nib написа:dunavfc написа:Аз пък не мога да разбера, дали повечето от вас осъзнават, че имат щастието и привилегията да живеят в свободна и правна страна в която всеки е свободен да гледа,каквото си искаНе искаш БТВ и турски сериали,е ми не го гледай бе пич...Има още 150 разнообразни канала на всякаква тематика,какво ти пречи или те задължава да се тормозиш с БТВ ? Защо искате едва ли не бунтове и революции,които да свалят някакъв си конкретен телевизионен канал.Хора са умирали за това,днес ние с вас да имаме ПРАВО ! Аз например не гледам модните канали,фолклорните,каналите с готварска тематика и т.н. И какво правя аз ? Просто не ги гледам,нито искам да ги премахват,нито да фалират,за всеки влак си има пътници.Който иска има пълното право да си гледа БТВ,който иска може да си гледа не турски,ами и марсиански сериали,това е право на всеки човек.Аз пък харесвам и БТВ и ТВ7,защото се информирам добре посредством тяхните канали,който мисли,че тези канали го манипулират и му внушават някакви неща,да гледа CNN,Euronews или BBC...
не си много прав. гадното е че (примерно чалгата) не я гледам но си плащам за нея, и съм длъжен да го правя. трябва като в магазина: искам да гледам това,това и това-колко струва? толкова... ама в БГ скоро няма да стане
сега като почне цифровизацията с 8 канала,след година ще са >30-40 и кабеларките ще усетят дебелия,цените ще паднат и ще може да се плаща само за дискавъри или хистъри ченъл