Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 18:33

Ако Костов съумее да създаде една здрава и потенциално силна коалиция,каквито намерения изтъква напоследък ще гласувам за него в противен случай ГЕРБ.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:35

dunavfc написа:Ако Костов съумее да създаде една здрава и потенциално силна коалиция,каквито намерения изтъква напоследък ще гласувам за него в противен случай ГЕРБ.

И аз искам Костов , ама няма как.Надявам се да направят коалиция с ГЕРБ.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 яну 2013 18:36

Седем написа:А отнжсно темата, ще използвам един цитат: "Ако изборите променяха нещо, то отдавна да са забранени"

А де... това е голата истина и просто няма такъв, който да я обори аргументирано ;) Темата "Избори" и споровете около тях са най-тъпите и безсмислени "отговорности" с които се ангажира народът, за да се окаже накрая, че той сам си е виновен заради изборът си ;) :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 18:44

allez_les_blues написа:формацийки като ГОРД, НФСБ и прочие, са създадени само с цел да отклоняват анти-герберския вот-по 2 процента, по 1 процент, нема да влязат в НС, а това е в полза на ГЕРБ. Така че не бива да се разводняваме.Аз мисля че БСП управляваха НЕлошо последния път, вярно имаше корупция, но не тероризираха народа, не мачкаха малкия бизнес, безработицата беше три пъти по-малка от сега, и всяка година коригираха доходите спрямо инфлацията.А мутрата вземе ли втори мандат, ще ни вземат и жилищата да знаете-обмислят рязко повишаване на данъци и такси, и задължително саниране,при което всяко семейство ще трябва да извади по 10 бона за санирана.Мислете с главите си, още един мандат на ББ, и България я пишете "бегала"...

В тоя форум съм се убедил,че има изключително силни дебили,които не спират да ме учудват,всеки божи ден :shock: Колко и болен да е един мозък,колкото и въобръжението да му се отдава,има неща които не ми го побира акъла как ги измисляте :roll:

ГОРД и НФСБ или създадени да отклоняват гласовете към ГЕРБ,при положение,че това са двете организации,които са най-големите критици на правителство.Всеки божи ден по тая измислена телевизия СКАТ,кълнат и псуват правителството по-абсурден начин.В някой страни,техният канал отдавна щеше да бъде в небитието,но ние нали сме много толератни и медиите ни могат да си говорят каквото си сакат,та и тая телевизия съществува.

Казваш,че тия две партии щели да съберат 3 процента общо.Първо,залагам си двата крака,че тия няма да могат да съберат и 1.5 % общо и второ дори да стане чудото да съберат 3 %,колко голям ефект ще окаже това,при положение,че и двете партии даже няма да влязат в парламента,а Бойко дали ще събере 28 % или 25 % разликата не е фундаментална.

Тия две партии вредят изключително много на правителството и някой да измисля конспиративни планове,как било обраното е изключитлено нелепо.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 18:46

brossy написа:
dunavfc написа:Ако Костов съумее да създаде една здрава и потенциално силна коалиция,каквито намерения изтъква напоследък ще гласувам за него в противен случай ГЕРБ.

Винаги съм желал това,но не мисля,че ще се случи.Костов не харесва ГЕРБ и сигурно си има своите причини,докато при ББ мисля,че обраното,той има симпатии към сините,но пак казвам,симпатиите им за съжаление не са взаимни.Иначе за мен едно правителство от ГЕРБ и Сините ще бъде най-доброто,което тази страна е виждала от началото на демокрацията ;)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 18 яну 2013 18:47

Всички сте оплаквате от бедност, а искате ясно изразено дясно управление :?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 18:47

Герб!
За всички, които искат да гласуват за бс/к/п, дпс или кунева поздрав и дано им харесат следните кадри...
http://vbox7.com/play:6ce28c45
Надявам се да гласуват повече хора, защото така и никой не осъзна, че когато в една държава има гражданско общество, обществен интерес и задружност, тя просперира. Дори след войни и пример са германците и японците. Гласувайте, защото колкото повече хора са гласували за някого, пред толкова хора той носи отговорност. Гласувайте и когато смятате, че някой ви е предал или има какво да се промени в тази държава излизайте на улицата, защото това е начинът да промените нещо-с вашият собствен глас на места, където той има значение и където може да се чуе. За съжаление сме далеч от гражданско общество, но и 5 човека да могат да осмислят това, което видят и прочетат все е файда ;) Наистина е хубаво да се направи една истинска дискусия някъде за партиите-кой какво е направил, кой какъв е в тези партии и т.н., но това трудно би се получило тук... Мисля, че специално в една такава тема бъзиците са излишни, защото наистина бъдещето на нашата държава е най-сериозния въпрос!

rzEtw написа:Всички сте оплаквате от бедност, а искате ясно изразено дясно управление :?

Познай кой въведе плоският данък ;) Сигурно десните ще да са били...
Последна промяна от parvanoff на 18 яну 2013 18:49, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:49

dunavfc написа:
brossy написа:

Винаги съм желал това,но не мисля,че ще се случи.Костов не харесва ГЕРБ и сигурно си има своите причини,докато при ББ мисля,че обраното,той има симпатии към сините,но пак казвам,симпатиите им за съжаление не са взаимни.Иначе за мен едно правителство от ГЕРБ и Сините ще бъде най-доброто,което тази страна е виждала от началото на демокрацията ;)

Няма да имат избор.ГЕРБ няма да събере мнозинство и единствената партия която се доближава до тях (като мислене и реформи)са ДСБ.90% съм убеден в тяхната коалиция.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 18:49

brossy написа:
Pichichi написа:
Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.

:lol: :lol: :lol:

Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е

да де, ама при Станишев не фалираха всеки ден фирми, в Сопот си взимаха редовно заплатите, БДЖ не беше пред фалит, заплатата ми всяка година я повишаваха, не ми слагаха данък върху спестяванията, не ме тероризираха с ежегодно повишение на ток, горива и купища нови и нови данъци и такси...а това е по-важно от нек'ви магистрали..пък и автомобилния транспорт трябва да се ограничава в полза на екологията.Трябва да се набляга на железница и воден транспорт-така е в Европа.Заеби ги тея магистрали. :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 яну 2013 18:51

allez_les_blues написа:
да де, ама при Станишев не фалираха всеки ден фирми, в Сопот си взимаха редовно заплатите, БДЖ не беше пред фалит, заплатата ми всяка година я повишаваха, не ми слагаха данък върху спестяванията, не ме тероризираха с ежегодно повишение на ток, горива и купища нови и нови данъци и такси...а това е по-важно от нек'ви магистрали..пък и автомобилния транспорт трябва да се ограничава в полза на екологията.Трябва да се набляга на железница и воден транспорт-така е в Европа.Заеби ги тея магистрали. :mrgreen:

Погледни за минутка клипът, който съм постнал. И имай предвид, че при бс/к/п светът бе в икономически разцвет, имаше огромни излишъци и въпреки всичко закриха Кремиковци, бдж си беше развалина още тогава и т.н., и т.н. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”