АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нападнаха Ахмед Доган!
Аз лично съм за ГЕРБ, просто алтернатива няма, всъщност има, комунистите и турците... Но най важното е всеки да излезе да гласува, за да се стопи процента на турците! Ако правехме примерно 80 % изборна активност тея ДПС изобщо нямаше да са в парламента, просто щяха да отсъстват от картата! Затова всички на 7 юли пред урните!!!
turbogena написа:MoNteSo написа:BapHa1913 написа:MoNteSo написа:ЩЕ ПОКРИЯТ, ЧЕ НАПАДАТЕЛЯ Е ТУРЧИН! ВИЖТЕ КАК НИКЪДЕ НЕ ИСКАТ ДА СПОМЕНАТ!
Пъкто навсякъде го казаха.
КЪДЕ СА ГО КАЗАЛИ ? АКО Е ТУРЧИН, ЗАЩО ОНИЯ ТОЛКОВА СЕ НАДЪХВАХА ЗА НАПАДЕНИЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА! ЩЕ СЕ ПОКРИЕ, ЩЕ ВИДИШ!
Казват го ,братлеПо всички извънредни емисии съобщават името му.
този е брат на метин който спечели ферари при слави
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Mitko-Levskar написа:stn написа:danko_sot написа:Всички българи да се обединим и да гласуваме против турските изедници!
И да гласуваме за атака ли
За зелените ако щеш,само не дпс
Е, че има ли, Българин, който да гласува за дпс?

Наистина много лошо скалъпена ченгесарска постановка, пълана пародия на атентат и то от етнически турчин. Веднага Лютви Местан започна да говори за езика на омразата и да иска демокрация и равни права на "различните". Толкова са отчаяни, че започнаха с тези постановки. Ако пък все пак не е постановка и този човек е искал да го убие, то със сигурност става въпрос за разчистване на ссметки от криминален тип, какъвто е и младежа, но това е малко вероятно. Ако целта е била покушение, то нямаше да е с газов пистолет и два ножа, а с боен с който вероятността за успех щеше да е много по-голяма. Всичко е инсценировка за компроментиране на Държавата пред света, консулидиране на електората и размахване на картата на етническият мир. Поне според мен така стоят нещата с този "атентат".
Последна промяна от v.r.s. на 19 яну 2013 14:12, променено общо 1 път.
Mitko-Levskar написа:danko_sot написа:Всички българи да се обединим и да гласуваме против турските изедници!
За
Е това е истината
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Всички българи да се обединим и да гласуваме против турските изедници!
Това е най-важното!
А относно изборите....тази постановка има и друга много по-мащабна цел,а именно-разчистване на пътя за ГЕРБ и БСП

- Mitko-Levskar
- Контакти:
pumpo написа:Mitko-Levskar написа:stn написа:danko_sot написа:Всички българи да се обединим и да гласуваме против турските изедници!
И да гласуваме за атака ли
За зелените ако щеш,само не дпс
Е, че има ли, Българин, който да гласува за дпс?
Абе аз да кажа,да е ясно пък.....
- фифи перото
Е това е пародия!
Толкова смешна инсценировка.
Пистолетът на нападателя е бил газов.

Толкова смешна инсценировка.
Пистолетът на нападателя е бил газов.

Последна промяна от фифи перото на 19 яну 2013 14:16, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Мене ме покруси как след нападението гадните дебели турски гарддове на Доган взеха да бият нападателя. Еми добре ве, направил е грешка, ще си понесе последствията предполагам. Но така ли трябва да се действа. Нямаше един там, който да действа професионално, нямат ли белезници да ги сложат там, да го обърнат по корем и да чакат ченгетата. ВМесто това пред цяла Б-я и камерите го налагат като жинвотно ония свини, само дето не го псувуха и на турски. Даже някъв дядка с някъвв чадър тръгна да го бие
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]