Футбол Про медиа развали договора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Футбол Про медиа развали договора!

Мнениеот Alexx » 16 яну 2013 15:39

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Всеки един фен на чуждестранен отбор е готов предател.Защо не си гледате собствените отбори или чисто и просто сте едни форумни патриоти.Наскоро гледах един фен /няма да споменавам на кой/ който нямаше татуировка само на Пиаченца.Смешници.Или си от Левски или не си от никой друг.Или си от ЦСКА или от никой друг.И аз харесвам Ливърпул но съм само и единствено фен на Ботев Пловдив.Извинявайте,но такива като мен ви се смеят.Да не употребявам друга дума.Гледайте си каквото искате.Имате избор.Е вечер вместо да се съберете с приятели,да обърнете внимание на приятелка,семейство или роднини си избирайте.И каво ви пука кой какво ще дава.Сменете оперератора,доставчика или други стимуланти.Правете си кефа.Той цена няма.

Ти мачовете на телевизор Велико Търново ли ги гледаш? Носиш найк вместо ромика?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 яну 2013 15:46

saffron написа:Евроспорт на български?

Това да знаеш, че само на твоя телевизор го има и лично собственикът на Булсатком ти го провежда в ефир :mrgreen:
Я излез от мазето, за да осъзнаеш, че като изключим каналите с плюсове в името (лостовете им за изнудване), останалите емтивита и други буламачи ги има навсякъде.
[center]Изображение[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 яну 2013 16:03

tsonpen написа:

Това да знаеш, че само на твоя телевизор го има и лично собственикът на Булсатком ти го провежда в ефир :mrgreen:
Я излез от мазето, за да осъзнаеш, че като изключим каналите с плюсове в името (лостовете им за изнудване), останалите емтивита и други буламачи ги има навсякъде.

Че и аз съм чувал, че Евроспорт 2 на български не се излъчва от всички оператори. Сигурно има и други програми, като Дестинация Бг, а много приятели са ми казвали, че нямат и дискавъритата по кабеларките си. Забравяш и Хоби тв, което няма плюс в името си. Освен това от предното ти мнение какво? Да не мислиш, че Булсат например предлагат програмата Мсат? И кои са другите канали на другите оператори?
Тук играят пари-много пари. И някои фирми, които дори са сформирали мини-картели, като гръмкото Бтв-Медия груп и използват всичките си инструменти да задушат един оператор. Което според мен не е правилно и ако успеят да пречупят Булсат много бързо после ще пречупят и по-малките кабелни оператори... Но някои тук се опитват да злобеят срещу абонатите на Булсат, а те също като вас са потърпевши от цялата ситуация. Пак казвам-Булсат взеха правата на първенството след като няколко месеца никоя от "големите" ефирни телевизии не пожела да купи-това е достатъчно...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 яну 2013 16:06

tsonpen написа:
luxorus написа:Тва че протежетата на Цв.Василев и ББ са взели правата на ТВ+ да излъчва БГ мачовете, никой не го интересува,защото ще мога да си го гледат и по ефирна телевизия.Въпросът е как и по какъв начин се случи това.Май няма смисъл да продължавам,а?
В 21 век да ме карат да си сменям оператора за 1-2 програми няма как да стане.Пускам си веднага VGA или HDMI кабел към телевизора и си гледам квото си искам без да им плащам.

Ти направо си увреден с тази ваша старозагорска кабеларка. Точно за това се възмущаваме, че не трябва да се сменя операторът, ако искаш да гледаш определен канал. А точно тази практика се опитваха да въведат от Булсатком. Което, впрочем, не е практика на конкурентите им.
И кой точно визираш, че е протеже на Цветан Василев - Батков, Домусчиев или титаните? А и на ББ, но там може и се говорят всякакви неща.
И по-добре продължи и виж каква е причината за отнемане на правата. Доколкото стана ясно, ТВ+ са платили само някаква предварителна сума, а после са забравили да продължат да си плащат според договора. Удобен момент, защото сега всичко може да се тълкува като част от войната с другите мизерници.

А точно тази практика се опитваха да въведат от Булсатком.

Коя?Да купуват спортни събития,които другите МЕГА телевизии не искат?
И кой точно визираш, че е протеже на Цветан Василев - Батков, Домусчиев или титаните?

Сети се-Единият (TV7) изкупува продукта на другите (Football Pro Media),за сметка на третия (БСК)
Доколкото стана ясно, ТВ+ са платили само някаква предварителна сума, а после са забравили да продължат да си плащат според договора.

Да,те и БТВ така казаха първоначално,че БСК не им плащали,а после им лъсна на..срания гъз,че искали да си продават всичките канали в пакет,заедно с ефирната.
Ти направо си увреден с тази ваша старозагорска кабеларка.

Нямам такива патриотични настроения,спокойно,просто избирам за себе си и за семейството си най-доброто. :arrow:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 16 яну 2013 22:40

По-добре Българската Булсатком,отколкото Протурско ориентираната бтв!!!
Сега Тв 7 като извадят едни млд. лв. за Бг първенството , след края на сезона друга песен ще пеят. А и не вярвам Дудука да плати нещо.
По-добре да си останат само по БНТ1 ,колкото мачове излъчят ,толкова.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 16 яну 2013 22:45

fen-fen написа:
Пловдив1912 написа:
Adramelech написа:Каква стана тя :lol:
Само абонатите на Булсатком можеха да гледат мачовете, а сега точно те няма да могат, поради простата причина, че ТВ7 не се излъчва там :lol: :lol: :lol:

Не мога да ти разбера хумора, ама аз съм на Булсатком и гледам тв7! Сещай се как.

kak? :)

С ЕДНО НЕЩО. викат му антена. ТИ НЕ СИ ЛИ ВИЖДАЛ?

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 яну 2013 12:41

tsonpen написа:

Личи си ,че си лудо-горски селяндряк щом незнаеш че евроспорт 2 се излъчва на български само в мрежата на булсатком! :idea:
така че гледаи си спортните събития на алджазирски и не се обесняваи дивако :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 17 яну 2013 14:12

Политиката на Булсатком е ,МЕКО КАЗАНО, НЕЧЕСТНА! Ами ако Близоо купят Висшата лига и я пускат само в собствената мрежа? А Ай ТВ да купи испанското и така, избираш едно, за другите две духаш!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 яну 2013 16:22

tzvetan_22 написа:Политиката на Булсатком е ,МЕКО КАЗАНО, НЕЧЕСТНА! Ами ако Близоо купят Висшата лига и я пускат само в собствената мрежа? А Ай ТВ да купи испанското и така, избираш едно, за другите две духаш!

Ами ако близуу реши да ти направи пакет на филм+ и тв+ за да си гледаш мачовете на български вместо на есперанто , но за сметка на това ти вдигне месечната такса с 2-3 лева заради това ,че трябва да плаща права на булсатком ти ще се съгласиш ли :?:

Нали точно в това е смисъла , който е на булсатком и иска да гледа бтв екшън да плаща с 2 или 5 лева ( както се договорят) повече. За мен няма да е проблем да платя , но бтв не искат така, те искат всички абонати да плащат! Щото примерно на баба ми и на маика ми им е през оная работа за шампионската лига и лига европа , защо те трябва да плащат за канали , който не гледат?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 19 яну 2013 02:32

saffron написа:
tsonpen написа:

Личи си ,че си лудо-горски селяндряк щом незнаеш че евроспорт 2 се излъчва на български само в мрежата на булсатком! :idea:

Значи излиза че според теб в момента сънувам, щом гледам сега аустрелиън оупън по евроспорт2 с бг коментар в мрежата на близу :)

Върни се в “Свободна зона”