Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Гонзо долу ръцете от Жо и Зе.Те са бъдещето.
И на мен ми се иска "Левски" да води политика спрямо юношите си подобна на "Аякс", но знам, че това няма да стане, особено с чужд треньор, просто с дупелизкото си мислене, ние никога няма да разберем какво имаме всъщност. И коментара е расистки. Привърженик на отбор носещ името на Апостола, който се е борил именно срещу такива като него е или предател или 12-годишен.
Ти сметни средната възраст на отбора и тогава говори за пенсионера. Като толкова чаткаш професионализма на Гонзо като директор, ще съм ти много задължен, ако ми изброиш накратко длъжностната му характеристика, преките му задължения? Така де, би трябвало да ги знаеш, щом твърдиш че не може да ги изпълнява?
Жозе Соареш Да Силва Фильо- Зе Соарес
Рождена дата 27/07/1983
Височина 173 см.
Тегло 64 кг.
Позиция Нападател
Номер 21
Предишни отбори Палмейрас, Атлетико (Сорокаба), Ремо (Белем)
Какво бъдеще е тоя на Левски?....26 годишен футболист,уж професионалист и има едно бягане и техника,никакъв пас(освен на 3-4 метра и то не винаги точен) и никакъв удар.От 20 центрирания ще има две случайни,които ще са точни.Какво бъдеще?!?!....тепърва ще се учи да центрира и шутира ли?....аз мисля,че няма да се научи!
Рождена дата 27/07/1983
Височина 173 см.
Тегло 64 кг.
Позиция Нападател
Номер 21
Предишни отбори Палмейрас, Атлетико (Сорокаба), Ремо (Белем)
Какво бъдеще е тоя на Левски?....26 годишен футболист,уж професионалист и има едно бягане и техника,никакъв пас(освен на 3-4 метра и то не винаги точен) и никакъв удар.От 20 центрирания ще има две случайни,които ще са точни.Какво бъдеще?!?!....тепърва ще се учи да центрира и шутира ли?....аз мисля,че няма да се научи!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Re: Ще му дойде времето и на треньор от чужбина
Добре бе хора.Левски губи,ЦСКА прави равен................какво ненормално има в това.Нали искаме равностойно първенство?Нали искаме намаляване на отборите за да има стойностни мачове?Еми ето ви ги тия мачове.Веднага погнахме треньорите,играчи и ръководство.Лично аз предпочитам да се махне хегемонията в последните години.Погледнете Румъния,Гърция,Турция........всяка година има интрига за титлата.И всяка година си имат отбори в ШЛ.Само при нас не!!!И за това още 100 години ще сме зле и на клубно и на национално ниво.Последно ние феновете какво искаме?ЦСКА и ЛЕВСКИ да мачкат наред в БГ и като излязат в ЕКТ да ги насира първият по-сериозен отбор или да си видят голите задници още тук и да си дадат яснота колко са зле?Кого заблуждаваме че Левски бие Миньор а ЦСКА Локо-то?Просто имаме гаден балкански манталитет и сме на принципа 1-ви на село (БГ) и последни в града(ЕКТ)
- unist_gp
- Контакти:
Най-добре ще е в Левски да дойде като тренер специалист от Чехия, подчертавам обаче специалист (като славния *Руди Витлачил от едно време) Да е завършил поне Кьолнската школа и да има някакъв опит с водене на отбор, може и да е в по-ниски дивизии, стига да не са само в Сърбия, България или Русия.
Предлагам да възобновим идеата със субирането на пари, по 10 лева от фен, и да откупим отбора от тоя ******** Батков. Батков няма пари и не влага нищо в Левски, само печели от отбора. Така се очертава да стане и сега, парите от Лига Европа ще идат за заплати във в.Стандарт и други бизнес начинания на мустакатия гей. Помислете реално, в коя страна по света има адвокато,който може да притежава футболен клуб и вестник, какъвто е Стандарт? В никоя, няма го даже в капиталистическите страни, в които се печелят пари и само с име понякога.
Може и да е малко кофти като идеа, но Томислав да се посъветва със своя шеф - ДС-ченгето и да направят някакъв план как да бъде откупен Левски и как да бъде ръководен до първия конгрес, в който ще избереме ново ръководство(на принципа на ФК Барселона - могат да преведат,копират и заверят целия начин на управление на каталунците в софийския съд и за ПФК Левски. Ако Батков не иска да продава Левски или почне да се цигани за името -ПФК Левски 1914 София-, предлагам незабавно да се създаде отбор с подобно име -Левски София 2010- (напр.) и докато играят по долните дивизии да се търсят усилено талантливи момчета по училищните дворове и поляните зад блоковете
Трябва да се направи нещо радикално, защото на Батков му стана навик освен всичко и да урежда мачове с престъпници като Гигов. Няма смисъл да продължава така и само да се залъгваме,че Левски е отбор на народа - не е. На *******(т)а Батков е!!
* Рудолф Витлачил
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1% ... 0%B8%D0%BB
Предлагам да възобновим идеата със субирането на пари, по 10 лева от фен, и да откупим отбора от тоя ******** Батков. Батков няма пари и не влага нищо в Левски, само печели от отбора. Така се очертава да стане и сега, парите от Лига Европа ще идат за заплати във в.Стандарт и други бизнес начинания на мустакатия гей. Помислете реално, в коя страна по света има адвокато,който може да притежава футболен клуб и вестник, какъвто е Стандарт? В никоя, няма го даже в капиталистическите страни, в които се печелят пари и само с име понякога.
Може и да е малко кофти като идеа, но Томислав да се посъветва със своя шеф - ДС-ченгето и да направят някакъв план как да бъде откупен Левски и как да бъде ръководен до първия конгрес, в който ще избереме ново ръководство(на принципа на ФК Барселона - могат да преведат,копират и заверят целия начин на управление на каталунците в софийския съд и за ПФК Левски. Ако Батков не иска да продава Левски или почне да се цигани за името -ПФК Левски 1914 София-, предлагам незабавно да се създаде отбор с подобно име -Левски София 2010- (напр.) и докато играят по долните дивизии да се търсят усилено талантливи момчета по училищните дворове и поляните зад блоковете

* Рудолф Витлачил
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1% ... 0%B8%D0%BB
Re: 4-4-2,4-3-3,3-5-2,4-2-1-1 схеми сега!!!!
naiki написа:lakito7 написа:Всичко е от слабата класа на играчите,нужна е тотална разпродажба без Дарко,Гаджев,Зе и младите с привличането на още 4-ма класни чужденци и Левски може да повтори успеха при Мъри след 2 години,че и да го подобри.
стига с тея чужденци де,виж цска-биха динамо само с мороз,а всичко друго бяха българи.Не знам защо Левски се наричат отбора на народа,само в последния мач 6 титуляри бяха чужденци и още 3 резерви.Може би е отбор на друг народ
Излагаш се

110 години любов!
Ае Наско Сираков не разбра ли че не треа да коментира отбора на ЦСКА ?? ( според негови думи ЦСКА ако вземеше 1 точка от Динамо то тота щеше да е мн за тях )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Протестна нота !
ick написа:по темата - ДА
а един страничен въпрос - не мислите ли че би било хубаво Божков да ни купи ? така и така ще се връща официално , та поне пари да има ??? вече съм наистина отчаян....![]()
![]()
По темата да
По въпроса ти да

110 години любов!
swineubiec написа:hetfield написа:Всяка тема от два дни е Левски,Ратко,Батков,Гонзо.Кой ли вече не пусна тема.Нищо против ама като се сетя как се оплаквахте от темите за Ботев.Айде в една тема си ближете раните и се подготвяйте за петицата в четвъртък
дали ще е петица или шестица теб какво те вълнува бе келеш![]()
Ай гледай си селския и селското му отборче и това е
![]()
![]()
свинчо не си прав. 1рво го вълува защото е Българин и 2ро е прав за това че треа да си "ближете раните " в 1 тема а не 100
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Не виждам от какъв зор трябва чорбарите да дават акъл,как да изглежда форума ни? Воайорството ли ви затрудняваме?
110 години любов!