Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 17 яну 2013 00:14

ASENOVSKI VOYN написа:Аз съм сигурно един от малкото фенове на ЦСКА които вярва на Титаните, сигурен съм, че след време и при нас ще стане като при Манчестър Юнайтед, защото много малко хора знаят, че в началото на ерата сър Алекс Фъргюсън МЮ също е бил в такава позиция без да печели трофеи, но след това всички знаем в каква машина за трофеи се превърнаха :lol:

Аз лично ще дам поне още една година доверие към Титан :!: :!: :!:

Баце, не се излагай! САФ са го оставили да работи независимо от неуспехите, а боклуците смениха 10 треньора за 5 години! И все те са невинни. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 17 яну 2013 08:11

Крайно време беше ,от 15 години панчаревци реват за него .Но като дойде в ЦСКА , да дойде и с ново име за клуба , защото абревиатурата ЦСКА от 23 години не означава нищо .Много повече ще им отива ПФК "Захарно петле".
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

efronche
Контакти:

Re: сливане на два отбора ...

Мнениеот efronche » 17 яну 2013 09:13

anro написа:
шивача написа:къв е тоя пик, бе? това е от спортлайна, които по три пъти на ден си менят новините и все са ексклузивни :oops:
а Гришата си призна за интерес към ЦСКА през лятото, има го в нета, може да проверите

То в нета има и как джуджето от село Микрево е правил ДДС измамите и как е заплашвал шефа на НАП с убийство, така че за интерес да се обърнем към Прокуратурата. :mrgreen:

То скоро и на вашия Борат ще му лъснат кирливите ризи и ще го пратим в затвора заедно с Боко-тиквата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 яну 2013 09:15

Не се занимавайте с глупости, а почвайте да мислите ново име!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2013 09:32

Как може да вярвате на всичко, което се тиражира от медиите?
Дори опроверженията на самите "участници" в събитията ....
Един пример от вчера:
Сутринта се тиражира желанието на Пеп " един ден да води отбор от ПЛ" .... а след 5-6 часа излезе официална информация от Байерн за неговото назначаване! Нали не вярвате подобни решения да се взимат светкавично за няколко часа ?!?
Знам, че в изказването на Пеп ключовата фраза е " ..... един ден", но защо мислите се тиражира точно сега?

Та мисълта ми е да оставим там разните грънци и ГГ да си чешат езиците пред камерите до момента на реално подписан договор!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 яну 2013 07:03

Мижи да те лажем докато се успокоят феновете.Номера с Паро,сега с предаване на властта.Истината е следната.Без одит никой няма да застане начело на един отбор със затихващи функции на командно дишане.Без база,с огромни дългове,с футболисти с които временният треньор не е наясно и с фенове които се чудят зад кой лидер да застанат.

Върни се в “Футбол - България”