Истината за Христо Стоичков е само една-Най-Великия!!!
Това изчерпва темата
Истината за Стоичков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истината за Стоичков
Нищо общо нямате с Апостола
-
- Контакти:
Ицо няма аналог във българския футбол. Дай боже скоро някой да го задмине, но като гледам сегашните футболисти ми е много трудно да посоча някой. Относно изказванията му, Стоичков си е такъв! Малко дръпнат, не цепи басма на никой и си знае цената. Думите му, че ЦСКА е само една спирка в кариерата подразни хората, но съм обеден, че Ицо едва го мисли сериозно. Той сам знае, че без червените никога нямаше да стигне до тези футболни върхове. Кой щеше да го види без гола срещу Барса? Все пак полуфинал за КНК не е малко и не си спомням някой друг български отбор освен Славия да го е постигал. Нали разбирате, че в този момент такова постижение е в сферата на фантастиката. Ботев Пловдив е голям отбор за България, но разликата с ЦСКА е огромна. Успехите в Европа, макар и преди доста години го доказват!
Марица
Завод „Юрий Гагарин“
Хеброс
ЦСКА
Барселона
Парма
Барселона
ЦСКА
Ал Насър
Кашива Рейсол
Чикаго Файър
ДС Юнайтед
Едва ли, ако му е било крайна необходимост - МЕЧТА, да порита в Ботев Пд е нямал възможност да го направи,
та ако щете и за без пари в края на бляскавата си кариера.
Завод „Юрий Гагарин“
Хеброс
ЦСКА
Барселона
Парма
Барселона
ЦСКА
Ал Насър
Кашива Рейсол
Чикаго Файър
ДС Юнайтед
Едва ли, ако му е било крайна необходимост - МЕЧТА, да порита в Ботев Пд е нямал възможност да го направи,
та ако щете и за без пари в края на бляскавата си кариера.
Ина гундито му се е играело в ЦСКА ама имал проблем с хоремаците и не са го взели
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Джони, ама ти верно ли?
Ако насила е накаран 84-85 да отиде в ЦСКА, защо преди Световното 98, когато не играеше редовно и решиха с Туньо и Емо да пориитат един полусезон не избра МЕЧТАТА си, а отново се върна в ЦСКА?
Вие 98 не бяхте още в Б група, нали ...
макар, че като се замисля - какво е Б група за една .... мечта
ПП: очаквам да прочета във форума, че Джон Ленън е бил запленен от играта на Ботев и Бийтълс са кръстили " Жълтата подводница" в чест на отбора
Ако насила е накаран 84-85 да отиде в ЦСКА, защо преди Световното 98, когато не играеше редовно и решиха с Туньо и Емо да пориитат един полусезон не избра МЕЧТАТА си, а отново се върна в ЦСКА?
Вие 98 не бяхте още в Б група, нали ...

макар, че като се замисля - какво е Б група за една .... мечта

ПП: очаквам да прочета във форума, че Джон Ленън е бил запленен от играта на Ботев и Бийтълс са кръстили " Жълтата подводница" в чест на отбора
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- No Pyro No Fun
- Контакти:
"Колкото и да ми е тежко, ситуацията е такава. ЦСКА винаги е бил и ще бъде отборът на моите мечти, защото ЦСКА отвори моя път към големия футбол, ЦСКА ме научи на дисциплина и ред, ЦСКА ме научи да печеля."

То и Джейми Карагър , Стивън Джерард , Роби Флауър са били , и са фенове на Евертън и какво от това?

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Господин Стоичков, вие сте легенда на футбола ни и заслужавате само почитание. Но не и когато с лека ръка се изказвате така за ЦСКА. Клубът, благодарение на когото наистина отидохте в Барселона и започна приказката. За който просто не можете да говорите така, да го сравнявате с "марката" Литекс. ЦСКА е идея, начин на живот, харизма, величие и слава. Вие сте Христо Стоичков, но ЦСКА си е ЦСКА. И ще го има винаги. И е по-голям от всяка своя легенда, дори и от вас. Съвет - спомнете си това, когато седнете на стола за следващата пресконференция в Ловеч. Клубът ЦСКА, феновете - те не заслужават това ваше отношение. За тях Бог е един - Христо Стоичков. Дори и сега, когато за пореден път разбрахме, че ви е все тая за всички "армейци".
тези няколко реда казват всичко
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
"ЦСКА винаги ще бъде в моето сърце. Никога няма да забравя, че от този стадион започна пътят ми към големия футбол, никога няма да забравя възторжените трибуни на "Армията", песните на агитката и съотборниците ми", споделя още Ицо, докато на гърба му стои фланелка на ЦСКА с номер 8.
Това казва всичко!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]