужават в 2 мача от първенството. Всички в Левски ще играят на 110%. Надявам се Христов да вкара пак гол да може да го държите още някоя година две ! Талантливо е момчето просто има проблем с психиката. За Сърмов имам също големи надежди дано се представи и той добре, за да затвърди мястото си като титуляр в националният и в Левски ! Ако ЦСКА играе като срещу Динамо резултата няма да има никакво значение за мене. Разбира се ако ме опровергаят играчите ще съм много доволен. Затова бъдето писимисти по-добре така по-трудно ще се разочаровате. Все пак, ако паднете от ЦСКА някъде чух че Аврам Грант ще идва като треньор на Левски с помощник кокала :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това ще е едно от най- интересните дербита последните години според мен. Както ЦСКА може да победи така и Левски. Честно казано аз предпочитам да бием в четвъртак пък ако ще и да паднем от Левски
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 14 сеп 2009 15:51

Макар , че Левски играят трагично, все пак ще бият супата, защото и панчеревсци са също толкова зле !

Върни се в “Архив”