АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нападнаха Ахмед Доган!
Видяхте ли делегатите от ДПС бе
Аз не съм виждал,такова нещо !!! Те щяха да го убият,а служители на НС гледаха безучастно.Лошо е да го казвам,но жалко,че нападателя не я гръмна тая измет.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2DkmiqNi16k[/youtube]
БУМ БУМ
БУМ БУМ

- shotgun blues
- Контакти:
Red Warrior написа:Интересна ще ми е реакцията на полицията и прокуратурата към тези, които биха "атентатора".
те го биха,за да излязат герои и мъжаги ,които са спасили вожда си от покушение

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Тая инсценировка няма да е за добро. Ако някой от фанатичните мюсюлмани тръгне да отмъщава на християните какво правим ?
-
- Контакти:
dunavfc написа:Видяхте ли делегатите от ДПС беАз не съм виждал,такова нещо !!! Те щяха да го убият,а служители на НС гледаха безучастно.Лошо е да го казвам,но жалко,че нападателя не я гръмна тая измет.
жалко....
- Red Warrior
- Контакти:
shotgun blues написа:Red Warrior написа:Интересна ще ми е реакцията на полицията и прокуратурата към тези, които биха "атентатора".
те го биха,за да излязат герои и мъжаги ,които са спасили вожда си от покушение
Хубаво се рекламираха през председателя на Европейските либерали - Греъм Уотсън.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Поредната пред изборна драма....... дами и господа
[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]
- Mitko-Levskar
- Контакти:
MoNteSo написа:Тая инсценировка няма да е за добро. Ако някой от фанатичните мюсюлмани тръгне да отмъщава на християните какво правим ?
Изколваме ги за една нощ и готово

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Много ми е интересно какъв е атентаторът по етнически произход и партийна принадлежност - дали ще се окаже българин, привърженик на Атака или ГЕРБ, или пък разочарован от Доган турчин ? Тезата, че всичко е постановка с цел втвърдяване на електората, разбира се е най-възможната версия, този метод не е нов и е прилаган многократно в историята.
При всички положения медиите трябва да направят всичко възможно, за да се доберат до мъжа с пистолета и да го препитат най-хубаво 

Във всичко виждате политика,д`еба,а не може ли да е просто някой от много врагове на Доган и просто да му е кипнало и да е решил днес да го затрие ? Друг е въпросът,дали искаше да го убие или просто да го сплаши.