Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 00:46

GOLEADOR написа:
megan fox написа:
Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана. ;)

Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа! :twisted: :twisted: :twisted: Жалко, че ще е прекалено лесно и няма да ми е интересно.

Това за фиска излезна истина.Не ББ,а БСП са тези които не са казвали истината и са манипулирали хората.За скъпите магистрали - и това май е също като манипулацията за фиска!Относно некадърноста на ГЕРБ като законотворци-така е!Нямат нужния потенциал да творят закони!

И ти вяравш на тези манипулации на общественото мнение от страна на ГЕРБ и тяхната клика? Доооообре, това е твое право, вярвай в каквото си искаш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 00:49

rzEtw написа:
megan fox написа:
Viktor4o_Rs написа:Мегъне, ще ме извиняваш, но автоматично спрях да те чета, когато прочетох , че за теб БСП били най-малкото зло, по-голяма глупост от това едва ли може да бъде написана. ;)

Вземи да дочетеш и тогава коментирай! А да, и се опитай да ме обориш с ФАКТИ! Ще се радвам да те размажа! :twisted: :twisted: :twisted: Жалко, че ще е прекалено лесно и няма да ми е интересно.
Веднага ще те оборя за магистралите. В България са едни от най-евтините магистрали в Европа, лошото е че качеството зависи от цената, ама според теб у нас магистралите са необосновано високо. Ето ти и факти.
http://www.economynews.bg/%D0%BA%D0%BE% ... s6953.html
[offtopic]http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=943079[/offtopic]

И така, значи ме оборваш с информация от... 2010-а година, така ли? :lol: :lol: :lol: Е нека те светна, че сме вече 2013-а година! Я провери колко плащахме за километър за магистрала "Люлин"?! ;) А колко платихме за последната отсечка на магистрала "Тракия"? ;) :idea:
Последна промяна от megan fox на 19 яну 2013 00:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 яну 2013 00:49

sin4ec написа:
Red_Neck написа:
Виж сега ББ как действа!
Казва си всичко, на народен език, без заобикалки. Сменя някой - веднага разбираш защо! Периодично скастря някой министър публично. Държи здраво юздите, изпълнява си поетите ангажименти пред ЕС (доколкото може). Спазва финансова дисциплина. Любимец на Меркел ....
На мене ми е писнал да го гледам всяка вечер по 6-7 минути в новините, да реже ленти и открива обекти ама за много неща го разбирам, макар рядко да одобрявам, но стои здраво стъпил на земята ....

Това наистина ли го мислиш? Кое си казва-за Белене 4 пъти си сменя позицията, а пък колко пъти ни се казва сутрин едно-а привечер друго-чет нямат! На коя земя е здраво стъпил-на сръбската? За там да си чувал нещо? Сериозно питам?

Абе като върнеш лентата с предишните примиери - изключвам служебните - няма конкуренция :)
Позицията си я сменя, защото излизат нови факти :) - поне не е инат като магаре :)
Виждаш го по екипче, разцъква мачле, тенис - наш човек :)

Шегата настарана, но май не осъзнавате, че управлява в много деликатна икономическа ситуация.
Като се пуснете от София до морето за 3,5 часа по магистралката и видите лика му от билбордовете с надпис " .... А сега можеше да си на петолъчката!" друга песен ще запеете :)

Тъжно е, но за момента НЯМА реална алтернатива - ето това ми е сериозното мнение!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 яну 2013 00:54

megan fox написа:
GOLEADOR написа:

Това за фиска излезна истина.Не ББ,а БСП са тези които не са казвали истината и са манипулирали хората.За скъпите магистрали - и това май е също като манипулацията за фиска!Относно некадърноста на ГЕРБ като законотворци-така е!Нямат нужния потенциал да творят закони!

И ти вяравш на тези манипулации на общественото мнение от страна на ГЕРБ и тяхната клика? Доооообре, това е твое право, вярвай в каквото си искаш![/quote][/quote]

Всеки сам трябва да отсее манипулацията от истината.Така никой няма да го прави на канарче,било то БСП или ГЕРБ.Всеки има глава на раменете си и е хубаво да разбира когато някой го лъже.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 19 яну 2013 00:55

Меган,много лошо впечатление ми правиш,че не проявяваш нужното уважение към останалите потребители и се изтъкваш като последна инстанция едва ли не,а това никога не би довело до сериозни дискусии.

Аз,нямам никакво намерение да ти променям мирогледът и принципите,но е хубаво,човек да има наистина сериозни аргументи.Кажи според теб,кое беше доброто и адекватното на тройната коалиция,избери си която искаш сфера и ми сподели според теб,какво положително се е променило,освен това е хубаво да кажеш и - и + на сегашното правителство.

За мен,дали правителството на Станишев е било успешно или не,мога да изходя по две причини :

1. Първо,каква е била оценката на европейските комисари,независимите специалисти,чуждестранни анализатори и т.н
2. Как се справя с едно от най-фундаменталните неща в нашата страна,а именно еврофондовете.

Ти ми отговори на тези два въпроса...

ПП:Там разни синчеци,w87 и тем подобни дебили,ако обичат нека спрат с намесването си по темата,защото изглеждат нелепо.Вярно,че демокрацията дава право на всеки да изразява себе си и своите принципи,но все пак не е лошо,човек да спре до там,докъдето му стига акъла.Аз например от енергетика не разбирам и грам и никога,не бих си позволил да се правя на компетентен,защото ще изглежда смешно.От политика също,може би не разбирам толкова,но съм готов със всеки да се обзаложа на каквото иска,как ще се развият изборите,кой ще влезе,кой с кого ще направи коалиция и т.н ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 яну 2013 00:59

ivaka написа:
Не зная на колко години си...
Не зная за какви факти говориш, но да твърдиш, че БСП били най-малкото зло е повече от глупост...
Всъщност НЯМА по-голямо ЗЛО от тях!!!
Ако тази политическа партия липсваше България въобще нямаше да е на това положение сега!
Децата ни също нямаше да теглят толкова, за нас самите да не говорим.
Дори не мога да изброя "ГРЕХОВЕТЕ", които тази политическа сила има към България и българския народ.
Просто спри, за да пишеш и мислиш такива неща, значи че не знаеш много, ама наистина много неща или поне си сериозно заблуден за тях.
Уверявам те, че няма по-ретроградна политическа сила в България, чиято ненавист към демокрацията се конкурира само и единствено с тази, която се шири в ДПС.
Незамисимо какво се говори и прокламира от тази политическа сила /все ми е тая дали ще подразбереш БСП или ДПС, защото са еднакви/ там освен за пари в собствена изгода НЯМА НИЩО ДРУГО!
"ИДЕАЛ" ТАМ Е ПОНЯТИЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МРЪСНО ЗНАЧЕНИЕ И СЕ ИПОЛЗВА САМО ЗА ЗАБЛУДА НА ТАКИВА МЛАДИ И ЗЕЛЕНИ, КАТО ТЕБ!
Дано се опомниш някой ден, за теб ще е по-добре и за децата ти!!!

+1 с чиста съвест

и сега към колегата подкрепящ Серьожа:
Ако не си попрехвърлил 100-те страници във форума и на теб ще ти препоръчам:

"Тайните фалити на комунизма" - Христо Христов, писана на базата на засекретени показания на висши партийни функционер по Дело №4/1990 или т.нар "Дело за икономическата катастрофа". След като я прочетеш, пак ми кажи, че червената идея е най-малкото зло!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 яну 2013 01:07

Ами значи и мен май ще спреш да четеш, че и аз съм на същото мнение, както и близо половината пишещи в тази тема. ;) Просто не можеш да отречеш че ГЕРБ водят твърде непоследователна, безпринципна, антисоциална и манипулативна политика, докато за БСП това не може да се каже в такава степен. БСП имат по-правилна според мен позиция по повечето ключови въпроси и национални приоритети и разполагат с по-квалифицирани кадри.
[offtopic]По футболните въпроси недей спира да ме четеш че сме на сходни мнения там. ;)[/offtopic]
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 01:09

dunavfc написа:Меган,много лошо впечатление ми правиш,че не проявяваш нужното уважение към останалите потребители и се изтъкваш като последна инстанция едва ли не,а това никога не би довело до сериозни дискусии.

Аз,нямам никакво намерение да ти променям мирогледът и принципите,но е хубаво,човек да има наистина сериозни аргументи.Кажи според теб,кое беше доброто и адекватното на тройната коалиция,избери си която искаш сфера и ми сподели според теб,какво положително се е променило,освен това е хубаво да кажеш и - и + на сегашното правителство.

За мен,дали правителството на Станишев е било успешно или не,мога да изходя по две причини :

1. Първо,каква е била оценката на европейските комисари,независимите специалисти,чуждестранни анализатори и т.н
2. Как се справя с едно от най-фундаменталните неща в нашата страна,а именно еврофондовете.

Ти ми отговори на тези два въпроса...

Значи първо трябва да отбележим, че БСП проведоха най-дясната политика за последните 23+ години! Питаш за голям +, ок ето ти един - кой намали данъците и въведе плоският данък от 10%? Не беше ли правителството на Станишев? :idea:

1. Различните ресори получаваха различни оценки. Най-голямата грешка на Станишев лично според мен бе, че така и не намери време/сили/топки/желание (или каквото там му е липсвало), за да направи реформа в съдебната система - нещо, за което бяхме най-силно критикувани от ЕК. В това отношение ББ печели голяма червена точка, че натисна по този въпрос и се захвана с реформа, но честно казано то май само това му е на него като червена точка.
2. Тук вината не е на Станишев, а не ДПС. Не ме разбирай погрешно, никак не се радвах на Тройната коалиция като такава и че НДСВ и ДПС бяха във властта. Но и респективно не лепвайте грешките на хората на Доган на Станишев. Да, имаше големи суми, които оставаха неусвоявани, факт. Те бяха най-вече в ресора (министерството) на Земеделието и горите, което беше ръководено от... Нихат Кабил (ДПС) А колко суми така и не бяха преведени от Европейските фондове? Как да усвоиш едни пари, като не си ги получил? Сега знам какво ще ме попиташ - защо парите не са били пращани? Защото Кабил не си вършеше работата. Защо Станишев като премиер не смени Кабил - другата му голяма грешка, освен липсата на реформа в съдебната власт. Не мога да кажа защо, не знам, мога само да предполагам и моето предположение е, че просто Доган яко бе стиснал Станишев за топките! На Станишев му трябваха депутатите на ДПС, за да има мнозинство и това го правеше зависим и се налагаше на моменти да играе по свирката на Доган.

Впрочем министъра на правосъдието също не беше човек на БСП, това беше Георги Петканов (НДСВ).

Двете ни най-слаби министерства от мандата на тройната коалиция, които получаваха най-много критики от ЕК не бяха ръководени от хора на БСП. Факт.
Последна промяна от megan fox на 19 яну 2013 01:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 яну 2013 01:12

Red_Neck написа:"Тайните фалити на комунизма" - Христо Христов, писана на базата на засекретени показания на висши партийни функционер по Дело №4/1990 или т.нар "Дело за икономическата катастрофа". След като я прочетеш, пак ми кажи, че червената идея е най-малкото зло!

А ти защо сравняваш БСП с БКП и Станишев с Тодор Живков? :o :shock: Никога няма да чуеш и видиш да защитавам бай Тошо! Никога. Ама в случая бъркаш ужасно много. Комунизъм и Социализъм са две различни идеологии! Да, и двете са леви, но има съществени разлики. Та вземи малко и ти да почетеш. ;)

HIENATA_KARLOVO
Контакти:

Мнениеот HIENATA_KARLOVO » 19 яну 2013 01:14

megan fox написа:
HIENATA_KARLOVO написа:Мисля,че е време да започнем пак всичко отначало,но този път без грубите грешки.
Всички обратно в и за СДС!

Интересно и какво ще прави новото СДС? То не остана какво да се приватизира! Остана ни само един АЕЦ Козлодуй! Остава и него да продадът и после "сери боже да ядем"!

Не те знам кой набор си и какво помниш от периода на прехода, но точно Костов и СДС съсипаха държавата! Авиокомпания "Балкан" приватизирана за 20 000 долара? Че те само гумите на боингите в компанията струваха повече! Гад Заеви (така се казва евреина който купи "Балкан") разпродаде всички активи на "Балкан" изкара МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ДОЛАРА от нея и после фалира компанията. Чудно каква ли е била комисионата на Костов за това нещо? Софийски хлебозавод? Да ви разкажа ли как го приватизираха и го дадоха за жълти стотинки на братя Джанкови, че лично ги познавам и знам как е станала цялата врътка лично от тях? Кремиковци? Какво да кажем за Кремиковци?! Първо държавата няла над 1 милиард лева в него за ново оборудване, машините даже не бяха разопаковани и инсталирани и после Кремиковци бе приватизиран за... 1 ЛЕВ! Новият собственик разпродаде всичко (включително новото оборудване на стойност 1 милиард лева, без да броим стойността на наличното старо оборудване) и върна Кремиковци на държавата отново за 1 лев. Да продължавам ли да давам примери за приватизацията на СДС и Костов? Има още много!

Приватизацията и разпада на СДС са основни грешки на Костов,чети по внимателно какво съм писал.Прехода си го спомням доста добре и отново твърдя ,че първите две години от управлението на ОДС са най-успешните .

Върни се в “Архив”