Димитър Борисов и Иво Иванов пред bTV: Гриша Ганчев в ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: сливане на два отбора ...

Мнениеот baligo » 16 яну 2013 17:56

terata написа:
CONNAN написа:Според мен ЦСКА ,ще се мести в Ловеч не знам що толкова шумите 8-)

Дам, даже 4-ата им протестиращи фена работят по въпроса, като са започнали да изнасят леко по леко стадион Българска армия. Първо са започнали с рязането и премественето на гредите

Ама те и четиримата ли протестират едновременно?! Аз мислех, че се редуват по един, за да има постоянно присъствие и да не дават на титаните да си поемат въздух.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 16 яну 2013 17:56

Събраха се!Другарите комунисти няма как да не скрепят двата любовни отбора.Те не че сега не си бър..т по местата,че пък и до оргазъм стигат. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 16 яну 2013 17:58

томиславе, какво ни интересуват личните ти проблеми в ефир???? като не си говорил с ганчев, няма да цитираш какво някакви неандерталци са казали от негово име

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 17:59

Alexander Frei написа:
шивача написа:първо, две думи по темата! Няма да има сливане да отборите като цяло, и Литекс ще продължи да си съществува. Просто идеята е, Гришата да не дава пари за акциите, които ще придобие, а да влезне с футболисти, школа и тн.

И как ще стане на практика това бе, титане на мисълта от шивашкия бранш!?... :roll: Гришата ще ви подари Гошко Миланов, вместо да вземе някой и друг милион за него в Европа!? Или ще ви подари перспективни футболисти от школата!?... :roll: Та нали именно на школата си и на продажбата на футболисти разчита "Литекс" сега, когато Гришата вече не дава кинти както преди! Другото би означавало закриване на отбора и "В" група. Май твоят акъл е по-малък и от този на заек и от този на Sus scrofa domestica... :lol:

ами затова казах между заек и теле, г-н пор :lol:
Кво общо има Гошко...давам ти прост пример- титан му искат 8 милиона, Гришата му оценяват школата на три, Цветков, Ваюши, Бодуров, Славчев, близнака още 5 и нещата стават, примерно. Но те си знаят най-добре
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 16 яну 2013 18:00

шивача написа:... иначе не познах за титлата, щото боклуците я продадоха, но пък познах за Илиян, че ще ви става треньор, за Гонзо, че го върнаха временно, а скоро ще позная и за дуото СС, което ще се върне при вас след поредния ви неуспех :mrgreen:
та общо взето съм със 100% успеваемост.... ако искаш и нещо в личен план мога да ти предскажа :lol:

Ами както и да ги гледам, процентите не са 100. ;) Явно математиката не е била най-силната ти дисциплина, за разлика от бродирането в часовете по ръчен труд. :lol: В личен план не предсказвай нищо на колегата, а направо бързай за в къщи - още можеш да го свариш при жена ти... 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 яну 2013 18:00

шивача написа:само можеш да се надяваш, както теле се надява да оцелее в месокомбинат :mrgreen: иначе не познах за титлата, щото боклуците я продадоха, но пък познах за Илиян, че ще ви става треньор, за Гонзо, че го върнаха временно, а скоро ще позная и за дуото СС, което ще се върне при вас след поредния ви неуспех :mrgreen:
та общо взето съм със 100% успеваемост.... ако искаш и нещо в личен план мога да ти предскажа :lol:

То да беше само за титлата :) То не бяха фен теми за новата ви звездЪ Саиде, то не бяха брътвежи за Божков, за Газпром и за незнам си още кво. Ама ти си вярвай де, друг кат не ти вярва поне сам да си вярваш на глупостите. А за личен план можеш да се опиташ да познаеш кво ще вечерям довечера. Ще ти дам и жокер, тъй като мисловната ти дейност не от силните ти страни - розово е и вика грух-грух. Не, не, знам кво си мислиш, не е футболист на ЦСКА, а просто свиня.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:03

Fridtjof Nansen написа:
шивача написа:... иначе не познах за титлата, щото боклуците я продадоха, но пък познах за Илиян, че ще ви става треньор, за Гонзо, че го върнаха временно, а скоро ще позная и за дуото СС, което ще се върне при вас след поредния ви неуспех :mrgreen:

Ами както и да ги гледам, процентите не са 100. ;) Явно математиката не е била най-силната ти дисциплина, за разлика от бродирането в часовете по ръчен труд. :lol: В личен план не предсказвай нищо на колегата, а направо бързай за в къщи - още можеш да го свариш при жена ти... 8-)

Дядка, от склерозата ли не схвана или имаш перде? :lol: и пиши от капитан солтташаков, кво ми се ерчиш с тоя булевард, монк! Просто си давам сто, щото по незавище от мен причини, боклуците продадоха титлата на финалната права!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 яну 2013 18:07

terata написа:
шивача написа:само можеш да се надяваш, както теле се надява да оцелее в месокомбинат :mrgreen: иначе не познах за титлата, щото боклуците я продадоха, но пък познах за Илиян, че ще ви става треньор, за Гонзо, че го върнаха временно, а скоро ще позная и за дуото СС, което ще се върне при вас след поредния ви неуспех :mrgreen:

То да беше само за титлата :) То не бяха фен теми за новата ви звездЪ Саиде, то не бяха брътвежи за Божков, за Газпром и за незнам си още кво. Ама ти си вярвай де, друг кат не ти вярва поне сам да си вярваш на глупостите. А за личен план можеш да се опиташ да познаеш кво ще вечерям довечера. Ще ти дам и жокер, тъй като мисловната ти дейност не от силните ти страни - розово е и вика грух-грух. Не, не, знам кво си мислиш, не е футболист на ЦСКА, а просто свиня.

е, аз ква вина имам, че обявяват някъв трансфер, а той се проваля, само си правя кефа с вас :lol:
За газпром -също! Виж, за черепа и гришата съм го казал отдавна и то за малкия череп-Антон, но ще поживеем-ще видим :mrgreen:
а за вечеря, ами вероятно си заклал май... си и сега ще и ядеш ядките :lol:

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 16 яну 2013 18:10

Шивач,ти футболен деятел ли си?

Потребителски аватар
Росен Христов
Контакти:

Мнениеот Росен Христов » 16 яну 2013 18:10

Здравейте Г-н Русев,
днес 16.1.2013 около 17:48часа, Вие нарекохте нас вашите слушатели, читатели, почитатели...... ХЕЙТЪРИ !!!
Бих желал, като ваш искрен почитател и потдръжинк на идеите Ви за доброта, честност и родолюбие,
да не обръщате внимание на единици, за които фразата която изрекохте важи в пълна сила, а да се върнете
към позитивизмът в душата Ви, който предавате и на тези ваши Фенове като мен, които Ви слушат непрестанно
и с трепетно очакване на пореедното шоу Гонг!!

С уважение: Росен Христов(Дупница)

Върни се в “Футбол - България”