Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Зрители атакуваха в ефир БТВ заради Булсатком!

Мнениеот джони » 18 яну 2013 11:30

nib написа:
dunavfc написа:Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си иска :? Не искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...

не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане

сега като почне цифровизацията с 8 канала,след година ще са >30-40 и кабеларките ще усетят дебелия,цените ще паднат и ще може да се плаща само за дискавъри или хистъри ченъл

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 яну 2013 11:30

zuekaa написа:От самото начало на скандала на мен ми намирисва на съвсем друга схема ТУКА ИМА НАТИСК заради 4 GSM оператор .. няма да пиша много да изпадам в подробности но за мен ТАМ Е ВОЙНАТА
До края на 2013г. да ни е честит 4 джиесем оператор

И аз съм на това мнение!Особено когато Виваком застанаха зад БТВ.Дано БСК издържат и успеят да осъществят своя проект за 4 джиесем в България.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 11:31

pumpo написа:Крайно време е, Негово Величество Зрителят (абонат на даден доставчик на тв сигнал), да има право сам да избира желаните ТВ програми, които иска да гледа и с оглед на изборът му да се ценообразува месечната му такса.

+1

nib написа:
dunavfc написа:Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си иска :? Не искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...

не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане

Няма такъв термин "не си много прав" или съм прав или бъркам ;) Иначе за кое не съм прав ? Нямаш право да гледаш,това което искаш ли ? Някой те спира да си изтриеш БТВ от програмите ? Някой те спира да гледаш каквото си искаш ли ? Аз съм убеден,че ти и всички останали не гледате и още 50 канала,но интересно защо за тях никакви критики,никакви претенции...

Относно това,което си написал с примера за магазина,аз съм го написал още на 1-вата страница,така че сме на едно мнение и мисля,че всеки нормален човек би се съгласил с това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 11:34

джони написа:
nib написа:

сега като почне цифровизацията с 8 канала,след година ще са >30-40 и кабеларките ще усетят дебелия,цените ще паднат и ще може да се плаща само за дискавъри или хистъри ченъл

Което в крайна сметка е добре за потребителя и в това е се крие успехът на конкуренцията.Затова е хубаво,когато има конкуренция,а не монополи,както е в енергийните дружества,но това е друга тема.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 18 яну 2013 11:34

Я бана ми е изтекъл..
Нещата тук не опират само до БТВ. Конците се дърпат от CME. Не случайно десетки пъти съм писал в коментарите си, че уж националната телевизия се контролира от Запада.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 яну 2013 11:38

fen-fen написа:Тази програма е която си посочил е на BTV Action, която е в групата на BTV. Само BTV официалния канал, налага турските сериали. Ето ти програмата за днес:
06:00
Комиците - комедийна поредица
06:45
Тази сутрин

09:30
Преди обед -
11:30
Кухнята на Звездев - кулинарно шоу с Иван Звездев
12:00
bTV Новините - Обедна емисия

12:30
Шоуто на Слави -

13:30
[b]Женско царство - сериал, еп. 72 - главните герои Али Ченгиз, Нусрет и прочиее.....[/b]

15:00
Някой те наблюдава - сериал, еп. 113

16:00
Американска наследница - сериал, еп. 16
17:00
bTV Новините

17:30
Лице в лице - публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев
18:30
Любов извън закона - сериал, еп. 84 - големия хит на турските сериали
19:00
bTV Новините - Централна емисия

20:00
Домашен арест - Този български сериал го дават днес а през останалото време през седмицата е "Времето лети" - турски сериал

21:00
Комиците - комедийно шоу
22:00
bTV Новините - Късна емисия

22:30
Шоуто на Слави
23:30
По средата - сериал
00:00
Дневниците на вампира - сериал
00:50
Офисът - сериал

01:30
Преди обед
03:10
bTV Новините

03:40
Някой те наблюдава - сериал
04:30
Кухнята на Звездев

05:00
Американска наследница - сериал

Така, че два турски сериала на ден ми идват в по вече. Не е ли редно да гледаме по вече български филми, вместо тия турски бози?

Ей голяма пушилка няма защо за два сериала в програмната схема на Бтв.Да ти покажа ли тази на Нова?

12:00 Малки жени - турски
13:30 Млечният път - турски

Какво излиза пак само два сериала дава.А да ти отварям ли Диема Фемили, които също са на Нова тв и даже лозунга им е "Диема Фемили - Домът на турските сериали"

15:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
17:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
18:00 "Малки жени" - сериен филм, 3 сезон - турски
20:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
22:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
23:00 "Млечният път" - сериен филм - турски

00:30 "Сделка или не" – и край на програмата.

И какво излиза в крайна сметка Нова тв излъчва много повече турски сериали от колкото Бтв, но казвате на Бтв Босфор тв? :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 яну 2013 11:38

Red_Neck написа:Верно ли .... изпуснал съм голям цирк.
Аз снощи по "Господарите" гледах как една от шефките въртя и сука 10 минути, стана за резил и пак не даде обяснение защо БТВ не плаща вече 4 години за авторски права...

Абе тая не е никаква шефка, беше завеждаща ПР отдела на телевизията. Тя за това толкова страхливо гледаше да не стъпи там, където не трябва и раздува толкова балони.
Аз друго се чудя. Заради тези игри на дребно, как така все още рекламодателите не са натиснали бТВ да върнат сигнала в мрежата на Булсат. Та заради тия скандалчета рекламодателите губят маса пари от това, че не могат да излъчват реклами в мрежата на най-големия оператор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 яну 2013 11:39

Сега си гледам каналите, които имам и осъзнавам, че плащам за много тъпотии, които въобще не гледам.
1. Бтв
2. бтв екшън
3. бтв синема
4. бтв комеди
5. бтв лейди
6. Тв 7 (заради мутренските подходи на Цветан Василев)
7. Диема фемили
8. Дива универал
9. Моторс ТВ
10 АБ Моторс
11. Супер 7
12. Фиеста ТВ
13. Евроком
14. НБТ
15. Планета
16. Скат
17. Сити ТВ
18. Ултилисима

Има още 15-на канала, но ме домързя да пиша.
Новини по ТВ гледам много рядко, защото няма смисъл.
По телевизията гледам спорт и адски много ценя следните програми National Geographic, NG Wild, Discovery- целия пакет, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, History Chanel.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 18 яну 2013 11:40

nib написа:не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане

Е това е най-правилното, но за съжаление ... :|
А някой друг зададе правилният въпрос - като бск за толкова коректни, защо не разрешат разваляне на договора ... Същото ми беше и с близу като спряха Дискавъри. А един приятел , адвокат, ги направи на нищо, едва ли не неустойки трябвало да му плащат за неспазване на договора и т.тн и не плаща сума месеци ...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 яну 2013 11:41

JimBeam написа:
fen-fen написа:Тази програма е която си посочил е на BTV Action, която е в групата на BTV. Само BTV официалния канал, налага турските сериали. Ето ти програмата за днес:
06:00
Комиците - комедийна поредица
06:45
Тази сутрин

09:30
Преди обед -
11:30
Кухнята на Звездев - кулинарно шоу с Иван Звездев
12:00
bTV Новините - Обедна емисия

12:30
Шоуто на Слави -

13:30
[b]Женско царство - сериал, еп. 72 - главните герои Али Ченгиз, Нусрет и прочиее.....[/b]

15:00
Някой те наблюдава - сериал, еп. 113

16:00
Американска наследница - сериал, еп. 16
17:00
bTV Новините

17:30
Лице в лице - публицистично предаване с водещи Цветанка Ризова и Димитър Цонев
18:30
Любов извън закона - сериал, еп. 84 - големия хит на турските сериали
19:00
bTV Новините - Централна емисия

20:00
Домашен арест - Този български сериал го дават днес а през останалото време през седмицата е "Времето лети" - турски сериал

21:00
Комиците - комедийно шоу
22:00
bTV Новините - Късна емисия

22:30
Шоуто на Слави
23:30
По средата - сериал
00:00
Дневниците на вампира - сериал
00:50
Офисът - сериал

01:30
Преди обед
03:10
bTV Новините

03:40
Някой те наблюдава - сериал
04:30
Кухнята на Звездев

05:00
Американска наследница - сериал

Така, че два турски сериала на ден ми идват в по вече. Не е ли редно да гледаме по вече български филми, вместо тия турски бози?

Ей голяма пушилка няма защо за два сериала в програмната схема на Бтв.Да ти покажа ли тази на Нова?

12:00 Малки жени - турски
13:30 Млечният път - турски

Какво излиза пак само два сериала дава.А да ти отварям ли Диема Фемили, които също са на Нова тв и даже лозунга им е "Диема Фемили - Домът на турските сериали"

15:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
17:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
18:00 "Малки жени" - сериен филм, 3 сезон - турски
20:00 "1001 Нощ" - сериен филм, 2 епизода - турски
22:00 "Огнено сърце" - сериен филм - турски
23:00 "Млечният път" - сериен филм - турски

00:30 "Сделка или не" – и край на програмата.

И какво излиза в крайна сметка Нова тв излъчва много повече турски сериали от колкото Бтв, но казвате на Бтв Босфор тв? :lol:

Опа още един БТВ клакьор ! Явно добре плащат с турски лири в тази медия! :) Аферим аркадаш! :) :) :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Свободна зона”