Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот percival » 18 яну 2013 12:53

Fridtjof Nansen написа:За протокола: преглед на сериалите в програмната схема на бТВ (всички канали) през идния понеделник в часовия пояс от 18 до 24 часа:
„Извън играта” (САЩ)
„Любов извън закона” (Турция)
„Две момчета и едно момиче” (САЩ)
„Досиетата Х” (САЩ)
„Слънчева Филаделфия” (САЩ)
„Никита” (Канада)
„Експериментът” (САЩ)
„Желязната дама” (Мексико)
„Да мило” (САЩ)
„Времето лети” (Турция)
„Кости” (САЩ)
„Хелкетс” (САЩ)
„Огледален свят” (Турция)
„Щитът” (САЩ)
„Али Макбийл” (САЩ)
„Приятели” (САЩ)
„Клуб Веселие” (САЩ)
„Къде е Маги” (България)

Ами я погледни тогава и за Вторник ,програмата на националната и ефирна телевизия BTV.Лек жокер ,1 латино и .......
Два от които се излъчват в праймтайма !
ВЪпроса лично за мен обаче ,не е дали се дават и по колко турски филми ,а достоверността на информацията която се подава през националната медия.Както и откровеното манипулиране на информацията и политически обслужвания.Същото важи и за ТВ7.Имам и един друг въпрос ,защо след като БТВ е безплатна за ефирните потребители ,то не е такава и за сателитните или кабелните потребите ?
Последна промяна от percival на 18 яну 2013 12:54, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 18 яну 2013 12:53

Че БТВ е най-добрата българска телевизия е вън от съмнение .Булсатком явно не искат да плащат за целия пакет програми ,а БТВ искат да пробутат всичко.Засега единствено ТВ+ ме задържа за абонат на БСК .Тия от Булсат са същите тарикати като БТВ не дават ТВ+ на другите телевизии.Сега новата "звезда"Бареков ще вземе правата за А група и тогава какво правим.В моят град повечето хора подадоха заявление за виваком но се чака повече от месец .БСК ще клекнат февруари тогава изтичат предплатените договори.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 яну 2013 12:57

pumpo написа:
nib написа:
*Авторът на мнението, никога не е бил абонат на булсатком, или е имал някакви отношения с компанията. В много мои мнение, съм ги плюел, понеже не предоставят свободно ФИЛМ+ и ТВ+ и едва ли не карат потребителят да се запише при тях. Аз не се записах напук. Но от нова година насам, не гледам напук и ТВ7, БТВ съм спрял да е гледам от 3-4 години (ТВ7 етелевизия, която с нищо не е по различна от останалите български телевизи и ТВ7 си има некадърни и платени журналисти и по ТВ 7 дават турски сериали)

що не спеш и форума, само си хабиш нервите

Желая да изказвам мнението си. Както ми е интересно да чета и други мнения. Може и аз да не съм напълно прав и запознат с проблема. Казвам (пиша), това което мисля, смятайки, че поддедата кампания срещу Булсатком е серия от удари под кръста, като в тях има и участие на държавата.

тогава я карай малко по спокойно. опитай се да уважаваш чуждите мнения след като държиш на тях и не нападай за нещо за което не си компетентен
4.2. Сега щяло да има някакъв си конкурс, на всеки е ясно, че ще бъде спечелен от ТВ 7, собственост на Борат от Ботев. Представете си какво ястие ни предоставят двамата Боратовци! И какъв вой ще се вдига по ТВ7, ако не бъде отсъден я корнер, я тъч за Ботев и как Барека ще повтаря повече в ефир от Сашо Диков "Асене, върни"

този някакъв конкурс е задължителен по закон и ще бъде спечелен от този чиято оферта е най.... и не намесвай Ботев навлизаш в дълбоки води не ти е работа , викам да се ограничим с телевизиите

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 яну 2013 13:01

amoros написа:Че БТВ е най-добрата българска телевизия е вън от съмнение .Булсатком явно не искат да плащат за целия пакет програми ,а БТВ искат да пробутат всичко.Засега единствено ТВ+ ме задържа за абонат на БСК .Тия от Булсат са същите тарикати като БТВ не дават ТВ+ на другите телевизии.Сега новата "звезда"Бареков ще вземе правата за А група и тогава какво правим.В моят град повечето хора подадоха заявление за виваком но се чака повече от месец .БСК ще клекнат февруари тогава изтичат предплатените договори.

Да си признаем БСК преди години излъчваше много спорт и заради това много хора избраха да са техни абонати и то само заради Тв+.Даваха Сериа А, немското първенство (ако не се лъжа), Хокей от САЩ, НБА от САЩ, тенис от Уимбълдън и може да пропускам още нещо.Сега какво дават само формула 1 и испанското първенство, което даже крадат от Ал Джазира и имат права само за мачове на Реал и Барса и като нищо от другият сезон и тях да рязнат изобщо да ги дават.Някъде четох, че май ще спрат и Формула 1 защото по договор трябвало да се излъчва в голяма аудитория т.е. в цялата страна, а както знае това не е вярно и като нищо ще останат и без формулата.Рязнаха ги сега и за А група като им остава само да гледат когато дават мачове по БНТ, но те имат право на избор на втори и четвърти мач от всеки кръг т.е. интересните мачове ще са по Тв7.Останаха и без мачове от ШЛ и ЛЕ.

Като се замислиш почти нищо спортно от някогашната програма на БСК не остана и затова не е виновна нито Бтв, нито Тв7.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 яну 2013 13:08

nib написа:

този някакъв конкурс е задължителен по закон и ще бъде спечелен от този чиято оферта е най.... и не намесвай Ботев навлизаш в дълбоки води не ти е работа , викам да се ограничим с телевизиите

Koнкурс ще има за пред обществото. А победителят ще се знае предварително! И не са ли свързани Цветан Василев-Ботев Пловдив- Бареков и ТВ7, или всичко е случайност? :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2013 13:22

джони написа:сега като почне цифровизацията с 8 канала,след година ще са >30-40 и кабеларките ще усетят дебелия,цените ще паднат и ще може да се плаща само за дискавъри или хистъри ченъл

Блажени са вярващите, безплатен обяд няма.
Малко четиво по темата http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1267310
На практика мултиплексите ще са задължени на първия етап от цифровизацията да разпространяват безплатно само 7 програми (Би Ти Ви, Би Ти Ви Екшън, ТВ7, Би Би Ти, “Дарик радио и телевизия”, “България он ер” и Нова телевизия). Хората, които получат даром чиниите, обаче ще могат да си плащат за допълнителни програми и така ще осигуряват допълнителни приходи на “НУРТС Диджитал”.

Та да не излезе накрая, че атаката към БСК идва от съвсем друго място.
Ъ, такова, нали всичко щеше да е безплатно брЯ, ко стана :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 18 яну 2013 13:26

PFC Litex написа:
джони написа:сега като почне цифровизацията с 8 канала,след година ще са >30-40 и кабеларките ще усетят дебелия,цените ще паднат и ще може да се плаща само за дискавъри или хистъри ченъл

Блажени са вярващите, безплатен обяд няма.
Малко четиво по темата
На практика мултиплексите ще са задължени на първия етап от цифровизацията да разпространяват безплатно само 7 програми (Би Ти Ви, Би Ти Ви Екшън, ТВ7, Би Би Ти, “Дарик радио и телевизия”, “България он ер” и Нова телевизия). Хората, които получат даром чиниите, обаче ще могат да си плащат за допълнителни програми и така ще осигуряват допълнителни приходи на “НУРТС Диджитал”.

Та да не излезе накрая, че атаката към БСК идва от съвсем друго място.
Ъ, такова, нали всичко щеше да е безплатно брЯ, ко стана :mrgreen:

С навлизането на цифровизацията на телевизионния ефир българите ще имат възможност да гледат до 10 пъти повече канали абсолютно безплатно. Това стана ясно по време на дискусията “Година преди старта: дигитална България”, организирана от Съвета за електронни медии (СЕМ).

При аналоговото разпространение всяка програма заема отделна честота. В цифров ефир на една честота могат да се пуснат между 6 и 10 програми, в зависимост от качеството на картината и звука, обясни същината на дигиталния процес Владимир Рангелов, търговски директор на „НУРТС Диджитъл”, която бе избрана за изграждането на първите два етапа от цифровизацията. По думите му основни предимства на дигиталното излъчване, което трябва да влезе у нас от 1 септември следващата година, са ефективното използване на честотите,

високото качество на картината

увеличаване на броя на програмите и покритието, както и напълно свободният, безплатен достъп. Цифровизацията ще даде възможност и за излъчване на канали с висока резолюция в национален ефир.

http://www.monitor.bg/article?id=356773

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 18 яну 2013 13:36

Караибрахиме,взимай всичко негледаемо и към Делиормана.....и да не забравиш някои :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 яну 2013 13:40

А задавате ли си въпроса защо от нова телевизия не вдигат такава пушилка, при положение, че и те имат пакет с канали, който предоставят на Булсатком? Данеби отношението на Булсат към Нова да е различно от това към БТВ? Същото е положението и към БНТ... Те също предоставят пакет от канали, а такъв спор с разпространителя няма...
Играта очевидно е по-различно игрище - не се касае за обявеното в пространството мнение на БТВ за некоректност на Булсатком ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2013 13:42

джони, джони, далече си от истината и не приемай буквално това което пише.
Предполагам си наясно, че всяка една телевизия, която ще се излъчва ефирно ще си плаща за същото и става дума за 800 000лв такса?
Та колко телевизии могат да си позволят същото?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”