Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Jorkorazporko » 19 яну 2013 12:27

Keine Lust написа:
Jorkorazporko написа:
DmG написа:
Jorkorazporko написа:Защо няма вариант "Няма да гласувам"???

Защото това е най-антибългарската позиция ! Все едно даваш глас на ДПС . То и да се гласува за БСП , пак си е глас за ДПС . БСП няма как да вземат мнозинство сами.

Знам , че няма за кой да се гласува и всички са боклуци , но няма да помагам на ДПС и съответно на БСП. А ВИЕ ?

За тези , които ще питат как така се помага на ДСП - във омален мащаб , избирателите на ДПС са твърди 400 гласа , но има разлика във процента , който те ще вземат от това дали ще гласуваме общо 10 000 или 5 000 .

Да, ама няма как да стана съпричастен към системата, правейки избор против ценностите и разбиранията си! За мен е антибългарско да гласуваш против интереса на държавата си! А тези избори не ни предоставят възможността да гласуваме в интерес на родината, защото всички кандидат представители на властта, са еднакви, и са лице на една и съща власт! Реално изборите са една измама и внушават илюзорна представа за свобода на хората (народа си мисли, че избира), а всъщност избор няма, защото властта си остава същата, просто си сменя представителите! Защо трябва и аз да ставам част от този цирк?

Ти след като си от не гласуващите от какво се оплакваш? Ти си далеч от "цирка".

Не се оплаквам ;) Просто питах защо няма вариант "няма да гласувам" в анкетата.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот RedeviL » 19 яну 2013 12:32

megan fox написа:
dunavfc написа:W84,все още очаквам от теб отговор на моя въпрос,разлика в стандарта на живот между румънците и нас от кога започва ? И понеже няма как да ми отговориш адекватно,те слагам в графата поредният лаик ;)

megan fox написа:АБВ на Първанов ще участва ли на изборите? Ако участват ще подкрепя тях. Ако ги няма... от посочените варианти в първото мнение на темата бих гласувал за БСП!

Не,няма го Гоце,ти верно ли си комунист,мислех,че си друга бира ;)

Не, не съм комунист, ама да виждаш по-добра алтернатива? ГЕРБ не стават, пълен провал са. Царя? Не мерси, след Мусала да си "върне" и Вихрен ли? ДСБ, Костов? Хаха, никога! - Най-идиотската приватизация правена някога я сътвори Костов. ДПС изобщо не подлежат на обсъждане, Миглена Кунева ми допада като личност, ама само тя, другите покрай нея са гола вода и я ползват нея като параван, за да издрапат колкото се може по-напред! Кои останаха? А да Болен Сидеров и оня мяукащият Яне Янев! Еми не, мерси, мисля да пропусна да гласувам за тях.

Както и да го гледам в момента най-добрият избор и най-малкото зло са БСП! Лошият Станишев и неговото "лошо наследство" се изразяваха в 7 МИЛИАРДА лева държавен резерв! Я го питайте сега ББ колко е резерва и защо е стопен на 1 милиард и какво наследство ще остави след себе си - една разорена държава! Баси лошото наследство - 7 милиарда! Да не говорим колко проекти скапа пожарникарчето, някои от тях от световен мащаб! Вярно понаправиха се малко пътища и магистрали, евала за което, ама на каква цена? Че тук един километър магистрала струва 3 пъти повече отколкото в Германия! Не знам дали си ходил в Германия, но аз съм и няма място за сравнение м/у нашите магистрали и техните. Е как тогава нашите са три пъти по-скъпи? :idea: В чий джоб потъва разликата (мисля, че сам ще се сетиш за отговора)? ;) И да беше само това, как да е, но то не е! Господина с лентичките си мени по-бързо мнението от загоряла блондинка в дискотека, която се чуди на кого да се пусне, че да си получи дозата ч*кане! И за капак върха на всичко е АЕЦ Белене!

Големият проблем са всичките промени в закона за изборите, които направиха ГЕРБ! Следващите парламентарни избори ще са най-нагласените в историята на България! Те такава манипулация никога не е било, дори по бай Тошово време! Впрочем както са тръгнали ГЕРБ и ББ чудя се кога ще се опитат да върнат член първи, алинея втора от бай Тошовата Конституция (от 1971-а), която гласеше:

Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия!

Разбира се във варианта на ББ БКП ще бъде заменена с ГЕРБ... Със сигурност много му се иска на пожарникарчето да го направи това, но уви, няма как, трябва му Велико Народно Събрание! В крайна сметка да не забравяме, че ББ бе дълго години бодигарт на бай Тошо и точно от него се е учил как се "управлява" държавата.

П.П. Реално всичките стари политици са излезли от БКП, до 1989-а всичките бяха нейни членове! Големият демократ Иван Костов е лектор по "Научен комунизъм"! Баси демократа! :lol: :lol: :lol:

Както казах по-горе да живее демократична България!И хайде на изборите!
Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 яну 2013 12:32

parvanoff написа:
Avanti_Ragazzi написа:Само АБСОЛЮТНО МАЛОУМЕН ЧОВЕК може да гласува за комунистите или пък за селянина с безкрайното самочувствие Бойко! Да не говорим пък за пълните идиоти и парашутисти като Воленчо, Янето и Мигленчето Кунева!

В България има само един ИСТИНСКИ ПОЛИТИК и той е ИВАН КОСТОВ, който не гласува за ДСБ е пълен льольо за мен! България няма никаква друга алтернатива в момента освен ДЯСНАТА ПОЛИТИКА, но истинското дясно а не ФАЛШ ДЯСНОТО на Бойко! Истинското дясно в България носи само едно име ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!!!

Стига повече комунисти и месии на тая държава, време е за реална и истинска политика най-после. А в България от 1944 до сега само един човек е показал, че знае как се прави това нещо - ИВАН КОСТОВ!!!

Костов може да е добър икономист и политик, но е невероятен егоцентрик. Той е причината дясното да е на такъв хал, защото той бе от тези, които разцепиха дясното! Навремето и аз му симпатизирах, но той докара сините до дереджето да не се знае дали изобщо ще влязат в парламента. И използването на думи, като "льольо" не прави много достоверно мнението ти. Защото да гласуваш за партия, която и да влезе в парламента ще има няколко депутати и няма нищо да може да промени в тази държава е чисто и просто загуба на вот, а аз лично искам моят глас да е причина да се случи нещо, а не да пласирам 2-ма човека в парламента, което си е един вид защитаване на личният интерес на тези двама души. ;)

Еми тогава гласувай за комунистите? Те ще ни оправят нали така? От 68 години все ни оправят така хубаво, та все "оправени" си стоим с поколения вече!

Костов може да е всякакъв но в сравнение с другите около него е Айнщайн! А другите политици от другите партии сравнени с него са просто ученици в 5ти клас по-физика!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 19 яну 2013 12:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 19 яну 2013 12:32

parvanoff написа:
Jorkorazporko написа:
DmG написа:
Jorkorazporko написа:Защо няма вариант "Няма да гласувам"???

Защото това е най-антибългарската позиция ! Все едно даваш глас на ДПС . То и да се гласува за БСП , пак си е глас за ДПС . БСП няма как да вземат мнозинство сами.

Знам , че няма за кой да се гласува и всички са боклуци , но няма да помагам на ДПС и съответно на БСП. А ВИЕ ?

За тези , които ще питат как така се помага на ДСП - във омален мащаб , избирателите на ДПС са твърди 400 гласа , но има разлика във процента , който те ще вземат от това дали ще гласуваме общо 10 000 или 5 000 .

Да, ама няма как да стана съпричастен към системата, правейки избор против ценностите и разбиранията си! За мен е антибългарско да гласуваш против интереса на държавата си! А тези избори не ни предоставят възможността да гласуваме в интерес на родината, защото всички кандидат представители на властта, са еднакви, и са лице на една и съща власт! Реално изборите са една измама и внушават илюзорна представа за свобода на хората (народа си мисли, че избира), а всъщност избор няма, защото властта си остава същата, просто си сменя представителите! Защо трябва и аз да ставам част от този цирк?

Интересът на държавата е да избереш най-доброто за нея. Когато не избираш какво е доброто в случая? :shock:

Именно, ако няма добър избор какво избирам? Избирам нещо лошо за държавата , тогава защо изобщо да гласувам?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 12:35

Avanti_Ragazzi написа:
parvanoff написа:
Avanti_Ragazzi написа:Само АБСОЛЮТНО МАЛОУМЕН ЧОВЕК може да гласува за комунистите или пък за селянина с безкрайното самочувствие Бойко! Да не говорим пък за пълните идиоти и парашутисти като Воленчо, Янето и Мигленчето Кунева!

В България има само един ИСТИНСКИ ПОЛИТИК и той е ИВАН КОСТОВ, който не гласува за ДСБ е пълен льольо за мен! България няма никаква друга алтернатива в момента освен ДЯСНАТА ПОЛИТИКА, но истинското дясно а не ФАЛШ ДЯСНОТО на Бойко! Истинското дясно в България носи само едно име ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!!!

Стига повече комунисти и месии на тая държава, време е за реална и истинска политика най-после. А в България от 1944 до сега само един човек е показал, че знае как се прави това нещо - ИВАН КОСТОВ!!!

Костов може да е добър икономист и политик, но е невероятен егоцентрик. Той е причината дясното да е на такъв хал, защото той бе от тези, които разцепиха дясното! Навремето и аз му симпатизирах, но той докара сините до дереджето да не се знае дали изобщо ще влязат в парламента. И използването на думи, като "льольо" не прави много достоверно мнението ти. Защото да гласуваш за партия, която и да влезе в парламента ще има няколко депутати и няма нищо да може да промени в тази държава е чисто и просто загуба на вот, а аз лично искам моят глас да е причина да се случи нещо, а не да пласирам 2-ма човека в парламента, което си е един вид защитаване на личният интерес на тези двама души. ;)

Еми тогава гласувай за комунистите? Те ще ни опарват нали така? От 68 години все ни оправят така хубаво, та все "оправени" си стоим с поколения вече!

Костов може да е всякакъв но в сравнение с другите около него е Айнщайн! А другите политици от другите партии сравнени с него са просто ученици в 5ти клас по-физика!

Аз съм написал кого предпочитам и защо, но може би мнението ти се е видяло дълго. Да, понякога е трудно да достигнеш до истината и трябва да почетеш малко, да вложиш труд. Именно за комунистите никога няма да гласувам, но ти не си поигра да прочетеш... ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 19 яну 2013 12:35

За тези, които се колебаят, за кого да гласуват, им препоръчвам да прочетат само мненията на Викторчо и Аванти.
Поздравления и за двамата! Едни от най-интелигентните хора във форума!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 яну 2013 12:37

GOLEADOR написа:
megan fox написа:
Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана. ;)

Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа! :twisted: :twisted: :twisted: Жалко, че ще е прекалено лесно и няма да ми е интересно.

Това за фиска излезна истина.Не ББ,а БСП са тези които не са казвали истината и са манипулирали хората.За скъпите магистрали - и това май е също като манипулацията за фиска!Относно некадърноста на ГЕРБ като законотворци-така е!Нямат нужния потенциал да творят закони!

И как съдиш за това?От едно интервю на тиквон..?Айде нема нужда!Казах ти по-горе..дай ми факти, че не е така!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 12:37

Jorkorazporko написа:Именно, ако няма добър избор какво избирам? Избирам нещо лошо за държавата , тогава защо изобщо да гласувам?

Винаги има нещо по-добро. Няма как всичко да е еднакво. Или хайде-по-малко зло да го наречем. Аз за себе си съм избрал. А да не гласуваш си е все едно да гласуваш за някого, за когото ще гласуват тези, на които им купуват гласовете. Това пак си е един вид избор, но го правиш несъзнателно-не е ли по-добре да направиш осъзнат избор? ;)
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 12:39

RedeviL написа:И как съдиш за това?От едно интервю на тиквон..?Айде нема нужда!Казах ти по-горе..дай ми факти, че не е така!

Човек-10 пъти ти се дадоха много по-достоверни сведения от някакви изказвания! Вземи почети малко преди да даваш някакво мнение. И какви са тия думи "тиквон"-това ли успя да измислиш? :shock:
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 яну 2013 12:40

Без име написа:За тези, които се колебаят, за кого да гласуват, им препоръчвам да прочетат само мненията на Викторчо и Аванти.
Поздравления и за двамата! Едни от най-интелигентните хора във форума!

Какво им е интелигентното? Да гласуват за някой, който няма да влезе в парламента или ще влезе с 2-ма човека? Какво му е градивното на това? ;)
само Левски и България

Върни се в “Архив”