stenmark написа:Tова слухове ли са или трансфера се очаква да се случи до дни.
Трансфери(ако има изобщо) аз си очаквам в периода след 28ми.До тогава повече от Том Инс да вземем не ми се вярва.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stenmark написа:Tова слухове ли са или трансфера се очаква да се случи до дни.
styopa написа:Gil-galad написа:Би било добра сделка според мен такаваДруг е въпроса защо въобще беше взет Асаиди, но ако вземат Де Йонг на неговото място няма да се сърдя. Определено е добър играч, който може да вкарва и голове.
За мен Асаиди трябва да го изчистваме.Може би преди сезона не се е очаквало един Стърлинг да си заиграе добре.Даунинг да е на път да си върне старата форма.Сусо също играе много прилично.За мен се очакваше Борини да си е на едното крило в голяма част от мачовете,а на другото.. който се пребори.
Асаиди остана сякаш като последен вариант,а и след евентуален трансфер на още един футболист той си остава излишен.
Иначе за Сим Де Йонг.. за 22 годишен да е с 6 сезона професионален футбол и капитан на Аякс говори много.
stenmark написа:Гола му на Селтик е супер.В момента май единствено Агер се опитва от далече.Ако лятото вземем и Ериксен може да се променим коренно.Мечтите са безплатни,но в случая се вижда че не са необходими огромни суми.Между другото при случай че стане ,това ще е втория капитан на Аякс.
Genius. написа:stenmark написа:Гола му на Селтик е супер.В момента май единствено Агер се опитва от далече.Ако лятото вземем и Ериксен може да се променим коренно.Мечтите са безплатни,но в случая се вижда че не са необходими огромни суми.Между другото при случай че стане ,това ще е втория капитан на Аякс.
Нямате парички за Ериксен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта