bacedesko написа:Против.
Колко е жалко да си лефскар !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bacedesko написа:Против.
iliyan написа:Що ограничен народ има в този форум !
Явно има се плащат бесни сметки за ток !
Щом искате да обречете цяла БГ на енергийна зависимост !
В този въпрос няма БСП/СДС/ГЕРБ/ДПС - има само искаме ли да плащаме в пъти по-скъп ток или да плаща цени като тези днес или малко по високи !
Който иска да плаща баснословни сметки за това - против , който иска нормални сметки за ток ЗА !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue_dobrich написа:Твърдо "Против" АЕЦ "БЕЛЕНЕ" на този етап!
Защо комунягите не го започнаха този проект по тяхно време????? 4 години мандат имаха. Всъщност за последните 20г. имаха 2 или 3 мандата за започнат нещо, проектирано от същите хора преди 30г., но парите който се крадат от тази дупка са по сладки отколкото да се работи. Очилатия мишок Станишев нали откри площадката..., имаше цялото време на света да започне да я строи. Може би се уплаши че губи изборите и Бойко(без да съм му поддръжник) ще я построй![]()
![]()
![]()
Наляха 1млрд. за една дупка и я спряха, ЗАЩООООО!
Пичове една нова централа струва м/у 7 и 10млрд. евро, а при нашата крадливост и смяна на правителства, при всички положения отиваме на 17-20 млдр. Сроковете за построяването са м/у 5и 7г., при нашите темпове на строителство отиваме на 20-25г. Като сложим и лихвите за тези кинти трябва да връщаме около 30млдр. евро. А още по страшно е че не съм сигурен дали въобще ще я построят!!!!!!!!
Аз това нещо на децата ми няма да причиня.
Аз съм за ядрената енергетика, но на този етап единствената и разумна алтернатива е 5 и 6 блок на Козлодуй!
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТИТЕ!!! ТЕЗИ ХОРА ПРИЧИНИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРИЧИНЯВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАТАСТРОФИ НА БЪЛГАРИЯ! ОТ РЕПРЕСИИТЕ ДО НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО, МУТРИЗАЦИЯТА И ЦИГАНИЗАЦИЯТА!!!
grasiani написа:Както някои казват категорично не, аз казвам категорично Да,който има поне малко мисъл в главата си трябва да подкрепи строежа на една нова АЕЦ,който е интелигентен ще прочете, ще сравни плюсовете и минусите и ще си направи сметка, за мен плюсовете са повече,нека да помислим и за бъдещите поколения как ще живеят да не бъдем егоисти.Друг е въпроса какво ще стане след референдума дали ще си остане пожелателен или наистина нещо ще се направи.А и самият въпрос с тази редакция ми изглежда доста размит и има по скоро пожелателен характер отколкото задължителен.И друго не мога да разбера позицията на Герб какви дебати бяха само и само да променят въпроса както те искат ,сега пък имат някаква необяснима позиция,е как са хем за 7 блок на Козлодуй,а пък са Три пъти Не за развитие на ядрени мощности и въпроса за референдума,някой може ли да обясни защото аз не мога да си го обясня.
iliyan написа:Що ограничен народ има в този форум !
В този въпрос няма БСП/СДС/ГЕРБ/ДПС - има само искаме ли да плащаме в пъти по-скъп ток или да плаща цени като тези днес или малко по високи !
Който иска да плаща баснословни сметки за това - против , който иска нормални сметки за ток ЗА !
WESLEY119 написа:iliyan написа:Що ограничен народ има в този форум !
Това не е вярно-кой ще изплаща централата(след като няма инвеститор)?И с чии пари?За колко години?Всъщност, каква ще е сумата?Как ще реализираме печалба от този проект?На последния въпро, отговор-ще изнасяме-не се приема.Ние и сега изнасяме, дори се налага 20 дни в година 5-ти и 6-ти блок да не работят, защото има повече от необходимото.
Обясни ми, след като няма да изнасяме ток, как ще реализираме печалба, и направо да те питам-какво ще правят хората които работят в Комплекса Марица Изток?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта