Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

miroslav
Контакти:

Re: Ще му дойде времето и на треньор от чужбина

Мнениеот miroslav » 14 сеп 2009 12:13

Наско никога няма да го допусне да доиде тренер от чужбина защото ще го исхвърли

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 14 сеп 2009 12:15

Може би и аз съм малко за треньор от чужбина, ама дано само да уцелим някой, който да действа добре.. :oops:
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Протестна нота !

Мнениеот Pro-European » 14 сеп 2009 12:16

ДА!
Много добре са формулирани проблемите от автора на темата - комплимент

Херо, добре дошъл в Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 сеп 2009 12:18

ministur написа:Добре бе хора.Левски губи,ЦСКА прави равен................какво ненормално има в това.Нали искаме равностойно първенство?Нали искаме намаляване на отборите за да има стойностни мачове?Еми ето ви ги тия мачове.Веднага погнахме треньорите,играчи и ръководство.Лично аз предпочитам да се махне хегемонията в последните години.Погледнете Румъния,Гърция,Турция........всяка година има интрига за титлата.И всяка година си имат отбори в ШЛ.Само при нас не!!!И за това още 100 години ще сме зле и на клубно и на национално ниво.Последно ние феновете какво искаме?ЦСКА и ЛЕВСКИ да мачкат наред в БГ и като излязат в ЕКТ да ги насира първият по-сериозен отбор или да си видят голите задници още тук и да си дадат яснота колко са зле?Кого заблуждаваме че Левски бие Миньор а ЦСКА Локо-то?Просто имаме гаден балкански манталитет и сме на принципа 1-ви на село (БГ) и последни в града(ЕКТ)

Тук не става въпрос според мен за равностойно първенство, за силни отбори, за интрига до края на шампионата и т.н. Най-нормалното нещо е един отбор да има и равни и загуби...но да е след хубава игра! Футболистите да се борят до последната минута, да има спортна злоба! А откакто Достанич пое отбора всичко това липсва...плен хаос цари на терена, играе се грозно, еднотипно...не ми се мисли какво ще правим тази седмица :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот alexveselinov » 14 сеп 2009 12:33

за да имаме добър треньор трябват пари.......1000000 evro и взимаме Аврам Грант
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

novnik
Контакти:

Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.

Мнениеот novnik » 14 сеп 2009 12:38

Martines, много си прав. Недопустимо е крило да не може да центира и дори да подава, на практика единствената силна страна на бразилчето е скоростта. Да не говорим за Жоазиньо, и там същата работа. Прехвалени са и двамата футболисти, а не са нищо особено спрямо останалите играчи. Единственият играч, който може да центира сякаш е Николай Димитров. (Йовов обикновено праща топката в ръцете на вратаря.) Ники освен това има хубав удар. Но като цяло на отбора му липсва класа. Лично според мен само Топузаков се представя на ниво, В. Минев и Гошо Петков донякъде също. А най-класният ни играч няма да играе до Нова година.
Останалото е трагедия. Шаблонна игра без никакви импровизации, кофти пасове и ялова атака, никакви пробиви през центъра и никакви далечни удари. Много работа трябва да се свърши в отбора и не вярвам Ратко да се справи с положението.

Потребителски аватар
Caruzo
Контакти:

Re: Протестна нота !

Мнениеот Caruzo » 14 сеп 2009 13:02

ДА!
ДА!
ДА!

Прав си човече, тия нараво ни съсипват!!!

Дайте да ги разкараме вече всичките некадърници!

Започваме от изпълняващ длъжностт: собственик на отбора!!

Да ги махаме!!!!!!!!

Потребителски аватар
blue_boy95
Контакти:

Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.

Мнениеот blue_boy95 » 14 сеп 2009 13:16

Ако искаме успехи няма как да вкараме да играят 5-6 юноши.Залага се най-много на 2 юноши на сезон,които да са титуляри и да се обиграват с отбора,за да могът след 2-3 години те да са основни играчи и да дойдат други юноши от школата и да ги последват по същия път.Казвам с ръка на сърцето,колкото и да мисля,че трябва да се залага повече на българското,че Зе и Жо теглят отбора и те май всъщност наистина знаят какво е Левски за феновете и аз не съм ги виждал във важен или дори безмислен мач да разхождат синята фланелка,докато някой други прехвалени сини любимци ме отчайват с бездействието си на терена.Дарко като му тръгне играта,също се вижда,че без него не можем,но проблема е,че в много малко мачове му тръгва.Без Жо,Зе и Дарко отбора е обречен на нови резили. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 сеп 2009 13:28

Наско,е напълно напълно прав,че трябва да се даде време на новото ръководство.Всеки трябва да получи поне по един полусезон кредит на доверие,за да покаже какво може.Кой друг ако не Гонзо заслужава да бъде подкрепен до зимата,пък тогава кой каквото е си е посял това ще жъне.Колкото до националния отбор и преди съм казвал,че трябва да видим какво може да постигне и под ръководството на хора с Левскари.Да видим какво ще направят следващите квалификации,пък ако нищо не направят тогава да си ходят и Стоилов и Сираков.До тогава обаче без простотиите които се чуваха от една част на стадиона след гола на Черна гора.

blue_zara
Контакти:

Re: кой да е треньор на левски

Мнениеот blue_zara » 14 сеп 2009 13:40

groti написа:Загубата не е 1,а са 3 (2 на Герена!!!) от 9 мача в които Ратко е водил отбора,като само проявите на Гошо Петков ни спестиха още 1-2. При това една от тях щеше да е много срамна. От Баку ! И по-страшното е играта и липсата на каквато и да е тактика и идея. Представата ми за треньор :
1 - Реалист. Човек,който знае къде са ни възможностите,кога може да се надиграваме с отбор и кога е време за откровен анти-футбол в името на победа,пари,чест и т.н.
2 - Човек,който може да си нареди състава. Не да пуска Минев на позиция, на която е тотално безполезен
3 - Да не е страхливец. Писнало ми е от шубета. Тук може да се покрие с точка 1. Не искам страхливец,който го е страх да накара отбора да играе грозен футбол,срещу по-силен противник,защото ако загуби ще го започнат медиите и феновете
4 - Да има що годе някакъв характер.Защо ни е някакво мекотело,което мълчи,като пукал а не нарича проблемите с истинските им имена. Защо трябва да лиже топките на феновете. Да ни величае,сакън да не тръгнеме срещу него,както тръгнаха срещу Кокала. Нека когато Батков не дава пари да го каже. Исках този футболист,не можахме да го купиме.
5 - ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ. Има елементарни похвати във футбола,които ти носят успехи или беди : Подреждането при статични положения,изработването на заучени и прочие.Колко гола трябва да ни вкарат от 30 метра за да се усетиме,че в дефанзивен план куцаме жестоко. И то не само защитниците. Халфовете никакви ги няма. Искам треньора да може да накара футболистите да се връщат в защита когато трябва.
6 - Някой който най-после да ги накара да бият към вратата,мамка му !

groti,
по принцип си прав. Всички имаме някакви изисквания за треньор, но който и да дойде трудно ще удовлетвори всички. А вече почнах да си мисля, че и идеалният човек да е, пак ще му намерим кусури, и след третия мач ще искаме да го гоним.
А относно т.5 и т.6 от твоите желания - това би трябвало да се учи още от децата - кога и къде да застават при статичните положения в защита и в атака, как халфовете да помагат на защитата и да затварят пространствата за противника при удари отдалеч.... Като нямаш основи, няма как да си направиш покрива на къщата, нали?

Върни се в “Архив”