Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протестна нота !
Като си спомня преди как се дразних на всеки X на Левски, да не говорим за загуба.... А сега ... това да губим се оказва най-нормалното нещо. Просто вече не искам да гледам как Батков ни се подиграва с накадърни футболисти, накадърни треньори и като цяло- некадърно ръководство. Моите уважения към Гонзо- най-големия левскар е за мен, но той си е футболист... не съм убеден, че там му е мястото. Та както казах рибата- мирише от към главата. И лошото е, че такива смешни отборчета като Дебрецен, Бате Борисов и Тампере ще ни правят за смях. Но ето че вече и в България почнаха да ни се подиграват... Съжалявам, че говоря така ама ми писна вече. За съжаление май само нас феновете ни боли...
Та, slavi_1914, само за Херо не съм убеден, че е Треньорът, нищо че ни е правил шампион (то и Велев така).
Та, slavi_1914, само за Херо не съм убеден, че е Треньорът, нищо че ни е правил шампион (то и Велев така).

по темата - ДА
а един страничен въпрос - не мислите ли че би било хубаво Божков да ни купи ? така и така ще се връща официално , та поне пари да има ??? вече съм наистина отчаян....

а един страничен въпрос - не мислите ли че би било хубаво Божков да ни купи ? така и така ще се връща официално , та поне пари да има ??? вече съм наистина отчаян....

Требваше Кокала да остане-ама вие ревяхте срещу него
Тоя Ратко е много зле-където отиде съсипва всичко! Тъкмо му гледах треньорската кариера в Уикипедия-та,на година по три отбора сменя и навсякъде провал. А относно Черепа- дано ви купи
ама гледам че има апетити и за Локо Пд

Fichango написа:Все едни и същи неща. Лошото е, че никой не пита собственика. Не ви ли е ясно, че феновете са на последно място. И тези на Левски, и на ЦСКА и на Ботев и всички...
От къде идват парите ? От феновете... за повечето собственици на отбори феновете са пари.
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране
ОВК проектиране
ДА,но без Херо.
Дано ни купи някой колкото се може по скоро.
Дано ни купи някой колкото се може по скоро.
Последна промяна от lakito7 на 14 сеп 2009 10:30, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- Levski 1914
- Контакти:
Re: кой да е треньор на левски
Според мен Левски започна да пада стремглаво надолу след назначаването на Вуцов...по никое време. Хубаво, решил е Батков да сменя Мъри и Наско, но назначаването на Вуцов беше голяма грешка. Още по-голяма грешка беше смяната му с Кокала...пак по никое време. Не направихме никаква нормална селекция по време на зимната пауза през миналото първенство. Да, Левски изигра няколко много силни мача при Велев, бихме основните ни конкурени за титлата и дотам. Пак по никое време го смени с Достанич, никаква селекция отново. Моите уважения към Топчо, Йовов, Симонович и Бардон, но не трябваше да ги връщаме обратно...имаше далеч по-добри варианти, с по-млади перспективни играчи, но нищо не се направи. Под ръководството на Ратко имаме трагична игра...освен донякъде мача с Баку тук. Не мода да се сетя за нито един добре изигран мач под ръководството на Ратко. Във всяка една наша линия нещо куца...като се почне от защитата и се стигне до нападението.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- Levski 1914
- Контакти:
swineubiec написа:slavi_1914 написа:Понеже всички имаме различни мнения явно, ще ви помоля тези които не споделят моето мнение да не се бъркат в тази тема !
Драги Левскари на които ви е писнало от:
*** бездействието в Левски - подготовка на отбора кръгла НУЛА !
*** от липсата на клубна политика - младите попадат в групата за мача но никога не играят, така ги налагаме !
*** от липса на комуникация с феновете - ние си мълчим и ги подкрепяме те се крият и си траят !
*** от липса на идей за излизане от кризата - за сега единствените идей са победи над Ботев, Миньор и Славия
*** от затъване в калта 3-та ГОДИНА ВЕЧЕ ! -отбори като Локото ни се подиграват просто !
*** от некадърни треньори - Ратко не бил правил селекцията ! Защо се съгласи да поеме този отбор ? А кога затвори пазара, май 1 месец след негово назначаване?
*** от липса на СИЛНА РЪКА в Левски. Кога последно са били глобявани тези футболисти за слаба игра?
*** тъпи оправдания и некадъни изтъркани клишета след загуба- силния човек не се крие като мишка след загубен мач,а излиза като мъж, удря по масата и казва напускам или това няма да се повтори. Е Ратко каза,че ударите от далеч на Дебрецен няма да се повторят втория мач. Вие да видяхте промяна ?
Дотук ще спра защото и сърцето ми ще спре ! Аз обичам Левски ! Но немога да гледам отбора си как затъва. Чак на моменти се чудя дали не е по-добре Виляреал да ни накошари,че да променим това онова !
Ако има хора на моето мнение ще ви помоля в тази тема кратко ясно и точно да кажете по едно ДА само!
От там насетне аз ще имам грижата някои хора да видят тази протесна нота,ако не са го сторили !
ПП: Херо стягай куфарите ! Ти си нашият ключ !
да нямам какво да допълня.Трябват незабавни мерки.дори ако се наложи КАРДИНАЛНИ.Така не става![]()
![]()
+1
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Наи ме е яд на изказванията на гонзо първо казва че имаме футболисти и централен нападател а от събота вече тези не ставали и колко гола трябва да пропусне тоз Йовов и Ортега че да не ги пускат вече Сърмов вън Топчо също,не вярвам на ръководство и собственик вече и мразя да ме лъжат.Знам че рано или късно отново ще имаме приличен отбор и ръководство .
4-4-2,4-3-3,3-5-2,4-2-1-1 схеми сега!!!!
Ами това сега е проблема в играта на Левски тези прословути схеми на игра наложени от Мъри продължени от Кокала-това поне казва директора Гонзо за слабата игра на Левски ,в което може и да има истина.В българия май вече няма отбор който да не ни разкри.затварят се игра на контри удар от далеч ако уцели вратата гол и така.
думи на гонзо които всеки от нас вече е чул.
Запитан защо селекцията в Левски е небалансирана, доскорошният футболист обясни, че причините се коренят в различните виждания на треньорите. Достанич иска отборът да играе в 4-4-2, докато при Станимир Стоилов и Емил Велев тя е била 4-3-3.
„Съгласен съм, че селекцията на Левски е небалансирана. След контузията на Сърмов нямаше кой да пуснем. Левски може да загуби този мач, но няма да го видите паднал. Аз бих искал да сменим стила на игра и схемата. Тази селекция е правена по един начин през последните 5-6 години при 4-3-3. Сега, ако искаме да сменим схемата, много от играчите ни се оказват ненужни. „Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски и Бардон, ако играе зад нападателя. Бразилците са крила, Дарко и Ицо не могат да играят нападатели. Ние нямаме двама типични централни нападатели, така че ние трябва да се съобразяваме кой ще вземем. В момента ние не можем да променим по никакъв начин схемата на игра”, обясни той.
значи място за тези няма Гонзо само не ми казвай с новата схема че вече се търсят отбори за тези футболисти.
Левски мисля има стил но нещо друго куца дано ви се даде шанс и да успеете,но ако играчите се отблъснат от достанич става кофти.вече е ясно че дарко не играе нищо при сърбина.прави полу подготовка през паузата-сега ли му беше времето питам аз.И си мисля че Левски ще се оправи някога си ,когато хората там разберат че БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА СЕ ВЪЗПИТАВАТ ПО ЛЕСНО ОТ ЧУЖДЕНЦИ.УСПЕХ ГОНЗО УСПЕХ РАТКО.ЛЕВСКИ СИ Е ЛЕВСКИ ТОВА Е.
думи на гонзо които всеки от нас вече е чул.
Запитан защо селекцията в Левски е небалансирана, доскорошният футболист обясни, че причините се коренят в различните виждания на треньорите. Достанич иска отборът да играе в 4-4-2, докато при Станимир Стоилов и Емил Велев тя е била 4-3-3.
„Съгласен съм, че селекцията на Левски е небалансирана. След контузията на Сърмов нямаше кой да пуснем. Левски може да загуби този мач, но няма да го видите паднал. Аз бих искал да сменим стила на игра и схемата. Тази селекция е правена по един начин през последните 5-6 години при 4-3-3. Сега, ако искаме да сменим схемата, много от играчите ни се оказват ненужни. „Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски и Бардон, ако играе зад нападателя. Бразилците са крила, Дарко и Ицо не могат да играят нападатели. Ние нямаме двама типични централни нападатели, така че ние трябва да се съобразяваме кой ще вземем. В момента ние не можем да променим по никакъв начин схемата на игра”, обясни той.
значи място за тези няма Гонзо само не ми казвай с новата схема че вече се търсят отбори за тези футболисти.
Левски мисля има стил но нещо друго куца дано ви се даде шанс и да успеете,но ако играчите се отблъснат от достанич става кофти.вече е ясно че дарко не играе нищо при сърбина.прави полу подготовка през паузата-сега ли му беше времето питам аз.И си мисля че Левски ще се оправи някога си ,когато хората там разберат че БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА СЕ ВЪЗПИТАВАТ ПО ЛЕСНО ОТ ЧУЖДЕНЦИ.УСПЕХ ГОНЗО УСПЕХ РАТКО.ЛЕВСКИ СИ Е ЛЕВСКИ ТОВА Е.
LEVSKI_FOREVER