"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xapdyep
Контакти:

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот xapdyep » 16 яну 2013 21:04

Защо казвам за Херо, ли? Намери ми футбнолист, който в личен разговор може да ми каже нещо хубави за него и ще си върна думите назад! Този човек унижава всички по всякакъв начин, но пред вас феновете се прави на много хрисим и разбран човек. Искам да кажа, че той играе важна роля в схемите и мениджърските интереси във вашия клуб! Не мога да ви убедя с моите думи, но идва времето, в което всичко ще се разбере. Тогава ще ме разбереш.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 яну 2013 21:36

mazut написа:Не се бях замислял,че ако си мълчиш и не изразяваш мнение докато се гаврят с любимия ти отбор си твърд човек(още малко и горд),а не ХЛЕНЧО :shock: Сигурно сме хленчовци и когато отидохме лятото при Бойко и осигурихме живот на отбора си.
наско75,не ме карай да си чета отново мненията,за да видя,че подобни грешки няма,в което съм убеден,ако не можеш да оспориш това което казвам,или не искаш,по-добре замълчи ;)

Koйто не е отишъл при Бойко той не е хленчил :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 16 яну 2013 22:02

xapdyep написа:Защо казвам за Херо, ли? Намери ми футбнолист, който в личен разговор може да ми каже нещо хубави за него и ще си върна думите назад! Този човек унижава всички по всякакъв начин, но пред вас феновете се прави на много хрисим и разбран човек. Искам да кажа, че той играе важна роля в схемите и мениджърските интереси във вашия клуб! Не мога да ви убедя с моите думи, но идва времето, в което всичко ще се разбере. Тогава ще ме разбереш.

А в схемите на Нефтохимик участваше ли или оня с мустаците не допускаше други?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 яну 2013 22:13

ntodorov написа:
mazut написа:Не се бях замислял,че ако си мълчиш и не изразяваш мнение докато се гаврят с любимия ти отбор си твърд човек(още малко и горд),а не ХЛЕНЧО :shock: Сигурно сме хленчовци и когато отидохме лятото при Бойко и осигурихме живот на отбора си.
наско75,не ме карай да си чета отново мненията,за да видя,че подобни грешки няма,в което съм убеден,ако не можеш да оспориш това което казвам,или не искаш,по-добре замълчи ;)

Koйто не е отишъл при Бойко той не е хленчил :mrgreen:

Не разбрах само гаврата с, кой отбор е, че и аз се оплетох. Ние ли мълчим, вие ли мълчите ? И ако се гаврят с Черноморец, къде е вашия проблем в случая ? Ако пък се гаврят с вас - знаете, кои са хората. От предния поуст разбрах, че са трима явно. Отивате и си търсите своето. Ние сме съгласни с вас.Явно имате идеята, финансите и ресурса да промените нещата. Дерзайте. Не се оглеждайте в нас...Надявам се, че не ни вменяваш някаква вина... По-скоро няма да ви пречим, но да се надяваш, че ще искаме разрухата на този Черноморец заради утопиите на някой - нЕма как да стане. Искаме си стадиона, не щем Лазур, ама нито едното, нито другото са възможни неща. Да беше плейстейшън - ехееееей.
Иначе Наско визираше "Бургас е зелен", който в предните си поустове показа завидни фармацевтични познания - нямаше предвид теб. Ти си човек с крайни
разбирания ( като нас), но човек, с който се поддържа диалог.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 яну 2013 22:29

Ех , времена ... все едно беше вчера . Как да не ги помни човек . Ама както си го написал излиза , че все едно са ги вързали с въже тези играчи и са ги дърпали до Лазур .

Миро. :shock: . Как пък така го разбра ? Не вкарвай насилие в тези толкова романтични футболни времена.
[offtopic]Къде прочете, че насила са ходили на Лазур ? Писах "търкулнаха" се, така, както се търкулнаха и много футболисти на Нафтекс в Черноморец 15-16 години по-късно. Един опонент по-горе правилно отбеляза, че са отишли в по-силния отбор тогава, но пропусна една малка подробност, че и тогава и сега всеки един футболист се е водил от интереса в портфейла. В тази връзка на мисли и тогава и сега всичко си е било и се е случвало точно и на място...Кво да умуваме повече ?
Миро. Кишишев буквално избяга от Черноморец. Нещо, като Анисе-то. Нямаше много време за недоволство. Със сестра му Станислава работехме заедно. Спомням си подробности. Кишишев беше на 21 години и го глътнаха от раз. Перспективите му бяха големи, както и обещанията, част от, които му бяха изпълнени. Черноморец я караше по старо му. Нямаше ги тези големи финансови стимули, които вече бяха тръгнали из дебрите български. Вальо Станчев и Николай Станчев хукнаха по Варна, заради пари на ръка. Помниш. ЦСКА, Левски и Нафтата ( сезон 95-96) бяха най-платежните тимове в БГ. Кишишев обаче получи Мустанга малко по-късно и, като млад и надежден момък си отвори душата към комерсиалното. Няма лошо де. Колкото и да вярваме в чудеса при футболистите привързаността е нейде другаде. Пресен пример е Стоичков, който оня ден призна, че отборът на сърцето му бил Ботев Пд, а мечтата му била да играе с Наско Пашев, Пехливанов, Блангев, Хорозов, Бакалов...ама ква файда да го казва сега. Га игра в Барса, ЦСКА, Парма и ЛА и гаТ яде кюфтееета беше забравил тази си мечтата. :lol: .[/offtopic]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 17 яну 2013 13:40

За гавра говорих за времето преди 15 години,когато бяхте като наш сателит,сравнено с времето когато бяхме в Б група като Нафтекс.
А то гавра с нас имаше и миналия сезон де,бутаха,бутаха Етър и Ботев,за да може накрая Етър да не може да вземе повече от 1 победа,но това е коренно различна тема и не сме единствените ощетени за жалост.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 яну 2013 15:13

Пак изписани един тон простотии от онеправданите фенове на Нефтохимик.Пак заучен плач за школи стадиони и прочие.Тоз им бил разбил отбора ония им бил откраднал играчите,а нима забравяте че този порочен кръг започна именно от вас.Когато мустакатия дерибействаше в Бургас и казваше какво ще става с футбола в града.Как единия отбор тънеше в лукс а другия мизерстваше,как за единия се изсипваха милиони държавни пари и се правеше стадион,а другия чакаше на подаянията на ония п.........ст Дражев.Как цялата школа на Черноморец и околните градове бе разграбена в полза на дюш на Нефтохимик.Едната школа тънеше в лукс а другите нямаха пари за нафта на автобуса да отиде на 30 км от Бургас да си изиграят срещите от юношеските групи.Тези неща помните ли ги или така ви ви е изгодно да не се споменават.Този стадион е на всички бургазлии които дишат мизерията на нефтозавода.Грешка стадиона е на Събев и ако иска ще засее картофи и домати и копче никой неможе да му каже.И хайде не ми казвайте кое е урод и кое "истинския отбор".Надявам се да сте ме разбрали, футбола в Бургас не започва от сезон 94/95 година. ;)
Не целя да засегна никой.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2013 15:30

mazut написа:За гавра говорих за времето преди 15 години,когато бяхте като наш сателит,сравнено с времето когато бяхме в Б група като Нафтекс.
А то гавра с нас имаше и миналия сезон де,бутаха,бутаха Етър и Ботев,за да може накрая Етър да не може да вземе повече от 1 победа,но това е коренно различна тема и не сме единствените ощетени за жалост.

Тогава го нямаше това деление. Аз си ходих и на мачове на Нафтата ( във В и Б група) и на Черноморец в А гр. По-старите фенове обаче страдаха. Имаше истински фенове на този отбор, които не са стъпвали на Лазур...и още не стъпват там. Аз в частност съм си шовинист на тема Бургас и избивах "комплекси" чрез победите Порточанови над Левски и ЦСКА. Не съм го смятал за отстъпление или предателство. Нямаше и основание за това... Сегашното деление ми беше чуждо, но пък вече свиквам с него. Може би така е трябвало да стане. Не знам.
Що се касае за школите и децата ни в града. Няма по-добро нещо от това да имаме повече клубове под, чиято егида да играят, тренират и един хубав ден да ни радват тези деца.
ПС: Що се касае за неравноправието футболно и ощетяването на нашите отбори...Винаги сме били от "заледената" страна на върха. От Нафтата и Черноморец ( в различни етапи) се е късало месо от плътта им. Примери бол, а най-пресния случай беше в последния есенен за вас и за нас кръг.

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 17 яну 2013 20:36

ivan56 написа:Пак изписани един тон простотии от онеправданите фенове на Нефтохимик.Пак заучен плач за школи стадиони и прочие.Тоз им бил разбил отбора ония им бил откраднал играчите,а нима забравяте че този порочен кръг започна именно от вас.Когато мустакатия дерибействаше в Бургас и казваше какво ще става с футбола в града.Как единия отбор тънеше в лукс а другия мизерстваше,как за единия се изсипваха милиони държавни пари и се правеше стадион,а другия чакаше на подаянията на ония п.........ст Дражев.Как цялата школа на Черноморец и околните градове бе разграбена в полза на дюш на Нефтохимик.Едната школа тънеше в лукс а другите нямаха пари за нафта на автобуса да отиде на 30 км от Бургас да си изиграят срещите от юношеските групи.Тези неща помните ли ги или така ви ви е изгодно да не се споменават.Този стадион е на всички бургазлии които дишат мизерията на нефтозавода.Грешка стадиона е на Събев и ако иска ще засее картофи и домати и копче никой неможе да му каже.И хайде не ми казвайте кое е урод и кое "истинския отбор".Надявам се да сте ме разбрали, футбола в Бургас не започва от сезон 94/95 година. ;)
Не целя да засегна никой.

Аз не знам този мустакатия както го наричаш да е опитвал да краде стадиона ви и да ви закрива (както другаря Събев направи с нас). Просто тогава времената са били такива Нефтохимик е имал много силен спонсор и добър президент. Докато Ч-Ц тогава е бил много зле но това е заради лошото управление на Дражев но това си е било ваш проблем не на Нефтохимик. Без мустакатия Бургас нямаше да има такова бижу като стадион Нефтохимик. Човека може и да е крал но остави нещо зад себе си. А Дражев и Събев какво са оставили и какво ще оставят зад себе си? Аз ще ти кажа ще оставят само разруха и лоши спомени у буграския фен на футбола.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 яну 2013 21:06

Просто тогава времената са били такива Нефтохимик е имал много силен спонсор и добър президент. Докато Ч-Ц тогава е бил много зле но това е заради лошото управление на Дражев но това си е било ваш проблем не на Нефтохимик.

И тогава, къде е логиката да искате вашите проблеми да бъдат и наши ? В, какво ни обвинявате всъщност ? За това, че Събев избра Черноморец ли ? Та той е зъл мръсник и е лош...Вие защо не си го задържахте, ами ни го набутахте, че да ни премести на Лазур ? Предполагам, че ще ни обвиниш с мантрата, че сме бездействали и сме се съгласили с това му решение...Вие що не шавахте, Гат на прекръсти Иво Дражев Черноморец Бургас София Конелиано и играехме с деца от Спортното и домакинствахме в София...Или викаш проблема не беше ваш.

Върни се в “Черноморец”