Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

WESLEY119
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот WESLEY119 » 18 яну 2013 23:14

Red_Neck написа:
WESLEY119 написа:На неадекватните управления, последните години, има само един адекватен избор, и това е Синята Коалиция.За жалост, българския народ е доказал,че няма способността да прави адекватни избори, а си избира само целофани.

То останали кой да се коалира в синята коалиция? :)

Коалицията я има още от април 2009г..Направи се опит да бъде смачкана, но беше само разклатена.Важното е, да бъде наново изградена до изборите, а след това отиваме към единен субект.
До 6.11.2012, бях председател на една от младежките организации в СДС,но партията реши, че няма бъдеще и реши да премахне възможността младите хора да участват във вземане на важни решения.Така да е.Аз съм седесар, но СДС не е само трибуквието, а хора,идеи и принципи-такова нещо в Кабаиванското СДС няма.

Потребителски аватар
jeff hardy
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот jeff hardy » 18 яну 2013 23:14

Категорично ПРОТИВ ГЕРБ, БСП И ДПС. Вторите окрадоха максимално държавата в предишния си мандат, а и за комунисти не се гласува. ДПС е ясно. Също така, НАРОДЕ, ПРОТИВ ГЕРБ! ТВЪРДО И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ГЕРБ! Такава мутрещина няма, такава дива НЕКОМПЕТЕНТНОСТ - НЯМА! Личности като Дянков, Цв.Цв. и онова туловище Фидосова въжето не им е достатъчно, въпреки че за последната ще е трудно. Даде им се шанс 4 години, наслушах им се на ОПРАВДАНИЯТА, НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА и ми писна от МУТРИ! ПИСНА МИ ОТ ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ, който го раздава като АБСОЛЮТЕН ФЕОДАЛ - ако щете ето ви спортен пример с футбола и ТВ7, защото и кучето отдолу разбра защо взеха на ТВ+ първенството и сега ще го дават на ТВ7, които спокойно могат да се преименуват на ЛИЖИГЪЗАНАБОЙКОТВ!

Всички викат: Ма то Герб или БСП. Ми така ще е, когато говорите, обаче в неделя на урните ходим 20% от народа и Айше, Хасан и Ферхунде ви избират управляващите. НЕ НА ГЕРБ и НЕ НА БСП! Сега е времето народът да избере, да изгоним ли най-накрая от тая държава мутрите и комунистите или да си караме постарому, ЗАЩОТО ПОВЯРВАЙТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И БСП НЯМА!

ivooou
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот ivooou » 18 яну 2013 23:19

haiobaio написа:
luxorus написа:
levskar_95 написа:За М.Кунева бих гласувал,защото от всички тя е най-интелигентна,възпитана и най-важното доказан човек в Европа ;)

Да,известна е,Мисиз Йес и викат. :) :) :)

Точно. Тя си е комунист по убеждения и душа. Част от комунистическата фамилия Пръмови.
Иначе по темата. Нека помислим.
1)Герб - Управлението им в момента има добри и лоши страни. Но преобладават лошите. Бих гласувал за тях, поради простата причина, че при евентуален втори мандат биха могли да завършат много от започнатото. Смятам, че ще е добре някоя партия да повтори мандата си.
2)Бсп - по скоро бих умрял, отколкото да гласувам за комунистите
3)Атака - фурнаджийска лопата.
4)Дпс - като БСП
5)Сдс или Дсб? - Синята коалиция е добър вариант за управление на България и бих гласувал за тях. Тук, обаче, вечните спорове пречат, а и да не забравяме Костов какво направи с 80% от предприятията.
6)България на гражданите на Кунева! - За комунисти не гласувам
7Горд - Слави Бинев? Моля ви се...
8)Ндсв - Няма как, предадоха България, обединявайки се с комунисти и дпс
9)Друга - Не мисля, че има друга партия, на която трябва да се обърне внимание. Повечето са фанатици.
Братле,свалям ти шапка за всичко което си написал :)Радвам се,че има хора като теб,които мислят по този начин.

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 18 яну 2013 23:24

jeff hardy написа:Категорично ПРОТИВ ГЕРБ, БСП И ДПС. Вторите окрадоха максимално държавата в предишния си мандат, а и за комунисти не се гласува. ДПС е ясно. Също така, НАРОДЕ, ПРОТИВ ГЕРБ! ТВЪРДО И КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ГЕРБ! Такава мутрещина няма, такава дива НЕКОМПЕТЕНТНОСТ - НЯМА! Личности като Дянков, Цв.Цв. и онова туловище Фидосова въжето не им е достатъчно, въпреки че за последната ще е трудно. Даде им се шанс 4 години, наслушах им се на ОПРАВДАНИЯТА, НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА и ми писна от МУТРИ! ПИСНА МИ ОТ ПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ, който го раздава като АБСОЛЮТЕН ФЕОДАЛ - ако щете ето ви спортен пример с футбола и ТВ7, защото и кучето отдолу разбра защо взеха на ТВ+ първенството и сега ще го дават на ТВ7, които спокойно могат да се преименуват на ЛИЖИГЪЗАНАБОЙКОТВ!

Всички викат: Ма то Герб или БСП. Ми така ще е, когато говорите, обаче в неделя на урните ходим 20% от народа и Айше, Хасан и Ферхунде ви избират управляващите. НЕ НА ГЕРБ и НЕ НА БСП! Сега е времето народът да избере, да изгоним ли най-накрая от тая държава мутрите и комунистите или да си караме постарому, ЗАЩОТО ПОВЯРВАЙТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И БСП НЯМА!

Съгласен съм,но дай алтернатива!!!Аз лично не виждам такава.И за това по-добре ГЕРБ от колкото тези дето ни е...ха над 45 години.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 яну 2013 23:27

Фалшива държава=фалшиви избори=фалшива демокрация

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 яну 2013 23:28

Ей, не ме агитирайте за АТАКА! :) Проблемът им е, че нямат кадри. а без кадри нищо не става-вижте ГЕРБ! БСП пък имат кадри, но не могат да махнат дъртите и отвратителни мутри и да дадат път на младите! Имам добър познат от висшите им среди и съм му го казвал 100 пъти-махнете ги тия и ще биете! Идиоти ли сте? Не ги разбирам, техен проблем си е-аз като видя Румен Петков или Овчаров, и ми се присира, без извинение! Те си имат някакви техни проблеми вътре и не знам... Инак един Кадиев щеше да е кмет на София, та да дрънка, ама те си номинират Бриго Аспарухов??? Явно пустата власт много е сладка, не мога да си обясня подобна олигофрения!
Да се оправят, аз по природа обичам да се вее знамето на Конфедерацията и да се чува тътен от чизми и барабани по Унтер ден Линден. И факли да се носят. Та така...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2013 23:33

Viktor4o_Rs написа:Пак казвам, каквото и да говорим, Иван Костов си остава най-добрият български премиер след 89-та, с всичките му кусури, грешки и недостатъци. Пое разнебитена държава от комунягите с хиперинфлация, а я остави стабилна, с прокарани пътища за бъдещите ни приемания в НАТО през 2004 г. и в ЕС през 2007г. Костов трябваше да направи реформи и приватизации и ги направи, колкото и непопулярни да бяха, нямаше как другояче ... Костов, който е обвиняван от другарите, че е слуга на САЩ, отказа на американците да приемем косовските бежанци в България, за което си навлича техния гняв и нищо чудно и янките да са спомогнали да се върне плешивият идиот Симеон, който за съжаление е много по-близо до Фердинанд, отколкото до баща си. Костов спомогна за падането на психопата Милошевич от власт. Костов мачкаше здраво руските подлоги и 5-тата колона, каквато винаги е имало в България и единствен той се е стремял към равноправни и взаимоизгодни отношения с Русия, а не те да се отнасят с нас като със Задунайска губерния. При него червените и Доган бяха натикани в ъгъла и мачкани, за съжаление не достатъчно, че да бъдат пратени на бунището на историята. Разбира се, червените уроди и доносниците от ДС никога не му простиха това и докараха мадридският клоун, който отначало се носи по инерцията от правителството на Костов, а после постепенно съсипа всичко постигнато. Костов успешно беше демонизиран и сатанизиран от всички комунистически медии, беше изкарван едва ли не, че е виновен за това, че една луда уби детето си, когато бакшишите се вдигнаха на протест, без грам да знаят истината. Не може да се отрече и, че той допусна кадрови грешки, като се обгради с предатели и далавераджии като Бакърджиев, Данчо Ментата, Христо Бисеров, Богомил Бонев. И въпреки това, Иван Костов е на светлинни години пред некадърници и неграмотници като Жан, глупака от Мадрид, СерГей и банкянската мутра. Ако Костов беше останал премиер за втори мандат, България щеше да е много по-силна и процъфтяваща държава, отколкото е сега. ;) Уви, това не се случи ...

Съгласен съм до някъде с първото изречение!
Веднага обаче въпрос: Защо не останата за 2-ри мандат? От какво не бе доволен народа, че тръгна да търси алтернативи? Защо Костов е в позиция да не мине 4% днес, при положение, че е бил "най-добрият български премиер след 89-та". Нещо не схващам ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 яну 2013 23:48

Red_Neck написа:
Viktor4o_Rs написа:Пак казвам, каквото и да говорим, Иван Костов си остава най-добрият български премиер след 89-та, с всичките му кусури, грешки и недостатъци. Пое разнебитена държава от комунягите с хиперинфлация, а я остави стабилна, с прокарани пътища за бъдещите ни приемания в НАТО през 2004 г. и в ЕС през 2007г. Костов трябваше да направи реформи и приватизации и ги направи, колкото и непопулярни да бяха, нямаше как другояче ... Костов, който е обвиняван от другарите, че е слуга на САЩ, отказа на американците да приемем косовските бежанци в България, за което си навлича техния гняв и нищо чудно и янките да са спомогнали да се върне плешивият идиот Симеон, който за съжаление е много по-близо до Фердинанд, отколкото до баща си. Костов спомогна за падането на психопата Милошевич от власт. Костов мачкаше здраво руските подлоги и 5-тата колона, каквато винаги е имало в България и единствен той се е стремял към равноправни и взаимоизгодни отношения с Русия, а не те да се отнасят с нас като със Задунайска губерния. При него червените и Доган бяха натикани в ъгъла и мачкани, за съжаление не достатъчно, че да бъдат пратени на бунището на историята. Разбира се, червените уроди и доносниците от ДС никога не му простиха това и докараха мадридският клоун, който отначало се носи по инерцията от правителството на Костов, а после постепенно съсипа всичко постигнато. Костов успешно беше демонизиран и сатанизиран от всички комунистически медии, беше изкарван едва ли не, че е виновен за това, че една луда уби детето си, когато бакшишите се вдигнаха на протест, без грам да знаят истината. Не може да се отрече и, че той допусна кадрови грешки, като се обгради с предатели и далавераджии като Бакърджиев, Данчо Ментата, Христо Бисеров, Богомил Бонев. И въпреки това, Иван Костов е на светлинни години пред некадърници и неграмотници като Жан, глупака от Мадрид, СерГей и банкянската мутра. Ако Костов беше останал премиер за втори мандат, България щеше да е много по-силна и процъфтяваща държава, отколкото е сега. ;) Уви, това не се случи ...

Съгласен съм до някъде с първото изречение!
Веднага обаче въпрос: Защо не останата за 2-ри мандат? От какво не бе доволен народа, че тръгна да търси алтернативи? Защо Костов е в позиция да не мине 4% днес, при положение, че е бил "най-добрият български премиер след 89-та". Нещо не схващам ....

Питаш реторични въпроси. Винаги е ясно, че в едно управление има грешки и негативи. Приватизацията, която извърши Костов, беше наложителна, но не беше популярна, няма какво да се лъжем, и комунистите и ченгетата се възползваха от това. Както казах, ДС използва влиянието и носталгията, която изпитваше народа по изгонения от комунистите цар, който обеща за 800 дни да ни оправи и яхна популизма и надеждите на неособено умния ни народ, който винаги вярва в Месията, който идва и решава с магическа пръчка проблемите ни до един. Абсолютен факт е, че ако го нямаше проекта НДСВ, ОДС отново щеше да победи на изборите и да управлява.
Не знам дали някой трезвомислещ и интелигентен човек ще оспори това, че Костов е най-успешният и умен български политик след падането на комунизма. Изброените Жан, Сергей, Симеон и Бойко не могат да му стъпят и на малкия пръст, това е толкова ясно, че е като аксиома - не се нуждае от доказване.
Защо Костов сега може и да не мине 4 % ? - Защото, както написах, беше демонизиран и сатанизиран от комунистите и агентите на ДС. Защото си спечели множество врагове, най-вече русофилстичната 5-та колона. Защото десните вместо да се обединят, правят откровени глупости и се изпокараха. Защото направи грешката да се обгради с хора като Бакърджиев, Цонев, Бисеров и прочие, които го предадоха. Защото направи и грешката след като падна от власт - да мълчи и да не комуникира с медии, все едно се разсърди на народа, което беше огромна глупост. Ето заради тези неща.

Също призовавам модераторите да си оправят анкетата и да добавят ДСБ. :!:
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 яну 2013 23:59

Протест дрещу дискриминацията от анкетата на ДСБ и Синята коалиция! Има ли модератори тук?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 яну 2013 00:02

Ако променят анкетата ще се нулират гласовете за всички.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”